Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısınız ve olaya ne kadar naif yaklaşıyosunuz öncelikle...
eşinize biraz mesafeli olursanız farkedcektir diye düşünüyorum yani etmeli sizi kaybetmemeli ama kırgınlığınızı çok iyi anlıyorum ama erkekler hep farklı bi pencereden bakıyo nasıl olsa onlar her zaman yanımda iş gibi önceliklerimi yerine getiriyim sonra zaman geçiririz gibi görüyor
Herkesin isi zor agir.
Kocanizin da bu donemi agir geciyor
Birbirinize vakit ayiramamaniz normal.
Herkesim is hayatinda boyle donemler olabilir.
Bir kadin olarak cocugunuzu tek basina doktora goturmeyi bu kadar buyutmeyin
Bunun icin de kocalariniza ihtiyaciniz yok
Basi seyleri de su kocalar olmadan becerin bir zahmet.
Bunu gec.
Izin gununu sizinle gecirmesi konusunda haklisin ama is konusu olunca belki oncelik vermistir ama ne olursa olsun gorusmeyi kisa kesip erkenden size vakit ayirmasi lazimdi
1 aydır izni yok eşsiz yani desteksiz geçen 1 ay.ben olsam sinirden kafayı yerdim.hep yalnızım bu aralar de ya tatile git yada ailene git diycem amaa ya başka biseyler ceviriyosa diyede diyemiyorum off zor durum
Aman cok mu onemli allasen, ohh at bacak bacak ustune uzan tv izle kitap oku.. gez toz cocugunla..ne kdr ustune dusersen ters tepiyo
Ben cocuklarin randevularina hep kendim goturuyorum bende bi sorun var sanirim
Buyuk ayip etmis. Sonuna kadar haklisin.Son durumdan bahsedeyim. Sevdiğim adam avuçlarımın arasından kayıp gidiyor gibi hissediyorum. O kadar kötüyüm ki bu saat oldu uyuyamadım. 1 buçuk gündür bu haldeyiz ama bana aylardır bu haldeymişiz gibi geliyor. Olay yaşandığı gün yüzüne bakmadım ilgilenmedim görmezden geldim. Bugün de pek yüzüne bakmadım mecbur kalmadıkça konuşmadım. Konuşmak zorunda kalırsam yüzüne bakmadan konuştum. O kadar uzaklaştık ki aylardır ayrı kalmışım gibi hissediyorum. Çok özledim... Aynı yataktayız ama aramızda dağlar var sanki. Yatağın ondan en uzak köşesine pusmuş haldeyim. Sarılma girişimlerine engel oluyorum itiyorum. Çünkü benim için bir sarılmayla geçecek bir şey değil. Birikim oldu bende bu olay haricinde affedemediğim üstü örtülen olaylar var. O yüzden bu defa öyle basitçe affedemiyorum. İkinci plana atılmak beni çok incitti. Ben günlerdir yolunu gözlüyordum gözlerinin içine bakıyordum çok özlediğim için ve normalden daha çok üstüne titredim. Bunun karşılığında beni ikinci plana atması bardağı taşırdı. Sarılmayla gıdıklamayla affedebileceğim bir durum değil.
Ve az önce bir yıkım daha yaşadım! Sarılmasını reddedince "asıl benim sana kızgın olmam gerekiyor" dedi. Anlayacağınız beni bu kadar kırdığı halde en ufak bir pişmanlık, en ufak bir suçluluk hissetmiyor! Ne yaptığından haberi bile yok.
Bu sebeple ne olursa olsun, ister anlasın hatasını ister anlamasın ama bir daha gereğinden fazla ilgi alaka göstermeyeceğim. Ben kıymet verip bunu gösterdikçe karşılığında gördüğüm muamele ortada... Demeye korkuyorum, dilim varmıyor ama bariz ortada. Bu adam beni sevmiyor!
Sanki sarılmaları, dokunuşları bir ruhsuz... Böyle sırf kafamdaki şüpheleri geçiştirmek için. Ve her tartışmada bu böyle. Özür dilemez, konuyu çözmek adına konuşmaz sadece sarılır sırnaşır... Yani paçayı kurtarabilmek için sırf. Bilmiyorum bilemiyorum artık beni ikna etmek için daha çok şey yapmalı. Beni sevdiğine inandıracak daha mantıklı hareketlerde bulunmalı yoksa buna daha fazla katlanmayı hiç düşünmüyorum.![]()
Kafamı karıştırdı. Son açıklamayı yaptıktan sonra uyumaya çalıştım uyuyamadım. Sabah kendisi işe gitmek için kalktığında ben uyuma numarası yapıyordum. Bana sarıldı sıkıca. Uyumadığımı anlamaması için tepki vermedim sarılmasına. Bir süre öyle durdu sonra beni öpüp "ben gidiyorum kuzum." Dedi. Kızımı da öptüğünü gördüm.Buyuk ayip etmis. Sonuna kadar haklisin.
Cocuga babasinn kiyafetlerinden ver. Srni ozluyor diye verdim de!. Insallah hatasini kisa surede anlar.
Sizi cok seviyor bence. Hata yapti. Ne kadar uzuldugunuzun farkinda. Duzelecektir. En kisa zamanda duzelmesini dilerim.Kafamı karıştırdı. Son açıklamayı yaptıktan sonra uyumaya çalıştım uyuyamadım. Sabah kendisi işe gitmek için kalktığında ben uyuma numarası yapıyordum. Bana sarıldı sıkıca. Uyumadığımı anlamaması için tepki vermedim sarılmasına. Bir süre öyle durdu sonra beni öpüp "ben gidiyorum kuzum." Dedi. Kızımı da öptüğünü gördüm.
Ne yani... Ne oluyor bu? Bizi seviyor mu yani? Seviyorsa neden bizi ikinci plana attı? Ya da suçlu olduğu halde niye hala suçunu kabul etmiyor? Ne yapmaya çalışıyor bu adam ya? Siz olsanız ne düşünürdünüz?![]()
Bence fazlasıyla haklısınız,ama o sizi görmediği için eksiklik hissetmiyorsa ne yapsanız boş sankiBirçok kişinin derdine göre hiçbir şey değildir belki bu. Ama ben sinirden ve üzüntüden kuduruyorum şu an. Belki hareketimi hiç onaylamayanlar da olacak. Ama elimde değil...
Eşim'in zor bir işi var. Depo sorumlusu olduğu için mesailere kalması zorunlu. Normalde sabah 8 akşam 9 çalışıyordu. İşler yetişsin diye son bir haftadır mesaileri gece 11'e kadar uzattılar. Yüzünü göremez oldum adamın. Özlüyorum haliyle. Gelince de hışı çıkmış oluyor yemek yiyip duş alıp yatıyor. İki çift laf edemiyoruz son zamanlarda. 3 haftadır izin de yapamıyor işler yoğun olduğu için vermiyorlardı. Çocuğu doktora götürmek gerektiği için "İzin al beraber götürelim tek başıma zor oluyor." dedim. İzin almış ama hemen veremeyiz demişler izin yazınca arayıp haber veririz demişler. Belli bir gün vermemişler yani. Bende dün randevu kaçmasın diye mecburen tek başıma götürdüm çocuğu. Akşam aradılar yarın izinlisin dediler.
Ben de kafamda hayaller kuruyorum eşimle vakit geçiricem, çocuğumuzla pek ilgilenemiyor yarın bol bol vakit geçirecek diye seviniyorum. 1 ay önce abisi geldi Ankara'dan. Neymiş onunla görüşecekmiş... Abisiyle hiç yakın samimi değiller bu arada. O kadar yakın oldukları halde yılda 3-5 anca görüşürlerdi.
Ki bir önceki izninde de yine abisiyle görüşmeye gitti. Çok geç kalma yemeğe yetiş dememe rağmen saat 8 buçukta gelmişti yine tartışmıştık. Ya neredeyse bir aydır birbirimizin yüzünü göremiyoruz. Çocuğum babasının yüzünü unutacak neredeyse. Bugünü bize ayırması gerekmez miydi? Kendimi parçaladım gitmeyeceksin diye ama dinlemedi gitti. Benim gezip tozmamı bahane ediyor neymiş o bana karışmıyormuş da ben niye karışıyormuşum... Çok kırgın hissediyorum. Eşini çocuğunu hiç mi özlemez bir insan... Bir günüm var onu da ailemle geçireyim demez mi.Çok kırıldım ya... Demek ki hiç özlemiyormuş bizi. Ben de saf saf bizi özlüyor sanıyordum... Geldiğinde yüzüne bile bakmamayı düşünüyorum.
Nasıl davranayım sizce?
Vayy şizofren değilseniz cidden eşiyseniz,bu kadar uzun uzun olayı yazdıysanız valla size de haklısınız diyesim geldiMerhaba;
Ben Yuna Ra'nın eşiyim.
Olayı bir de benden dinleyin istiyorum.
Abimle, 1 yıldır görüşemiyoruz. Diğer kardeşlerimle yıllardır görüşemiyoruz ve büyük ihtimalle de bir daha görüşemeyeceğiz. Aynı şekilde abimle de büyük ihtimal son görüşmemizdi.Sebepleri çok da önemli değil ama durumun böyle olduğunu Yuuna biliyordu. Ayrıca ben evden öğleden sonra 2'de çıktım. O saate kadar ailemin yanındaydım. Akşam geç gelmemin sebebi de abim değil, Yuuna'nın teyzesi. Neyse...
Belki de bir daha hiç göremeyeceğim abim ile görüşmeye gidebilmek için, hergün yanımda olan ve bundan sonraki tüm izinlerimi birlikte geçirebileceğim ailemi birkaç saat görmemeyi tercih etmek suç mu?
Not: Annemle de görüşemiyoruz. Bu sayede annemin de yüzünü görebildim. İnsan öz ailesi ile görüşmeye gittiği için suçlanır mı?
Benim kızdığım nokta şu; Yazılanlara benim tarafımdan bakmadan beni yargılayan arkadaşların, Yuuna'yı bana daha çok düşman edecek şekilde yorum yazması. UZAKLÂŞ, YÜZÜNE BAKMA, BEN OLSAM BEN DE AYNI DÜŞÜNÜRDÜM gibi saçma sapan akıl vermişler. Bu yorumlarınızdan örnek alıp bana soğuk davranıyor. Eşimle boşansak hoş olur mu?
Aldatma meselesine gelince, kayınbiraderim benimle çalışıyor. Geç çıkmanın sebebi eşimi aldatmak olsa, kaynım bilirdi. Yani insanların kafasını karıştırmayın.
Sizce kim haklı, bunu söyleyin ki eşimle aram güzelsin!?
Aman cok mu onemli allasen, ohh at bacak bacak ustune uzan tv izle kitap oku.. gez toz cocugunla..ne kdr ustune dusersen ters tepiyo
Ben cocuklarin randevularina hep kendim goturuyorum bende bi sorun var sanirim
Buyuk ayip etmis. Sonuna kadar haklisin.
Cocuga babasinn kiyafetlerinden ver. Srni ozluyor diye verdim de!. Insallah hatasini kisa surede anlar.
Sizi cok seviyor bence. Hata yapti. Ne kadar uzuldugunuzun farkinda. Duzelecektir. En kisa zamanda duzelmesini dilerim.
Haklısınız, bende olsam sizin gibi düşünürdüm. Ama tavır alıp, trip atıp kalan zamanınızı çocuğnzn hatrına heba etmeun. Giyinin kuşanın o gelene kadr. Sonra hadi dışarı çıkıyoruz deyin
Merhaba;Seninde sakinleşmeye benimde sakinleşmeye ihtiyacım
Var. Benim esiminde çalışma saatleri çok yoğun. Eve en erken 9 buçukta geliyor. Pazar günü bile tatil olmasına rağmen çalışıyor aile işi çünkü.
Bu saate kadar kahvaltı yapmadık
Neyse hazirldim domates salatalık almak için gitti bir saat sonra eve geldi.
Her şeyi fasla fazla almış. Dolapta buz tuttuğunu bile bile. Iki kisiyiz zaten niye bu kadar fazla aldin falan dedim.
Zeytin koymustum sayıyla koymussuun dedi. Oysa yemiyor .
Tereyağ çikolata koydum niye koydun ben yemem dedi. Bana veriyordu dolaba koy dedim. Koymadı.
Yok kahvaltıyı hazırla da gitcem ben moduna girdi. Bugün normalde tatil ama üç dört haftadır hep işi oluyor çalışıyor. Mal birakcakmis bir yere.
Herşeyi önüne hazır getirmemi bekliyor .
sofrada şeker yokmuş. Getircekmisim e kalkıp alsana. Yatak toplancak toplayacakmisim .
Kendimi s.lk yerine konmuş hissediyorum.
Yok şekeri vermedim tuzu vermedim. Laf etmeye başlayınca bende tek bir gün böyle kahvaltı hazırlıyorum onda da ne teşekkkür ne yardım görmüyorum. Burnumdan geliyor yapmicam kahvaltı diyip odaya gittim.
Bana bela okuyor. Aksama babamlar gelicekti. Onlara da şöyle gelmesinler dedi.
Bende ara kendin şöyle dedim
Bu halimle çektiğim çileye bak. 2 ye kadar beyefendinin keyfinden kahvaltı yapmadık.
Hazırladık. Bu seferde almak zor geldi şeker diye laf duyduk beddua işittik. Kalbim çok kırıldı. Artık nasıl davranıcam bilmiyorum.
Her şekilde kanıtlarım kocası olduğumu. Sıkıntı yok.Vayy şizofren değilseniz cidden eşiyseniz,bu kadar uzun uzun olayı yazdıysanız valla size de haklısınız diyesim geldi
Merhaba;
Ben Yuna Ra'nın eşiyim.
Abimle, 1 yıldır görüşemiyoruz. Diğer kardeşlerimle yıllardır görüşemiyoruz ve büyük ihtimalle de bir daha görüşemeyeceğiz. Aynı şekilde abimle de büyük ihtimal son görüşmemizdi.Sebepleri çok da önemli değil ama durumun böyle olduğunu Yuuna biliyordu. Ayrıca ben evden öğleden sonra 2'de çıktım. O saate kadar ailemin yanındaydım. Akşam geç gelmemin sebebi de abim değil, Yuuna'nın teyzesi. Neyse...
Belki de bir daha hiç göremeyeceğim abim ile görüşmeye gidebilmek için, hergün yanımda olan ve bundan sonraki tüm izinlerimi birlikte geçirebileceğim ailemi birkaç saat görmemeyi tercih etmek suç mu?
Not: Annemle de görüşemiyoruz. Bu sayede annemin de yüzünü görebildim. İnsan öz ailesi ile görüşmeye gittiği için suçlanır mı?
Benim kızdığım nokta şu; Yazılanlara benim tarafımdan bakmadan beni yargılayan arkadaşların, Yuuna'yı bana daha çok düşman edecek şekilde yorum yazması. UZAKLÂŞ, YÜZÜNE BAKMA, BEN OLSAM BEN DE AYNI DÜŞÜNÜRDÜM gibi saçma sapan akıl vermişler. Bu yorumlarınızdan örnek alıp bana soğuk davranıyor. Eşimle boşansak hoş olur mu?
Aldatma meselesine gelince, kayınbiraderim benimle çalışıyor. Geç çıkmanın sebebi eşimi aldatmak olsa, kaynım bilirdi. Yani insanların kafasını karıştırmayın.
Napsın beni boşayıp seni mi alsın? Banlanmama sebep olabilecek tüm lafları size kargoyla yolluyorum hanımefendi. Artık münasip bir şekilde çerçeveletip duvarınıza asarsınız gelip gidip okuyun ki zihniniz aydınlansın...Eşin halden anlamıyor demek ki. Bence boşa sen onu.![]()
Merhaba;
Ben Yuna Ra'nın eşiyim.
Merhaba;
Ben Yuna Ra'nın eşiyim.
Ne olursa olsun ortayı bulmanız gerekirdi...Eşiniz size kızgın ve üzgünken,gitmenizi istemiyorken bırakıp gitmissiniz,erken gelip onun gönlünü almaliydiniz her ne sebep olursa olsun...
Saat 2 den akşam 10 a kadar nasıl bir hasretmis giderememissiniz,ne işmiş ne muhabbetmiş evde sizi bekleyen eş ve çocuğu unutturmuş Allah aşkına.Hiç mi vicdan yapmadınız, gidip iki saatte eşimle takilayim çocuğumla zaman gecireyim diye.
Özür dileyeceginiz yerde hala zeytinyağı gibi üste çıkmayın, haksizsiniz.Madem zaman ayırmayacaksiniz,sevginizi göstermeyeceksiniz,üzülmesini kırılmasını umursamayacaksiniz niye evlendiniz,ne diye çocuk yaptınız Allasen ? Kardeşlerinizle doya doya yaşasaydiniz madem.