beni sabaha kadar ağlatan rüyam:(

eager

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
306
201
103
35
arkadaşlar merhaba rüyamın yorumlanmasına çok ihtiyacım var çok üzdü beni gerçekten.. rüyamda eşim ufacık bir tartışma sonucu bir adamı öldürüyor ki eşim çok iyi niyetli karıncayı bile incitmez çok sakindir.. bende ailemleyim ama tüm amcalarım halalarım kuzenler falan bir evdeyim şen şakrak bir muhabbet dönüyor ortamda ama ben nefes almakta zorlanıyorum.. telefonum çalıyor eşim arıyor adam öldü artık bitti hayatımız diyor beni beklemiceksin biran önce çıkar beni aklından diyor.. çok ağladım sonra tekrar arayım yanıma gel deyim diyorum arıyorum telefonlar kapalı çok uğraştım ama çıldırdım ağlamaktan bir uyandım eşim yanımda sarıldım ağlamaktan gözlerim şişmiş.. boğazım kapanmış sakinleştirdi eşim beni.. şimdi şunu merak ediyorum eşimin başına kötü birşey geleceğine işaret olabilir mi bu rüya genelde hislerim kuvvetlidir:(

lütfen rüyaları kötü yorumlamayınız eşiniz birini öldürüyorsa o kişiye bir iyiliği olacak diye yorumlayabiliyoruz....

Hayra yorum Allah korusun .
İnşallah iyi olur .
Kan gördünüz mu peki ?

Ruyada ağlamak hayırdır. Ama tersı gülmek eğlenmek
Kötüdür.ama bırını öldürmek ne anlama gelır bılmıyorum belkı
Tersı ıyı bırseydır sız hayra yorun

kendi rüyalarımı kendim yorumluyorum :)
şöyleki:
güzel bir rüya gördüysem
evet ya harika olucak kesin bak malum oldu bana diye düşünüyorum
rüyam kötü ise buseferde
eşim kesin tüm yorganı kendisine çekti
totom açık kalmış :) diyorum
aynısını yap güzelim
insan hissettiği ve taşıtığı elektiriği çeker kendisine
negatif olmamak lazım
her nekadar herzaman bende başaramasamda en azından doğru olanın bu olduğunu biliyorum .;)

hayır olsun canım
kötü düşünme bende geçen gün kendi ölümümü gördüm
rüyamdaki kazağımı giyemiyorum sanki onu giyersem bir şey olcakmış gibi o kadar etkilendim
ağlamak iyidir hem belki eşinin bir başarısıyla mutlu olacaksınız öyle düşün

Son düzenleme:
ne güzel şeyler yazmışsınız çok sevindim uzun zamandır internet sıkıntım vardı şimdi bakabiliyorum çook teşekkür ederim:)

Ruya ile amel edilmez gokte asili kalirlar hayra yormak gerekir ki hayir olsun diye.kan gorduysende ruya bozulmustur zaten..aglamissin bu benim kanimca iyi sevinecegin bir haber alacaksin esinden Allah in izni ile ve hic beklemedigin bir anda aniden gelecek bu haber..hadi aglama:)

Back
X