Simdi ben yaziyordum :))Baci deme lazim olur diyeydin
Baya gömmek.. fiziksel özelliklerimden tutunda zekama kadarGömmek ?
Valla anaokuluda olabilir. Baslarda bende nefret ediyordum hatta görmek bile istemiyordum. Ama ne oldu bilmiyorum birden hoslanmaya başladım sohbet etmeye gulmeye eglenmeye başladık. Bir baktım ki adami görmeden yapamıyorum ayrica kendime bakmaya basladim surekli gülümser hale geldim. Kisacasi ayvayi yedim bu yaştan sonra. Kac yıldır kalbim kimseye atmazken simdi böyle sacma sapan durumun içindeyim.Tabi zevk meselesidir de, anlayamıyorum ya; el şakası yapan ve kaba konuşup laf sokarak iletişim kurmaya çalışan birinden niye, neden, nasıl hoşlanılır? Bunların itmesi gerekmiyor mu insanı? İlkokul bebesi mi bu ya?
Haha bu da iyi , en azından saçma olduğunun farkındasın ...Baya gömmek.. fiziksel özelliklerimden tutunda zekama kadarya biliyorum cok ama cok sacma ama hoşlanıyorum neden bilmiyorum ama hoşlanıyorum.
Bende kurtulmaya calisiyorum bu durumdan o yüzden yardim istedim zaten kafami nasıl meşgul ederim nasil yeniden birseylere umutla bakarim diye. Onu gormeme fikri bile canimi acıtıyor. Dediğiniz gibi fiziksel cekim cokkk fazla.Kaba saba, serseri ve mantığınıza uymayan biri. Sadece fiziksel çekimle olmaz ki karşılıklı bile değil sanırım.
Duygularınızı değil mantığınızı dinleyin.
Aşağılanmaktan hoşlananlara ne denir biliyor musunuz?Baya gömmek.. fiziksel özelliklerimden tutunda zekama kadarya biliyorum cok ama cok sacma ama hoşlanıyorum neden bilmiyorum ama hoşlanıyorum.
Bunları bende biliyorum dedigim gibi isin icinden çıkamıyorum. Inanilmaz bir cekim var ona karsi. Hani derler ya kadın olduğunu hatirlamak diye oyle iste. Kendime bakmaya basladim gulumsemeye daha cekici hale geldim. Simdi nasil kurtulacagim bu durumdan bende bilmiyorum. Zaten onun bende gönlü de yok biliyorum. Kac kez bacim dedi ama sonra da capkin bakis atıyor benmi yanlis anlıyorum bilmiyorum.yani hepimiz ergenken serserilerden hoşlandık da uzak durun el şakası laf sokmalar falan bunlar için olgun yaştasınız bu tiplerle evlenilmez
Tabiki gitmiyor kac kez kavga ettik. Bakin bu anlattıklarımın hic bir mantigi yok biliyorum ama dedigim gibi inanilmaz derecede onu düşünüyor onunla hayaller kuruyorum. 19 yasima geri dondum sanki. Nesem artti kadin oldugumu hissettim. Keske bu duygulari normal bir iliski icersinde yasasaydim ama ozlemisim bu duyguları o kadar soyleyebilirim.Erkeklerin bacım demesi kadar beni iten bir şey yok. Çok arabesk geliyor bana. Ayrıca el şakası yapılması hoşunuza gidiyor mu cidden?
Bendr kardesim dedim icim aciyarakk oylr deyince de güldü slkBaci deme lazim olur diyeydin
Sanirim bu benim baska izahı yok çünkü.. böyle birseyden nasıl sadistce zevk alıyorum bilmiyorum. Boyle bir insan icin nasil deli oluyorum onu da bilmiyorum.Aşağılanmaktan hoşlananlara ne denir biliyor musunuz?
Bakınız mazoşist
- aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı verilmesinden hoşlanan (kimse).
Haha tam tencere kapak oldunuz yaniBendr kardesim dedim icim aciyarakk oylr deyince de güldü slk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?