- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
- #21
Sabah gözümü açar açmaz arayıp azarladım zaten rezil ettin beni kaç yaşında adamsın iş arkadaşlarının yanında nasıl davranılacağını bilmiyor musun daha doğru düzgün oluşturamadığım imajımı bile zedeledin şimdiden işimin önüne taş koyuyosun ileride naparsın allah bilir vs vs resmen ağzıma geleni söyledim.
Bundan sonra benim işim bu, ben habire yeni insanlarla tanışıp yeni ortamlara girmek durumundayım ve mecburen seni götüreceğim yerler de olacak ve eğer böyle davranacaksan ayrılalım gitsin ben seni taşıyamam böyle yanımda dedim. Tımım bındın sınrı iyli yirlirdi içki içmim dedi
benim sevgilim de genelde oturdugumuz her yerde alkol alir ama bu sekilde sarhos olmaz, o sarhos olunca direkt sessizlesir hadi eve gidelim falan yapar en fazla. ben mesela kendimi biliyorum sarhos olacak kadar icsem belki sizin sevgilinizden de beter olurum o yuzden yerine gore icerim. bu yasa kadar bunu ogrenememis olmasi cok garip. bekleyin bakalim belki de cidden firca yemesi ise yaramistir.