Beni Seviyormu

Harikaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
43
0
86
İzmir
Arkadaşlar lütfen yardım edin senağlama
Birisiyle tanıştım ilk başta arkadaştık şimdi daha yakınız beni seviyormu bilmiyorum ama hareketlerinden biraz belli ediyor yada ben öyle sanıyorum daha çıkma teklif etmedi ama ben ona çok aşığım çok üzülüyorum senağlama ne yapacağıma bilmiyorum biraz utangaç gibi hala çıkma teklif etmedi ama dayanamıyorum bende ona onu sevdiğimi söyleyemiyorum çünkü o beni seviyormu onuda bilmiyorum ne yapacağım senağlamasenağlama

çıkma teklıfı mı kalmıs artık..zamanla hersey kendılıgınden gelısıor zaten sen engel olamıorsun..aşk doguyor :) belkıde duyguları senınkı kadar yogun deıldır sadece begenıor da olabılır.. eger sana karsı duyguları warsa zamanla bellı olur. sen bısey bellı etme. sımdılık..

üniversitede çıkma teklifi eden mi var dicektim, yüksek lisans yazıyoya... Profiline baktım da 16 yaşında nasıl yüksek lisans yapıyosun cicim? fisfisfis CADIARZU

Canım aynı olayı yaşadım hatta burada bir derdim var a konu açtım. Çok seviyordum o da bişeyler belli etmişti ama teklif etmesine izin vermemiştim korkmuştum geçmişte yaşadıklarımdan dolayı... O da zamanla arkadaşça davranmaya başladı. Ama içim o kadar çok acıyordu ki burda bir çok arkadaşın tavsiyesi ile ona bazı şeyleri belli etmeye çalıştım. Sonuç şuan benimle konuşmuyor... senağlama Belki onu kaybedicem. içim o kadar çok acıyor ki keşke zamanında birşeyleri belli etseydim diyee. bence sende keşke deme güzelim. çıkıp karşısına teklif edip açılma ama bazı şeyleri belli et.

edi aynı olayı yaşadığımızdan dolayı beni anlayabiliyorsun ben bazı şeyleri ona belli ettim şu an aramız çok iyi aslında onunda benden hoşlandığını düşünüyorum ama hala söylemiyor bazen düşünüyorumda acaba boş hayallerin peşindenmi koşuyorum:çok üzgünüm: senağlama

of canım ya zor bir durum. neyse ki sen belli etmişsin bazı şeyleri, aranızda hala daha çok iyi... kaydirigubbakcemile2
sana geçip karşısına söyle diyemem ben şahsen yapamadım sert tepki alırım diye belli ettim davranışlarımla sonuç konuşmuyor benimle... :çok üzgünüm: belki başka sorunlarından dolayı öyle olmuştur ama çok kırıldım çok. daha hiç birşey yapamam...
sende çok seviyorsan ne biliyim baya yeşil ışık yak ona eğer cesaretin varsada söyle... :1hug:

canım sen adım atma
sadece gorunce gulumse cok az olsun cesaret ver yanı, konus normal muhabbetını et onunla arkadasınmıs madem:)

kızlar ben cumartesi günü çıkma teklifi ettim aşık olduğum erkeğe..tabi msnde çıkma teklifi ettim.onunla aynı sınıftayızda
telefonuma pazartesi teklifime cevap vereceğini söyledi..heyecanla bekledim o günü.cevabını bi kağıda yazmıştı.. birde ne olsun kağıtta hayır yazmıyormu!çok üzüldüm üzüldüğümü belli ettim ona geri yazdı ben yeniden heyecanlandım evet mi diyecek acaba diye ama maalesef öyle değildi..sakın kendine bişey yapma diyordu..onunla msnde konuşuyoruz..
dünde bana naptın eve gidince,kendine bişey yapmadın demi diye sordu.kamera açtırıyor sık sık bana.bende açıyorum..beni unut karşına başkaları çıkar diyor msnde..benim çıktığım bi kız var dedi ama gerçekten öyle birisi varmı bilmiyorum..kızlar çook üzgün ve aşığım ona napacağımm ??biz en iyisi sadece arkadaş olarak kalalım diyor

onun bana aşık olmasını istiyorum..son günlerde derslerde bakıyor arasıra bana..ama tam olarak aşık değil bana..ben onun bana tam olarak aşık olmasını,beni sevmesini sağlamak istiyorum..

NE YAPABİLİRİM?
lütfen yardımcı olun bana

Ahhh ahhh lise çağları... Bence biraz zamana bırak eğer istiyorsa zaten gelecektir.
Yanlız şuda bir gerçek ki okul zamanlarında yüzümüze gülenin bile bizden hoşlandığını düşünürdük. O yüzden biraz bekle bakalım. Kendini derslerinden de soyutlama, düşünmem gereken daha önemli şeyler olduğunu unutma sakın.yerimseniben

SHESHE ay canım benim ya içim bir tuhaf oldu keşke başka başlık altında belirtseydin bu durumu. Ne kadar zor bir durum ya ama bir kere red cevabı almışsın gururun kırılmış bence artık birşey yapma. bırak severse sever seni, daha çok çabalarsan daha çok yıpranırsın canım... :teselli:
bu arada konuyu açan arkadaşım sende bir gelişme var mı?

Arkadaşlar ben bu çocukla aynı sınıftayım bütün sınıf arkadaşlarım bana ilgi duyduğunu ve benden hoşlandığını söylüyor şimdi bir yazı yazdım ona ondan hoşlandığımı falan söyledim msne girince göndericem bu sefer gerçekten göndermekte çok kararlıyım beni tersliceğini düşünmüyorum:asigim:

Arkadaşlar çok kötüyüm yazıyı gönderdim cevap vermedi 15 dakika oldu cevap vermiyor:çok üzgünüm:

oyyy canım sevindim senin adına beklee biraz daha okumamıştır belkide.. ayy heycanladım bende inş. hayırlısı olur...:asigim: ama yaptığın şey kötü sonuçlanırsa sakın kendini suçlayıp üzme. sevdiğini söyledin yanlış bişey yapmadın hadi bakalım güzel olur herşey inş.. :lepi:

keske bende senin gibi mutlu olsamm...inşallahh bende mutlu olurummm..
üzülme bence eninde sonunda cvp yazar sana

Şanssızlığın bu kadarı olamaz yaaa şimdi yazıyı okudu arkasından hemen beni aradı burada yağmur yağıyor yağmur yağdığı için internet bağlantısı bile arada kopuyor telefonlar hiç çekmiyor beni sürekli arıyor bende onu sürekli arıyorum fakat yağmur yağdığı için konuşamıyoruz öffff deliricem ya bu kadar şanssızlık olamaz yapmadığım şey kalmadı biraz önce dışarı çıkıp aradım dışarıdan bile doğru düzgün çekmiyor telefonlar offffffffffffffff

bencede cnm bekle bende aynı seyi yasadm erkn davrandm ve husrana ugradm sen bnm gbi yapma emin ol kazanan sen olacaksn....................

bende aynı seyi yasadm ben erkn davrandm ve husrana ugradm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…