Beni rezil ediyosun

şt pt diyerek gelen kişi lakayt bir insanmış.
eşiniz bu lakaytlığa izin vermiş.
siz o şekilde konuşarak hata etmişsiniz.

bence bu gibi durumlarda ortamda kendinize hakim olun. eşiniz böyle davranılmasına izin vermese kimse bu şekilde konuşamaz onunla. size karşı sorumluluğu olan kişi eşiniz. sorunlarınız onunla çözmelisiniz.

Önceden illa ki konuşulmuş bu şekilde, yoksa durduk yere öyle davranamaz.
Siz o an o kadınla lafa hiç girmeyip kocanızın gemini iyice çekmeliydiniz.
Allahım insanlarda seviye yerlerde sürünür olmuş evli de öyle bekar da.
Siz rahatsız olmakta haklısınız kesinlikle.

Ben dükkna çok gitmiyorum bugünde bu denk geldi 40 yılda bi gittim eşimde yemin ediyo daha önce hiç konuşmadı böyle sana denk geldi die ben iş dişında konuşmuyorum diyo da ben beni rezil ediyosuna takıldım
Takilmaniz gereken " beni rezil ediyorsun" demesi değil o haddi o kıza nasıl ve neden verdi sizce ilk defa konuşan biri" şşşt" diyerek mı gelir ?

Ben dükkna çok gitmiyorum bugünde bu denk geldi 40 yılda bi gittim eşimde yemin ediyo daha önce hiç konuşmadı böyle sana denk geldi die ben iş dişında konuşmuyorum diyo da ben beni rezil ediyosuna takıldım

Eşinizin biraz erkekliğine dokunmuş galiba. Normaldir. Büyütmenize gerek yok bence ama tabi en azından rahatsız olduğunuzu eşinizin bilmesi ve sonrasında ona göre davranması önemli.

Evet sinir bozucu ama, genelde erkekler rezil olduklarını düşünürler bu durumda.
Erkekler ya çünkü ondan.

Gereksiz samimiyetlerden nefret ederim. Bence o anlık birsey olamaz o , önceside vardır yada kız bayagı geniş olabilir..

Ben kizin ilk kez oyle konustuguna inanmiyorum o kadar aliskin ve o kadar rahatki seni bile umursamamis ve aynen devam etmis resmen yuzsuzluk. Ayrica esin de o rahatligi veriyorki kiz oyle konusabiliyor.

Back
X