Beni rehberine niye ekledi?

Evet, düşündüğünüz nedenle ekledi.
Yahu adam sizin takibinizi yapıyor numaranız varsa elinde ekler tabi. Adamdan hoşlandıysanız da eğer şaka maksatlı söyleyin gitsin arada, kasmayın bu kadar :KK66:
Ay hayır hiç alakası yok. Devlet hastanesinde bu kadar ilgiyi tuhaf karşıladım sadece😅

Bence garip bir durum yok
Benim terapistim de devlet hastahanesinde ancak ekliyim arada resmi günlerde durum atar okadar herhangi bir rahatsızlık söz konusu değil .
Sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok bence .

Ne var yahu doktor değil mi birşey sorma ihtimaline karşı eklemişsindir
Senin 1 doktorun var
Onunsa çok hastası
Yani normal olan sensin bu durumda
Muayeneye gittiğinde bu konuda birşey derse işte beni eklemişsiniz falan "tam künefe gömecekken profilinize bakıp vazgeçiyorum" dersin:KK53:
Hahahah çok güzel cevap. Ama yine de yapamam zor yani😂

Bence garip bir durum yok
Benim terapistim de devlet hastahanesinde ancak ekliyim arada resmi günlerde durum atar okadar herhangi bir rahatsızlık söz konusu değil .
Sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok bence .
Numaranızı kendisi mi istedi? Benim durumum çaldırma olunca o yüzden garip geldi

Numaranızı kendisi mi istedi? Benim durumum çaldırma olunca o yüzden garip geldi
Randevu günümün degistigiyle alakali mesaj atti resmi bir şekilde bende numaranızı kayıt etmemin bir sorunu var mı dedim çünkü hastahaneden doktora ulaşmak imkansız gibi birsey doktorum da sorun yok dedi ve ekledim öyle kaldı zaten terapiyi de bıraktım böyle oldu.
Caldırmasi garip olmuş ama kötü niyetli olduğunu düşünmedim nedense

Belki hastalarının numarasını kaydediyor olabilir

Bu arada sanırım sen ondan etkilendin ki arkadaşına falan sordun kontrol ettin
Çünkü ben olsam bir doktorun bilgilerinin herkese açık olmasını yadırgamam kontrol etme gereği duymam:KK66:
Hiç etkilenmedim gerçekten. Kendim fotoğraf vs. koymuyorum. Arkadaşlarım da rehberinde olmayanlara gizliyorlar böyle oluyor genelde sanırım o yüzden sordum. Bir de işsizlik biraz da galiba. Kabul ediyorum😂

Randevu günümün degistigiyle alakali mesaj atti resmi bir şekilde bende numaranızı kayıt etmemin bir sorunu var mı dedim çünkü hastahaneden doktora ulaşmak imkansız gibi birsey doktorum da sorun yok dedi ve ekledim öyle kaldı zaten terapiyi de bıraktım böyle oldu.
Caldırmasi garip olmuş ama kötü niyetli olduğunu düşünmedim nedense
Aa anladım. Çaldırma derken telefonumu bulamadığım için oradayken çaldırdı. Sonrasında iletişime geçmedik hiçbir türlü.

Aa anladım. Çaldırma derken telefonumu bulamadığım için oradayken çaldırdı. Sonrasında iletişime geçmedik hiçbir türlü.
Diyetisyen ,terapistler ve kadın doğum doktorları genelde iletişim halinde oluyor diye biliyorum belki ondan eklemistir
Herhangi bir hoslantisı varsada red edersiniz :)

Devlet hastanesinde daha önce de diyetisyene gittim hiç böyle bir ilgiyle karşılaşmadım doğrusu. Ya da bana mesaj atabilirsiniz sorunuz olursa gibi bir şey de demedi. Bugüne kadar mesaj da atmadı. Bilemiyorum 😀

Devlet hastanesinde böyle bir durumun olmaması normal. Bence siz kendisinden etkilendiğiniz için, onun da sizden etkilendiğini düşünmek ve buradakilerden bunu duymak istiyorsunuz. Olabilir tabi ki ama, bence yok.

Hiç etkilenmediyseniz whatsapp profilini kontrol etmek, arkadaştan ekletip bakmak neden?

Sorunuza gelirse doktorun numaranızı eklemesi tek başına hiçbir şeyin göstergesi değil. Bir sürü sebebi olabilir. Başkaca dikkatimi çeken bir husus yoksa doktorumun beni rehberine eklemesi dikkatimi bile çekmezdi.

Diyetisyen ,terapistler ve kadın doğum doktorları genelde iletişim halinde oluyor diye biliyorum belki ondan eklemistir
Herhangi bir hoslantisı varsada red edersiniz :)
Doğrudur dediğiniz gibi olabilir. Bana genelde oradayken bile ilgilenmeyenler denk geldiği için belki de ondan garip gelmiştir.

Herkese selam.
Geçen hafta diyetisyene gittim. Diyetisyen beye telefonumdan örnek bir menü gösterecektim telefonumu çantamda aradım taradım bulamadım. Adam da ben çaldırayım isterseniz dedi. Çaldırdı. Sonradan baktım çantamın dibindeymiş. Neyse sonra akşam rehberime ekledim whatsappta fotoğrafı var mı diye falan bakacaktım merak ettim sonra silecektim. Baktım fotoğrafı vs. her şeyi görünüyor. Arkadaşımın birine verdim numarayı. Rehberine ekleyip bakar mısın fotoğrafı görünüyor mu diye dedim. Baktı görünmüyormuş. Yani beni rehberine eklemiş. İyi ama ne amaçla eklemiş olabilir sizce? Gençti bu arada yaşlarımız yakındır.
Yani hoşlandı mı diyorsunuz acaba 🤭

Devlet hastanesinde böyle bir durumun olmaması normal. Bence siz kendisinden etkilendiğiniz için, onun da sizden etkilendiğini düşünmek ve buradakilerden bunu duymak istiyorsunuz. Olabilir tabi ki ama, bence yok.
Sadece nedenini merak ettim. Bir nedeni olmayabilir benim gibi meraktan eklemiş olabilir ya da takiple ilgili eklemiş olabilir ki dediğim gibi devlet hastanesinde oradayken bile sizi bir an önce göndermeye bakan kişilerle karşılaşıyoruz sürekli. Bu yüzden merak ettim ve garip geldi açıkçası. Benim de kendisinden etkilendiğim falan yok umarım kendisi de benden etkilenmemiştir şu süreçte en son isteyeceğim şey bu olurdu çünkü emin olun.

Hiç etkilenmediyseniz whatsapp profilini kontrol etmek, arkadaştan ekletip bakmak neden?

Sorunuza gelirse doktorun numaranızı eklemesi tek başına hiçbir şeyin göstergesi değil. Bir sürü sebebi olabilir. Başkaca dikkatimi çeken bir husus yoksa doktorumun beni rehberine eklemesi dikkatimi bile çekmezdi.
Çok boş zamanım var diyeyim o zaman size de😀

Herkese selam.
Geçen hafta diyetisyene gittim. Diyetisyen beye telefonumdan örnek bir menü gösterecektim telefonumu çantamda aradım taradım bulamadım. Adam da ben çaldırayım isterseniz dedi. Çaldırdı. Sonradan baktım çantamın dibindeymiş. Neyse sonra akşam rehberime ekledim whatsappta fotoğrafı var mı diye falan bakacaktım merak ettim sonra silecektim. Baktım fotoğrafı vs. her şeyi görünüyor. Arkadaşımın birine verdim numarayı. Rehberine ekleyip bakar mısın fotoğrafı görünüyor mu diye dedim. Baktı görünmüyormuş. Yani beni rehberine eklemiş. İyi ama ne amaçla eklemiş olabilir sizce? Gençti bu arada yaşlarımız yakındır.

Özel hastane değildi. Devlet hastanesinde de bu kadar ilgilenirler mi sanmıyorum

Yahu adamı amma stalklamışsın harcadığın mesaiye bak ahah tahmin ettiğin gibi sana abayı yaktığını ya da senden hoşlandıgını sanmıyorum eklemiştir öylesine

Back
X