kafasi karismis birazda skilmis gibi. seven erkek birakmaz bundan emin ol. aksam icip onu arayana kadar olan tavirlarinin hepsi guzeldi ama onu arayip perisan oldugunu belirterek batirmissin herseyi. yarin sakin ol senin ne istediginden cok o ne istiyo ona bak ve sadece ssen uzulme diye seni bi kac hafta veya ay daha idare etmesine sebebiyet verme. sevmiosa ceksin gitsin
bişi sorcam özel olmazsa bu cocukta senınle olmasına engel ozel takıldıgı bı durum mu var? ne biliyim aile farkı, gorus farkı, yada senın geçmişin gibi
ben geçmişteki erkek arkadaşımla biraz cinsellik yaşadım, çok değil ama biraz.
o ise daha önce sadece bi kızı öpmüş 1 kere.
bu durumu zamanında çok mesele etti, kendini kötü hissetti.
ama sonradan alışmıştı bu fikre.
bu çocuğun annesi onu küçük yaşta terketmiş, babası ise eve bile gelmiyor.
o açıdan psikolojik olarak kendini kötü hissettiğini ve belirli dönemlerde yalnızlığa ihtiyaç duyduğunu biliyorum sadece.
başka da birşey yok, bütün düşüncelerimiz aynı, ailesi beni biliyor, kuzenleriyle halasıyla tanıştım.
ne şehir sorunu var ne görüş farkı.
ben birini seviyorsam içimde tutmam asla. en azından ilerde içimde kalmadı bliyo demek çiçin bunu herkese söylerim çok gurur kırıcı bşy olmadkça sevdğinizi söyleyn die. iyi yapmışsın bencee ve o da seni tekrar arayıp özledm demişş bitirmek istese ara verelm demezdii. bnm sevglmde yapmştı bitirelm diyen bendm ama yine barştık eskisinden daha güzel. bitirmk istemiosa gerçekten özel bi sorunu vardır sana söyleyemediği sadece daha fzla bunalmk istemiodur. ve sana çık eğlen fln demesi seni önemsemesi de var sevio ama bşy varr üstüne gitme yarnn o ztn gerekiosa anlatır ilerde
hhmmm ozaman hiç bir engel yok hakkınızda hayırlı olsun benım tavsıyem ustune fazla gıtmemen hersey olacagına varır beynını ne olacak dıye sürekli meşgul etmen senın sınırlerını bozmaktan baska bır işe yaramaz
Tam kendini sevdirebilceğin kıvamda bu çocuk,hoşlanıyor ama bağlanmakta istemiyor..lafın açığı sana demiş ki ben aşık olmak istiyorum beni biraz süründür..keşke sevdiğini falan söylemeseydin..hem ilgili hem de umursamaz davran..kafana göre takıl,bazen de ona çıkarken ki sıcaklığını göster,sonra da işim var de uzaklaş..yoğun görün biraz..asla şu durumda ona muhtaç oldugunu belli etme,söylediğin şeyler kafasını karıştırsın,net konuşma,yani sana dönmek istediğini söylerse tamam deme,zamana bırakalım de,sanırım benim de biraz zamana ihtiyacım var de,arkadaşlarının yanında ona bak,yanına gelince bir bahane uydur.sen istediğin de konuş onunla o istediğinde değil.kaç yani..bak nasıl aşık oluyor sana :)))
biz ayrılmadan önce bu taktiği denedim.
bilerek yaptığımı anladı "hayatımda senin gibi sahte birini istemiyorum" dedi.
ben de söz verdim" dürüst davranıcam" diye.
ama dediğin doğru, acı çekmek istiyorum dediğine göre, beni bikere olsun kaybetmek, bensizliği yaşamak istio ne kdr sevdiğini anlamak için.
ve sanırım 1 gün bile bazı şeyleri anlamasına yetmiş.
bana 4-5 aydır hiç "seni özledim" dememişti, hem de böyle telefonla arayıp bi çırpıda.
Canım ama cidden biraz uzak durman lazım hemen yelkenleri suya indirme,bir daha böyle şeyler söylemeye dili varmasın,umursamaz olman lazım bu sıralar seviyor olsan bile..ne şucun vardı ne yaptın da ayrıldınız dimi,beyfendi keyfine göre gidip gelmesin,değerini bil tatlım ve bilenlerle ol
Arkadaslar cok guzel tavsiyeler vermis yazmak istediklerimi yazmislar bende tekrarlamayacam.sanirim duz bir kizsin ve en bastan sevgilin senin ruhunu tanimis ve sonrasinda yutmamis oyunlarini.
Aslinda eline cok guzel firsat gecmis ve olmasi gerektigi gibi davranmissin.geceleri degisme,gunduz nasilsin oyle ol:)))iradeli,dogal ve Kararli dur karsisinda..bu isler hep risktir seviyorsa kosa kosa gelir istersen kov..degismez.
Bir kadin gibi davran kepceyle al,kasikla ver..
Herseyi gectim yasarmis gibi dusun evlenince sorun yasarmisiniz.ailevi durumu ve psikolojisi seni yipratmasin.bunu da baz al.
biz ayrılmadan önce bu taktiği denedim.
bilerek yaptığımı anladı "hayatımda senin gibi sahte birini istemiyorum" dedi.
ben de söz verdim" dürüst davranıcam" diye.
ama dediğin doğru, acı çekmek istiyorum dediğine göre, beni bikere olsun kaybetmek, bensizliği yaşamak istio ne kdr sevdiğini anlamak için.
ve sanırım 1 gün bile bazı şeyleri anlamasına yetmiş.
bana 4-5 aydır hiç "seni özledim" dememişti, hem de böyle telefonla arayıp bi çırpıda.
canm lisede mi okuyorsun... sevgilin klasik ergen triplerinde üstüne gitme aman kendi bile bilmiyodur ne istediğini
yok cnm üniversite 3. sınıfız 24 yaşında ama hala çocuk gibi davranıyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?