Beni rezil ediyosun

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.708
133
33
Merhaba eşimin simit sarayı var bugün dükkanda otururken yan markette çalışan bi kız geldi eşime şımararak şşşştttt şttttt bidaha puaçaları şöyle yap börekleri böyle yap dedi sonra bizim yanımıza soğru geldi bende o arada sen biriyle konuşurken şşşttt diyerek mi konuşuyosun dedim evet aradaki samimiyete bağlı dedi merden geliyo bu samimiyet deyince de abla burda hepimiz esnafız bilmem ne esnaf olunca böylemi konuşuluyo dedim ama kız o arada hala eşime bişyler soruyo hala abi bu ne şu ne bunu ne yapcan kıza ayrı sınir oldum eşimde o arada bna sus dedi susmadım sonra beni rezil ediyosun dedi şimdi kim kimi reİl etti o lafıyla o bni rezil etmedi mi kim haklı

Ben dükkna çok gitmiyorum bugünde bu denk geldi 40 yılda bi gittim eşimde yemin ediyo daha önce hiç konuşmadı böyle sana denk geldi die ben iş dişında konuşmuyorum diyo da ben beni rezil ediyosuna takıldım

Sen vermişsin kıza ayarı, o pek takmamış orası ayrı ama sorun eşin de. Benim babamda 30 yıllık esnaf. Çok iyi biliyorum o ortamları. Bi senin eşin gibi şşştttli pştttli konusulanlar var bir de saygı cercevesi içerisin de oluşan diyaloglar var. Yani tamamen kişinin tercihi. Eşin seviyosa goygoyu kendi gibileriyle ortam oluşturur.

Sizin muhatabınız tanımadığınız kız değil eşiniz olmalıydı. Yaptığınız yanlış, sizi eşinizin davranışları bağlar. Kızın o şekilde konuşmasına izin veren kişi eşiniz sonuçta çekersiniz kenara bu durumu eşinizle konuşursunuz
Eşime sorsam o kimseyle muhattap olmuyo soğru bi cvp alamam ki

Eşiniz kızın yanında mı “beni rezil ediyorsun” dedi? Umarım yanlış anlamışımdır.

Sanmıyorum tüm esnaf öyle olsun. Ayrıca eşinizle belirli bir samimiyetleri olmasa konuşma daha farklı ilerlerdi. Eşinizi pek inandırıcı bulmadım.

Son olarak, yerinizde olsam asla kıza bir şey demezdim, sonrasında eşimi muhattap alırdım. Kız da sizi umursamamış zaten, sinirinizi boşuna fark ettirmişsiniz.

Ben dükkna çok gitmiyorum bugünde bu denk geldi 40 yılda bi gittim eşimde yemin ediyo daha önce hiç konuşmadı böyle sana denk geldi die ben iş dişında konuşmuyorum diyo da ben beni rezil ediyosuna takıldım
Tabi tabi eminim öyledir. Benim eşim de sosyal medyada kadınlar çıkınca sana denk geliyor demişti. Sonra bi baktım neler neler izlemiş :kızgın:
Yani bu konuşmaların önceside vardır mutlaka.

Eşiniz kızın yanında mı “beni rezil ediyorsun” dedi? Umarım yanlış anlamışımdır.

Sanmıyorum tüm esnaf öyle olsun. Ayrıca eşinizle belirli bir samimiyetleri olmasa konuşma daha farklı ilerlerdi. Eşinizi pek inandırıcı bulmadım.

Son olarak, yerinizde olsam asla kıza bir şey demezdim, sonrasında eşimi muhattap alırdım. Kız da sizi umursamamış zaten, sinirinizi boşuna fark ettirmişsiniz.
Evet onun yanında söyledi

muhattabınız eşiniz olmalıydı.
kıza ayar vermeye çalışmışsınız ama yememiş. şimdi birde dedikodunuz dönecek çok kıskançmış karısı diye, anlatıp anlatıp gülecek diğer esnaflara.
eşiniz samimiyetin derecesini ayarlayamıyor demek ki. şışşt diyen kız olsa da şışşt denilen eşiniz sonuçta. dediğim gibi kıza çıkışmanız kendinize etiket yapıştırmaktan başka bir işe yaramamış. eşinizle yalnız kalınca rahatsız olduğunuzu söylemeniz daha olgun bir davranış olurdu..

muhattabınız eşiniz olmalıydı.
kıza ayar vermeye çalışmışsınız ama yememiş. şimdi birde dedikodunuz dönecek çok kıskançmış karısı diye, anlatıp anlatıp gülecek diğer esnaflara.
eşiniz samimiyetin derecesini ayarlayamıyor demek ki. şışşt diyen kız olsa da şışşt denilen eşiniz sonuçta. dediğim gibi kıza çıkışmanız kendinize etiket yapıştırmaktan başka bir işe yaramamış. eşinizle yalnız kalınca rahatsız olduğunuzu söylemeniz daha olgun bir davranış olurdu..
Daha önceden de bu gbi şeyler oldu daha önce kızlara bşy sölemedim sonuç aynı bu sefer de kıza sordum

nasıl olsa seviye yerlerde, bari yarım bırakmasaydınız...
bu dükkandan yiyeceğine zıkkım ye, bir daha girdiğini görürsem bacaklarını kırar, seni mahalleye rezil ederim, evli erkeğe şımarmaya (burada laf başka da neyse) utanmıyor musun? deseydiniz.
hiç değilse amacınıza ulaşırdınız.

Back
X