Beni savunmasini istiyorum..

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar nisanlim bana bi kiz arkadasim veya biri laf ettimi hic korumadi bugune kafar seviyo cok fakat korumuyo ornek veriyim bi kiz vardi benimle ayni okulda arkamdan kotu laf demis benim nisanlimin arkadasina soylemis nisanlim bana bunu aylar sonra soyledi ve ben kiza faceden msj attim kavga ettim nisanlim arkadasimin ismini verme dedi ben orda kendimi koruyorum beyefendinin umrumda degil lutfen yardim edin bana. komsunun kiziyla kavga ettim kiz bunlarin evine giriyor fakat nisanlim konusmuyor kizla girmesin diorum evde sozu geciyor hepsi nisanlimun agzna bakiyor yardim edermisiniz lutfen bu olay canimi sikmaya basladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Bu konuda nişanlını karşına alıp konuşmaktan başka çaren yok canım. Örnek vereyim nişanlım sırf kuzeni benim arkamdan konuştu diye ağzına geleni saydı askerdeyken ve hala daha konuşmaz o kızla, kız konuşmaya çabalasada cevap dahi alamaz arkasını döner gider. He baktın konuşsanda olmuyor yapacak birşey yok sen adamı böyle kabul etmişsin bi kere
Sahiplenme duygusu çok az gibi gözüküyor gibime geldi ama bilemiyorum.

kız kavgasına belki karışmak istememiştir..yani ne bileyim bir erkek olur sarkıntılık eder yada söz ile hakaret edici bişi söyler yada ailesinden biri annesi vs sana bişi der o zaman korumasa tamam da mahalle kadını gibi nişanlının kavga etmesini bekleme bence.. kız meselesine karışmak istememiştir.

insan nişanlısına birşey dendiğinde kendisine söylenmiş gibi zoruna gider ve korur....

Ama kendisine soylendigindede cvp vermiyor yada aldiris etmiyorsa yapisi böyle demekki...

Son düzenleme:

Yok bi erkek laf etse biliyorum sahiplenir anlatiyorum ben tepkimi verdim komsuma konusmuyorum diyo kiz kavgasina karismaz ama ne bileyim arkadasi o lafi derken o benim nisanlim adini boylee anamzsin der insan

Bu kız ya da erkek farketmez canım, nişanlılık bi nevi evliliğin ilk adımı gibi. Sevgililik dönemi değil ki.
Erkek laf atsa her insan karşılık verir buna ama önemli olan nişanlını cinsiyet ayırt etmeden sahiplenme.. Konu sen'sen eğer susmak yerine, ağzını açıp susturmalı milleti.

insan nişanlısına birşey dendiğinde kendisine söylenmiş gibi zoruna gider ve korur....

Ama kendisine soylendigindede cvp vermiyor yada aldiris etmiyorsa yapisi böyle demekki...

Yapisi bu yok ailesi bisey dedimide savunuyo anlamiuorum ogun bosluguna mi denk geldi ablasi bile bisey dedimi bana kiyameti kopariyo arkadasindan duymus burasi kucuk yer bide herkez herkzin arkasndan cok konusur ama ne bileyim uzuldum anlaltimda kendisine

Ama biri laf ettimi hic korumuyo demissin...
Hic korumuyosa farkli, bi tek o gun korumamissa farkli...

bence normal değil... seni haksız da olsan savunmalı dışarıya karşı... yani ne biliyim kendimi düşünüyorum ona biri laf söylese ben de kaplanlaşırım... eşim arkamdan konuştuğunu duyduğu bir kıza tokat atmıştı kendini tutamayarak. bunu onaylamıyorum ama yani çok sinirlenmeli.... sen demek o demek... bence karşına al konuş beni her anlamda sahiplenmeni ve arkamda olduğunu hissetmek istiyorum diye..

üzüldüğünü belli ettiysen sorun yok. o zaten anlamıştır. ama onun dışında yani kız meselesi diye düşünmüş olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…