Beni rezil etti. Her seferinde böyle yapıyor.

benim sevgilim de genelde oturdugumuz her yerde alkol alir ama bu sekilde sarhos olmaz, o sarhos olunca direkt sessizlesir hadi eve gidelim falan yapar en fazla. ben mesela kendimi biliyorum sarhos olacak kadar icsem belki sizin sevgilinizden de beter olurum o yuzden yerine gore icerim. bu yasa kadar bunu ogrenememis olmasi cok garip. bekleyin bakalim belki de cidden firca yemesi ise yaramistir.

Haftasonları bir akşam içiyor. Ama mutlaka içiyor.
Lütfen beni yanlış anlamayın, eski erkek arkadaşımda sürekli içerdi ve çok içtiğini asla kabul etmezdi, üstelik sarhoşta olmazdı. Sonradan farkettim ki bu sosyal içicilik değil, alkolizm... evlenirseniz alkolik biri ile mutlu olabileceğinize maddi manevi inanmıyorum...

Kendisi sanırım böyle ciddi ortamlara alışkın değil....
Kendim için diyorum en nefret ettiğim adam tipidir kendini bilmesine rağmen işin dozunu kaçıran adamlar
Çünkü olgun değiller basit otokontrolleri yok
En son otokontrolum yokken altıma yapıyordum

siz seviyorsunuz buna lafım yok bana başbaşa olsak bile bu durum itici gelirdi....
Ben de içiyorum sarhoş oluyorum böyle tavırlar sergilemedim....

bir de birayla sarhoş olmak için baya baya içmek gerekiyor
Maşallah ne diyeyim nerede ne yapacagını da bilmiyor evinde bu kadar sarhoş ol okey

bir de bu adamın bu kontrolsüzlüğü her yerde sorun olacak
Bunu yazıyorum ailenizle de içkili mekana gidebilirsiniz ne olacak o zaman?

ben bir tek içki içince de yaptığını düşünmüyorum bu hareketleri

Dün çok eğlendiğini çok güzel bir akşam olduğunu kimsenin ondan rahatsız olmadığını iddia ediyor.

Sarhoş olabilen erkek bir tek bana mı itici geliyor acaba? Hani ortalama bir erkeğin sarhoş olabilmesi için %15 alkol oranına sahip herhangi bir türden baya içmesi gerekiyor. Mekanda oturduğunuz için öyle bir şişe iki şişe de götürmüş olabileceğini sanmıyorum. Tabi bunun bi önemi yok da adam bu kadar kolay sarhoş olabilen bir tipse dışarda içirmeyin. Tövbe yarabbim ya devir tersine dönmüş erkekler kadınlara mukayyet olmaya çalışacağına biz onlara oluyoruz.

Bilmiyorum dün otururken onu kontrol etmekten ne oturduğumdan bir şey anladım ne konuştuğumdan. Aslında ayıkken hitabeti düzgün saygılı bi adam. Ama dünkü hali gerçekten off konuştukça ağzından çıkan o viski ve bira kokusu burnuma geldi yine.

En az 6-7 bira içip arada da iki viski yuvarladı

Ağzıyla içmeyi bilmeyenler içmemeli. Ve sizinkide o guruba giriyor. Oturup konuşma zamanı çünkü bu durum alkolikliğe kadar gider. Sonuçta çekmek zorunda kalırsınız.
Herkesin hayatı kendine ama sizide etkiliyorsa (-ki görünen o baya etkiliyor) olaya dur demeniz lazım. İş arkadaşlarımızı ne yazık ki ailemizden fazla görüyoruz. Rezil olmak istememek en doğal hakkınız.

Çözümüm şu alkollü alkollü mekanlara onla gitmem ben açık açık da söylerim bu tarz hareketlerin hoş değil

kötü geri dönütler aldım bundan sonra bu tarz yerlere beraber gitmeyelim(hahaha yani alkol olmayan mekan da var ama pek yok)
Alkole karşı da zaafı var bence

sorun zaafı kahve de söyleyebılırdi ama alkol tercih etmesi viski vs vs normal değil bence

bu kadar zaafı olması da normal değil ya da dışarda içmesin aaa evet dışarda içmesin
Zor değil bu

Çocuğunuz, anneniz-babanız,kardeşiniz değil ki bu tuhaf davranışına katlanasınız. Böyle bir durumu varsa size ve iş yerinizdeki konumuz için saygı duyup içmemeli. Hatta siz ve arkadaşları ısrar etmeli lütfen sen de iç. O da hayır beni çok etkiliyor diye reddetmeli. Sevgiliyken böyle, ileriki aşamaları daha çok fena görünüyor. Kendinize saygınız ve sevginiz varsa arkanıza bakmadan kaçın.

İlk durumda herkes sarhoşmuş idare edilir belki. O gün de hareketlerin garip dediniz mi ya da daha önce?

Diğer olay içinse kimse içmiyorken alkole sarılan ve sapıtan adam alkolik gibi durur. Kusura bakmayın da imaj filan kalmamış. Şu tipte biriyle olan insana ben saygı duymazdım. Görgüsüz biri sevgiliniz buna katlanan insan ne olur ki diyorsun istemeden içinden. Ayrılma sebebi de en baştan kendini frenlemiyor oluşu bence. Asıl saygısızlık orada başlıyor. Sizi düşünüp içmeyebilirdi. Siz uyarınca durabilirdi.

Sarhoş olmayan erkek daha karizmatik ahaajjsjsjs

MAdem alkol aldığında kendini kaybediyor. Sizin is ortamızda ne diye ağzına sahip olamıyor . Alkolik erkek arkadaşınız is arkadaş ortamında ne cesaret.
Ve bunu düşünmeyen alkolü git gide haftada 1ken 2 Vs diye gider.
Madem işin gereği böyle ortamlarda olacaksın ve bazen arkadasin da olucak bu koatilimlarda cesaret edemez ayrilirdim.

İşte bunu öğrenecek mi emin değilim. Hadi azarı çektim şimdilik bıraktı ileride de aynısı olur mu diye içim içimi yiyor.
Is ortamina resmi olarak bir sifat tasimayan kisilerin(nisanli, evli) goturulmesi zaten yanlis bence.
Tam olarak iş ortamı değildi işim sayesinde edindiğim arkadaşlarım diyelim

İlk olaydan sonra da söyledim haklısın dikkat ederim dedi. Edecek mi bi deneyelim bakalım dedim, etmedi. Uyarınca da durmadı. Gidip dövesim geliyor ya hatırladıkça.

Ya öğrenmesin direkt götürme sen git akıllanmazsa da artık gerisine sen karar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…