• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni redetti...Ama yıllar sonra tekrar konuşmak istiyor...

ben_ben_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
30
0
86
39
İstanbul
Merhabalar herkese...
Daha öncede bir konu açmıştım ama aklım bugünlerde çok karışık..yinelemek istedim. Yıllar önce birinden hoşlanıyordum ama o başkasından hoşlandığı gerekçesiyle beni istemedi.Konu kapandı bitti gitti derken benimle tekrar konusmak istiyormuş.Neden bilemiyorum.Belki beni reddettiği için özür dilemek istiyor,bilemiyorum.Ama nerden aklına geldim..bir fikir verirseniz sevinirim.Sevgilerr.....

Beni reddedecek,yıllar sonra karşıma çıkacak,kapımı çalacak ve ben onu kabul edeceğim.Asla!..:smiley-cool:

herşey olabilir,ihtimaller dahilinde!
önemli olan senin hala ona karşı hislerin var mı?

yani bunu öğrenince çok mutlu oldum..sanırım evet. ama tekrar ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...belki de sadece benden özür dilemek istiyor. çünkü aynı yerde çalışıyoruz ve bu yıl iş yerinden ayrılıyorum.iyi ayrılmak istiyor da olabilir...bilemiyorum

Ben olsam güvenmezdim...Birini kıskandırmak uğruna bişeyler planlıyor olmasın...?:sm_confused:

eee canım kendin de farkındasın o zaman...

Zaten biz hayır desek de sen onu kabul etmiş görünüyorsun..yıllar sonra seninle senin istediğin şekilde ilgilenmesi hoşuna gitmiş..Ama bir de diyorsun ki hoşlandığı kişi evlenmiş...Bilmem valla..Senin tercihin...Ben olsam asla kabul etmezdim....:1closedeyes:

Ne bileyim ama bana sanki 1. Tercihim olmadi (kiz evlendi) 2. Tercihi kullanayim gibi geldi...demekki hala senin ondan hoslandigni biliyor veya anliyor!!CADIARZU

Vallah bana sorarsan redd edildigim bir insana ikinci bir sansi vermem, lakin bu illaki dogru olan budur demek degil, her insan farkli...Bence eger istiyorsan ve gercekten eminsen duygularindan görüs onunda düsüncelerini ögren ona göre karar ver...:kahve:

Ama nötr ol yani umutlanmadan kendi kendine gelin güvey olmadan görüs...üzülmek istemiyorsan biraz sogukkanli olmakta fayda var...:delphin:

Boş kalmak istemiyordur belkide,hiç yoktan iyidir hesabı. -tatlicadiarzu-
Ben bu konularda çok fesatım ya,olumlu düşünüp,iyi yanından bakamıyorum ne yazık ki. :delphin:

saçma...zaten seni istememiş...birde özür mü dileyecek diyosun..yaa yıllar sonra adam neyin özürünü desin..saçma değil mi? olan olmuş,biten bitmiş...bence arkana bakma..

ben de ilişkisi bitmiş ve alternatifim var diye sana yöneldiğini düşünüyorum... aynı iş yerindesiniz ve tekrar konuşmak istiyor bu kısmı anlamadım açıkçası... yani özel olarak mı konuşmak istiyorum dedi... yoksa iletişime mi geçmeye çalışıyor...

hani içinde ona karşı birşeyler varsa belki durumu tartman açısından bikaç kere görüşebilirsiniz...
ama kolay lokma olmadığını anlaması lazım... yani senin peşinden koşmazsa hiçbir kıymetin olmaz... zaten daha önce reddetmiş demek ki onunla ilgili düşüncelerin hakkında fikri var... bu yüzden 1-0 o önde... istersen ilk başta beraberlik kazanmayı dene... :)

Son düzenleme:
canım ben senin yerinde olsam ona demet akalın'ın
hayırdır ne oldu pişman mısın bir gece ansızın kapımdasın
gerçekler acıdr anlaman lazım BENİM İÇİN ARTIK SEN Bİ YABANCISIN
şarkısını armağan eder..............tarihin tozlu sayfalarına gömerdimm..

slm güzelim

senin duygularin nedir ona karsii ben onu merak ettim istiyormusun??????????

pek anlayamadim yazilarindan

Gerci ben söyle diyeyim kendimce

eskisi gibi olamaz!!!!!!!!

sen bilirsin

bu konuyu açtığına göre aslında sen onunla konuşmayı kafana koymuşsun kendini rahatlatmak haklı çıkarmak için bizlere soruyorsun.
garip yıllar sonra seni istemesi. elimdeki bütün seçenekler bitti nede olsa oltada birtane var bari onu kaçırmayım dedi. malesef ben hiç olumlu düşünmüyorum. çünkü geneli böyle.

benimde başıma böyle bişi geldi ama biz sevgiliydik ve ben seviyodum bu beni hic bir bahane bulmadan terketti ama ben bunu ona yaşatıcagıma yeminliydim hergün dua eder kapansın ayaklarıma derdim 2 yıl gecti ve döndü bana köpek gibi pişman cok seviyo ölüyo hergece kapımda yatıyodu annem kafasına sular döküyodu balkondan babam öldürücem seni diyodu
neyse dedim affetim seni herşey eskisinden güzel gidiyordu ama bende zaten ona olan sevgim coktan bitmiş kine dönüşmüştü 1 hafta sonunda bana yaptıgını ben ona yaptım ve terkettim yıkıldı agır geldi ona banada agır gelmişti malesef benim cektigim acıyı ceksin istedim sonra cok üzüldü kac kere yalvardı ayaklarıma kapandı ama egilip ona tenezül edipte bakmadım
pişmanmıyım asla ben onu deli gibi severken o terketip aynı okulda okudugumuz bir kızla birlikte oldu okul cıkışı sürekli gözlerimin önünde kızla buluşurdu kızla kavgalar ettim canım cok yandı 2 yıl ben yalvardım allahıma ve bu sefer oyun sırası bendeydi ben vurdum istedigi kadar yansın kavrulsun artık benim ona olan sevgim kin olmuştu deli gibi sevse ölsede bitmişti bende, üzgünüm herkez kendine yoluna ...

aynı şey benim de başıma geldi cnm...orta sonda biraz kilolu ve sivilceli bir kızdım.bir çocuktan hoşlanıyordum beni uzun süre oyaladı benim onu sevdiğimi biliyordu ve bunu çok iyi kullanıyordu.yani çıkmadık ama devamlı mesajlaşıyorduk sonra da imkansız bizim beraber olmamız dedi.
aradan 8 sene geçti ben şuan üni son sınıftayım ve gayet zayıf ve açıkçası herkes tarafından beğenilen bir kızım.bu çocukla 8 senenin ardından ortak bir arkadaşımızın yemeğinde karşılaştık.arkaşça konuştuk benim zaten bir sevgilim var şuan arkdaş olark telefonlar alındı verildi.ve devamlı bana msj atmaya başladı araya ortak arkdaşları soktu benimle görüşmk istedi..benim ise ona cevabım her zaman açık ve netti..olmazzzdı olamazdı hele hele beni zamanında reddetmiş bir erkeği şimdi asla kabul edemezdim...sen de etmemelisin.ne değişmiş te aramaya başlamışş

reddetcek aradan yıllar geçince görüşmek istiycek
kusura bakmasın asla görüşmem
sen iyi niyetle görüşmek istesen bile
"aaa bak dayanamadı bana hala bende gönlü var" diye düşüncek
ne özürüymüş bunun özrümü olur yok canım madem bize sordun
görüşme diyorum ben hemde asla :delphin:

Back
X