Beni sakinleştirin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki bize ihtiyacı yokmuş. Dediğinize göre bu sonuç çıkıyor. O zaman gitsin yatağını da ömrünü de abisiyle paylaşsın. Ben neyse de, çocuğunu bu kadar ihmal etmesi çok canımı yakıyor...
neyse ben ne desemde siz boyle anlayacaksiniz demekki

Kadın haklı bence dağılalim. Abisiyle kahvaltı yapsın öğlene kadar sonra da eşi ve çocuğu ile geçirsin. Sonuçta üç haftadır hiç izin kullanmamış. Sizler günde bir saat eşinizi uyanık bile gormeden evlilik bunu gerektirir diyebilirsiniz ama konu sahibi en azından izin günlerinde demiyor ki çok haklı... Sizler nasıl diyorsunuz onu merak ediyorum. Kocam kaçmasın diye diyorsunuz herhalde. Sizler de haklısınız kendi kendinize ne diyeyim.

Demek ki bize ihtiyacı yokmuş. Dediğinize göre bu sonuç çıkıyor. O zaman gitsin yatağını da ömrünü de abisiyle paylaşsın. Ben neyse de, çocuğunu bu kadar ihmal etmesi çok canımı yakıyor...
Fark ettiyseniz çocuk lafı geçmiyor zaten hep eş hep eş... Eee bir eş kolay bulunmuyor tabii.

Fark ettiyseniz çocuk lafı geçmiyor zaten hep eş hep eş... Eee bir eş kolay bulunmuyor tabii.
Ay yerim onun eşliğini ya. Böyle yaşayınca evliliğin eş olmanın anlamı kalmıyor ki böyle sürecekse o yoluna ben yoluma. Hiçbir şey kaybetmem aksine daha güçlü olurum yapamadıklarını yaparım.

Sizin pek sakinleşmeye niyetiniz yok anladım ben.
Sakinleşmek istiyorum ama olayın neresinden tutsam elimde kalıyor. Ben çok mu memnunum sanki böyle olmaktan. Ya hadi gittin. Abinle dolu dolu geçirdiği ikinci izni bu arada. Hadi gittin... Bari sözünde dur. Akşam sahile gideriz seninle de vakit geçirmek isterim diyen adam neden geç saatte geliyor? Moralim bozuktu ama gelir gönlümü alır sahile gideriz diye hazırlandım ben... :KK61:Saat 10 da geldi ya... Nasıl sakinleşeyim bu durumda?

Ay yerim onun eşliğini ya. Böyle yaşayınca evliliğin eş olmanın anlamı kalmıyor ki böyle sürecekse o yoluna ben yoluma. Hiçbir şey kaybetmem aksine daha güçlü olurum yapamadıklarını yaparım.
Yani öyle de bakmayın da. İzin gününün yarısını başka yerde yarısını da sizinle geçirmesi gerektiğini anlatin ona bir şekilde. Aslında onun öyle istemesi lazim ya da istetin bir şekilde. Sonuçta siz de bütün gün dizimin dibinde ol demiyorsunuz öylesi de hakli bir istek olmazdı sonuçta.

Bu fazla mesailerden eşiniz de rahatsız sanıyordum ama sanırım pek de rahatsız gibi görünmüyor.İzin gününe bile sıkıştırıyor birilerini.

Fazlaca ilgisiz.

Bu olayı ben yaşasam aynı sizin gibi olurdum sanırım. Çok haklısınız...
Umarım hatasını anlar.

Böyle konularda hiç yapıcı olamam eşim gitse ortalık karışır neyseki gitmez :KK12:
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Önceki izinlerde böyle yapmıyordu. Ki zaten çok izin alamıyor 2 haftada bir alsa dua ediyoruz. Son iki defadır iznini abisiyle geçiriyor. Bundan öncekinde sorun etmedim ben de zaten gezmeye gitmiştim. Ama yine de gelmesi gerektiği saatte gelmemişti geç gelmişti defalarca uyardığını halde. Bu sefer de gitme dediğim halde gitti abisine. Ya en azından günün tamamını ayırmasaydı. Bir eş kocasından isteyemez mi bunu ya...

Eve gelince kırıldığını belli eden hareketlerde bulun.

Ikıncı Bi yolda ben senin yerine olsaydım sanırım basbasa kalmamaya ben basladım bu sefer taa ki onun canına tak edip seni özledim beraber vakit gecirelim deyinceye dek.

Son olarakta üzerine düşme.

Eve gelince kırıldığını belli eden hareketlerde bulun.

Ikıncı Bi yolda ben senin yerine olsaydım sanırım basbasa kalmamaya ben basladım bu sefer taa ki onun canına tak edip seni özledim beraber vakit gecirelim deyinceye dek.

Son olarakta üzerine düşme.
Akşam geldi. Yüzüne bile bakmadım geldi yanıma oturdu espiri yaptı. Görmezden duymazdan geldim. O konuştu ben cevapsız kaldım. Saf... İki espiriyle yumuşayacağımı sanıyor. Halbuki ben o an elimin altındaki kumandayı kafasında parçalamamak için kendimi zor tutuyorum. Vurdumduymazlığı, rahatlığı beni deli ediyor ya... Bir de sinirleniyor paşam. Ben görmezden gelince en son "çok sinirleniyorum" dedi yumruğunu sıkarak sonra da gitti içeri. Az daha vızıldasa şiddete eğilimli hareketler sergileyecektim. :sopa: Yani kısacası kavgasız neysiz geçti bugün. Ama bugünün yarını var. Tatmin olana kadar süründüreceğim onu.:bicak:

Bence tribe filan gerek yok açıkca söyle yüzünü göremez olduk , çocuk da ben de seni çok özledik bugünü birlikte geçiremediğimiz için çok üzüldüm de...

Bence tribe filan gerek yok açıkca söyle yüzünü göremez olduk , çocuk da ben de seni çok özledik bugünü birlikte geçiremediğimiz için çok üzüldüm de...
Demedim mi sanki... Dedim de saçmaladığımı falan söyledi. Çok kalmam dedi. İş konuşacağız maddi konuda yardım etti gittmezsem olmaz falan dedi. Akşam gelince sahile gideriz gezeriz diye teselli etmeye çalıştı ama kabul etmedim. Akşam iki saatini ayırmakta geçecek bir özlem değil ki. Ben istedim ki beraber güzel bir yemek yiyelim beraber uzanıp film izleyelim ya da otursun çocuğuyla oyun oynasın ilgilensin... Uzun zamandır bunlardan mahrumuz. Bizim bir ev halimiz yok yani çünkü yatmadan yatmaya geliyor işten... o yüzden gitmesini istememiştim bugünü bize ayırdım istemiştim. Ama dinlemedi. Minnetlik duygusu, iş konuları yüzünden... Bunlar daha önemliymiş bizden.

çok haklısınız ve olaya ne kadar naif yaklaşıyosunuz öncelikle...
eşinize biraz mesafeli olursanız farkedcektir diye düşünüyorum yani etmeli sizi kaybetmemeli ama kırgınlığınızı çok iyi anlıyorum ama erkekler hep farklı bi pencereden bakıyo nasıl olsa onlar her zaman yanımda iş gibi önceliklerimi yerine getiriyim sonra zaman geçiririz gibi görüyor

Herkesin isi zor agir.
Kocanizin da bu donemi agir geciyor
Birbirinize vakit ayiramamaniz normal.
Herkesim is hayatinda boyle donemler olabilir.

Bir kadin olarak cocugunuzu tek basina doktora goturmeyi bu kadar buyutmeyin

Bunun icin de kocalariniza ihtiyaciniz yok
Basi seyleri de su kocalar olmadan becerin bir zahmet.
Bunu gec.

Izin gununu sizinle gecirmesi konusunda haklisin ama is konusu olunca belki oncelik vermistir ama ne olursa olsun gorusmeyi kisa kesip erkenden size vakit ayirmasi lazimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X