• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni redetti...Ama yıllar sonra tekrar konuşmak istiyor...

kafanı niye bunu düşünüpte yoruyorsun ki
düşünmeye bile değmez bence..
hayatına şimdi onu sokmanın ne anlamı var
ne güsel sıyrılmıssın bidaha mı bulasacaksın..
sonra yıne ask acısı cek..
bosver ..
dagınık kalsın..

yıllar önce benı bırakıpta baskasına gitmişse...
ben ıstemem aynı seyı tekrar yaparmı düşüncesi benı .öldürür...çünkü güvenim kalmamıştır artık..
birde derler ya...
tilkinin dönüp dolaşagı yer kürkcü dükkanidır diye...

Eski hoşlandığı kişi evlendiği için olabilir belki diyorsun..Ya Eski hoşlandığı kişi boşanmak durumunda kalsa tekrar eski sevgilisine dönmeyeceği ne malum?:delphin:

Sonuçta senin ilgini bilirken başka hoşlandığı kişi olduğunu söylemiş ve sana ilgisi olmadığı için seninle ilgilenmemiş..Şimdi de birden bire sana ilgisi olduğunu sanmıyorum....ikinci alternatif olmak hiç bir zaman ilk hoşlanılan kişiye olan duygular kadar derin ve gerçek değildir....

ADASU keske butun kizlar senin kadar asil olabilseydi, helal olsun sana. terkeden affedilmez, bir baskasi icin seni terkeden biri ilerde yine bir baskasi icin seni terk edebilir. iyice dusun derim.

bence ne istediğini bilmeyen biri karşındaki seni gerçekten istemiş olsaydı zamanında.bırakıp gitmezdi.
şimdi tekrar başladığında yine aynı şeyleri yaşatmayacağını nerden biliyorsun?
nasıl olsa her döndüğümde kabulleniliyorum deyip daha rahat davranıcak.
buna benzer demeyeyimde buna yakın bir durum başıma gelmişti keşke daha farklı davranabilseydim o zamanlar duygularımla hareket ettim ve üzülen ben oldum maalesef taa ki eşim karşıma çıkana kadar:))
en başından boşver derim ben...

ADASU keske butun kizlar senin kadar asil olabilseydi, helal olsun sana. terkeden affedilmez, bir baskasi icin seni terkeden biri ilerde yine bir baskasi icin seni terk edebilir. iyice dusun derim.

canım affetigimi kim söylediki bana yaşatıgını ben yaşattım ona ben terkettim bu sefer sadece bana yaşattıgını yaşasın terkedilmek neymiş görsün istedim gördü buda bana yetti yerimseniben

konuşacak bir şey olmadıgını söyle aranızda..köprüden cok sular aktı geçti de her şey degişti ben de de..olsun bitsin..sen cepte mi bekledin yani..kendine saygın varsa gitme seni sevse yıllardır senden ayrı olur muydu?

bence sen bu işi zamana bırak pek fazla ilgi gösterme. eger olacağı varsa o kendi ayaklarıyla sana gelir. sen ne kadar istediklerini yaparsan tepene çıkar. eve doğru birlikte yürüdükten sonra dedikleri gerçekten kıçının kalkma potansiyeli yüksek biri olduğunu gösteriyor. dünyada ondan başka bir sürü erkek var.Böyle durumlarda genelde kızlar (bende dahil) dünyda başka erkek olmadığını düşünür.eğer senden hoşlanmışsa ki öyle demek ki hoş bir insansın kendine güven.

bence görüş hem anlarsın bakalım niye görüşmek istiyormuş
ama ona karşı sıcak davranma
soğuk davran resmi ol derim.

Valla Bacılar Bu Erkekleri Anlamak Çok Zor..
Belki Özür İçin Belkide Sana Tekrar Dönmek İçin..
Ama Bence Tavrını Net Koymalısın..
Geçmişte Beni İstemeyeni Ben Şimdi Hiç İstemem Şahsen.!! yerimseniben

gelip seninle konuşmak isterse konuş tabi ama bi şans isterse kabul etme derim ben...dünya ondan ibaret değil bırak sönmüş duygularını kurcalama...prill arkadaşımız içinse ondan hoşlandığını söylediğinde konuyu direk başka taraflara çeken biriyle her hareketini sözünü acaba ne demek istedi deyip ters tarafa çekecek bi ilişkiye hiç girme derim ben...

ben olsam asla kabul etmezdim. ne güzel sana iyi bir firsat cikmis. o zaman kimbilir ne kadar aci cektin. Bu tekme firsatini degerlendirmessen günah.üstelik öbür kisi evlendigi icin sana gelmis yani seni 2. planda yedek gibi görüyor. kendini kullandirtma biraz kiymetlendir derim:ssz:

Back
X