- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Çünkü normalde biz bize olduğumuzda bu tavırları bana komik geliyor ama o bundan yüz bularak her yerde yapmaya başladı.Bu adamın neyine aşıksın, aşık değilsen ne yanında tutuyorsun?
Kendisi gelmek istedi ben de hayır diyecek bir bahene bulamadım ve içimde sırf bu korkuyla gittim oraya. İnsanların ona olan bakışları bir taraftan ona böyle bakıyorlar diye beni üzdü bir taraftan da gerçekten de utanç duydum.Daha önce zaten erkek arkadaşınız sarhoşken tuhaf davranmış. Neden bir kere daha aynı ortama birlikte girdiniz ki? Bile bile risk almışsınız ve korktuğunuz başınıza gelmiş
Komik geliyor diye mi yani, ilerde evlensen yine komik gelir mi? Adam belli ki gündüz gözü de içen biri. Her resmi ortama da sarhoş girebilir ona göre. Alkol tedavisi görmesi için ikna edin madem konu şu anda sizi rezil etmesinden daha çok bu.Çünkü normalde biz bize olduğumuzda bu tavırları bana komik geliyor ama o bundan yüz bularak her yerde yapmaya başladı.
Sabah gözümü açar açmaz arayıp azarladım zaten rezil ettin beni kaç yaşında adamsın iş arkadaşlarının yanında nasıl davranılacağını bilmiyor musun daha doğru düzgün oluşturamadığım imajımı bile zedeledin şimdiden işimin önüne taş koyuyosun ileride naparsın allah bilir vs vs resmen ağzıma geleni söyledim.topluca icilmedigi taktirde ortamda tek basina sarhos olan kisi genelde gorgusuz oluyor. insanlar oturmaya sohbet etmeye gelmis madem duzgun icemiyorsun ne demeye icersin yani?
ben olsam baska bir sorun yoksa ayrilmam ama arkadaslarimla da tek gorusurum. anlayana kadar da soguk davranirim.
Hayır sadece haftasonları akşam içiyorKomik geliyor diye mi yani, ilerde evlensen yine komik gelir mi? Adam belli ki gündüz gözü de içen biri. Her resmi ortama da sarhoş girebilir ona göre. Alkol tedavisi görmesi için ikna edin madem konu şu anda sizi rezil etmesinden daha çok bu.
Kontrol edemedim valla biraları yuvarlamaya başladı. İçme diyorum tekmeliyorum yenisini sipariş ediyo. Kalkalım hadi diyorum yok ya dur oturuyoruz şurada diyo.Bu adam niye hep sarhoş?
madem içince kendini kaybediyor, o ortamda niye içmesine izin veriyorsun?
O zaman o gün kimseyle görüşmeyin.Hayır sadece haftasonları akşam içiyor
Haftasonları bir akşam içiyor. Ama mutlaka içiyor.Erkek arkadaşınız alkolik olabilir mi? Adam sanki sürekli sarhoşmuş izlenimine kapıldım... bence asıl sorun arkadaşlarınıza rezil olmak değil, alkolik bir sevgiliye sahip olmak.
Yahu insan sarhoşken az da olsa hareketlerini kontrol eder. Birazcık yahu birazcık. Ben de sarhoş oluyorum ama gülünç duruma düşmüyorum. Veya ben de sarhoş oluyorum ama önemli bir şey olduğunda hiç değilse normal davranmaya çalışıyorum.Şöyle bir durum var ki adam sarhoş bilinç devre dışı aynı durumda siz olsanız savunmanız ne olurdu? Yaptıklarınızdan sorumlu tutulmak mantıklı mı madem böyle bir şeyden bilginiz var ağzıyla içemeyen de bir sevgiliniz ya içmeyeceksiniz ya da gitmeyeceksiniz.
Bu şey gibi olmuş uyurken horluyor ee ne yapabiliriz ki istem dışı gerçekleşen bir sey ve siz bundan utanç kaynağı olarak bahsediyorsunuz. Ya ilişkinizi sorgulayın yanlis giden bir sey var mi diye ya da kendinizi sorgulayın acaba gerçekten seviyor muyum diye.
Sevgilinizde bu otokontrol yok demek ki ve bu sorunu ondan utanarak çözemeyiz hanımefendiYahu insan sarhoşken az da olsa hareketlerini kontrol eder. Birazcık yahu birazcık. Ben de sarhoş oluyorum ama gülünç duruma düşmüyorum. Veya ben de sarhoş oluyorum ama önemli bir şey olduğunda hiç değilse normal davranmaya çalışıyorum.
bu adamları nasıl seviyorsunuz ya?Kontrol edemedim valla biraları yuvarlamaya başladı. İçme diyorum tekmeliyorum yenisini sipariş ediyo. Kalkalım hadi diyorum yok ya dur oturuyoruz şurada diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?