Ben Yuuna_Ra. Eşim adına özür dilerim ortalıkta duran telefonumu alıp Kk hesabımı kurcalayacağı hiç aklıma gelmedi.

Buradan hem siz arkadaşlarıma hem de eşim Saira'ya sesleniyorum. (Mahlası Saira olsun) Saira oku ama bunu tamam mı yine kurcala telefonumu!
Madem döküyorsun ben de dökeyim biraz.
Son kez görüşüyormuş da bilmem ne... Abini tanımıyor muyuz? Geçen sen demedin mi "abim oralarda yapamaz geri döner" diye? Ee geri dönerse bir daha asla görüşemeyecek misin? Ki abinin yurtdışına temelli gitmediğini biliyoruz... Kafasına eser işi bırakır kafasına eser pat diye gelir aha bak kafasına esti yurtdışına gidiyor. Ki senin son kez görüşüyor olmanla ilgili bir beyanın da asla olmadı bana karşı. Burada kendini haklı çıkarıp yanlış izlenimler verme. Olayları nasıl da evirip çeviriyorsun öyle...
Saat 2 ye kadar evdeydin doğru. Ama zaten saat 12-1 de kalkıp kahvaltı yaptın sanki sabahın köründe kalkıp bizle ikindine kadar vakit geçirdin de konuşuyorsun...
Ayrıca, bu zamana kadar senin için hiç önemli olmayan ailen ne oldu da kıymete bindi? O kadar eleştirip yerdiğin, ki yeri geldi anneni bile eleştirdin bana hep... Nereden çıktı yani bu aile sevdası? Çıksın çıksın... Sev yine aileni lafım yok. Ama o zaman beni ailenden üstün tutuyormuş gibi, tek ailen benmişim gibi yansıtma bir daha bana. Kusura bakma yani ben öyle sanıyordum hep öyle gösterdin bana. Aileni hep kötüledin ve tek ailen benmişim gibi davrandın.
Şunu da yanlış anlama. Ben beni ailenden üstün tutup tutmamanı umursamıyorum. Böyle bir derdim yok. Yani aileni sev tabiki ama niye bana farklı gösteriyorsun? Neden hayatında önemsediğin tek insanlar bizmişiz gibi davrandın? Yanlış fikirlere kapılmam gayet normal değil mi?
Ben sandım ki, hiç umursamadığın aileni bile beni özlediğinden daha çok özleyip umursuyorsun. Yani beni taktığın yok özlemiyorsun sevmiyorsun falan... lBöyle algılamamın suçlusu sensin. Sonuçta onlar senin için kıymetsizdi hep böyle gösterdin.
Şimdi suçlu ben miyim? Böyle sanarken birden bire ailen benden önce gelirse beni sevmediğini düşünmem gayet normal değil mi?
Ki bence aileni zerre takmıyor sevmiyorsun. Sadece burada haklı görünmek için acıtasyon yaptın.
Neyse bu umrumda değil. Git istediğin gibi görüş ailenle ama bizi ikinci plana atması hakkın yok. Akşamları yüzümü zaten gördüğünü söylemişsin evet bir sana kapıyı açtığımda, bir de yemek yediğini sırada... Toplamda 20 dk falan görüyorsun akşamları. Bu sana yetiyorsa helal olsun pes diyorum. Hatta anladığım kadarıyla fazla bile geliyor bir süre gözünden uzak olmak iyi olacak gibi!!