Cinsel cekim bu kadarSanirim bu benim baska izahı yok çünkü.. böyle birseyden nasıl sadistce zevk alıyorum bilmiyorum. Boyle bir insan icin nasil deli oluyorum onu da bilmiyorum.
Merhaba arkadaslar benim durum inanilmaz vahim. Sürekli beni sinir eden kilomla dalga geçen, ortamda beni espiri malzemesi yapan, dalgacı hayırsız birinden hoşlanıyorum. Ne zaman nasıl oldu bilmiyorum benimle bu kadar uğraşan birini görmeden duramıyorum. Ona dokunmak sürekli yanında olmak istiyorum. Hatta sosyal medya durumlarima bakmis mi diye surekli takip ediyorum. Ama gel gelelim ben onun umrunda degilim zaten hayatinda da bir kac kadin var. Ise yaramazin teki anlayacaginiz mantigima o kadar ters ki ama ben onu düşünmeden yapamıyorum. Psikolojide bu duruma ne deniyor bilmiyorum ama onu unutmam gerekiyor ama nasill???Tabiki gitmiyor kac kez kavga ettik. Bakin bu anlattıklarımın hic bir mantigi yok biliyorum ama dedigim gibi inanilmaz derecede onu düşünüyor onunla hayaller kuruyorum. 19 yasima geri dondum sanki. Nesem artti kadin oldugumu hissettim. Keske bu duygulari normal bir iliski icersinde yasasaydim ama ozlemisim bu duyguları o kadar soyleyebilirim.
Bende de birazcik serselik var ama o kadar da degil. Benim problemim efendi insanların ilgimi cekmemesi. Nerede deli, serseri veya p... dedigimiz kisiler varsa onlar dikkatimi çekiyor. Allah beni ıslah etsin.Ahhh biz kadinlar nerde serseri var ona kapiliriz demisti ferhunde...
Serseri ruhlulardan uzak dur hele ki 30 unu asmis. Haa sen de serseriysen olabilir. Ama bu yastan sonra zor olur
Malesef hic saygısı yok ama ben hala vazgecemedim. Gormeyince sıkıntı yok bir şekilde normalr dönüyorum ama görünce ben gidiyor baskasi geliyor sanki. Onun yaninda slk gibi davranıyorum fiziksel olarak yakin olmak ıstiyorum ne bileyim bir sürü sey iste. Bende kurtulmak istiyorum hemde cokkk acil tarafından.Merhaba arkadaslar benim durum inanilmaz vahim. Sürekli beni sinir eden kilomla dalga geçen, ortamda beni espiri malzemesi yapan, dalgacı hayırsız birinden hoşlanıyorum. Ne zaman nasıl oldu bilmiyorum benimle bu kadar uğraşan birini görmeden duramıyorum. Ona dokunmak sürekli yanında olmak istiyorum. Hatta sosyal medya durumlarima bakmis mi diye surekli takip ediyorum. Ama gel gelelim ben onun umrunda degilim zaten hayatinda da bir kac kadin var. Ise yaramazin teki anlayacaginiz mantigima o kadar ters ki ama ben onu düşünmeden yapamıyorum. Psikolojide bu duruma ne deniyor bilmiyorum ama onu unutmam gerekiyor ama nasill???
Bunları önceki konunuzda yazmışsınız. Yapmayın lütfen kendinize değer verin. Bu adam kadınlara saygısı olmayan biri belliki.
Ergenus psikolojisinden kurtulamayan tipik erkek muhtemelen annişi şımartmıştır, yani hayal kurabilirsin düşünebilirsin cinsel olarak çook normal ama kaçın yani. Bunun için muhatap olma aynı ortama girmemeye bak yüz verme.Bunları bende biliyorum dedigim gibi isin icinden çıkamıyorum. Inanilmaz bir cekim var ona karsi. Hani derler ya kadın olduğunu hatirlamak diye oyle iste. Kendime bakmaya basladim gulumsemeye daha cekici hale geldim. Simdi nasil kurtulacagim bu durumdan bende bilmiyorum. Zaten onun bende gönlü de yok biliyorum. Kac kez bacim dedi ama sonra da capkin bakis atıyor benmi yanlis anlıyorum bilmiyorum.
Baya gömmek.. fiziksel özelliklerimden tutunda zekama kadarya biliyorum cok ama cok sacma ama hoşlanıyorum neden bilmiyorum ama hoşlanıyorum.
Valla anaokuluda olabilir. Baslarda bende nefret ediyordum hatta görmek bile istemiyordum. Ama ne oldu bilmiyorum birden hoslanmaya başladım sohbet etmeye gulmeye eglenmeye başladık. Bir baktım ki adami görmeden yapamıyorum ayrica kendime bakmaya basladim surekli gülümser hale geldim. Kisacasi ayvayi yedim bu yaştan sonra. Kac yıldır kalbim kimseye atmazken simdi böyle sacma sapan durumun içindeyim.
Elimden geleni yapacagim kafami mesgul edecek birseyler arıyorum iste.Ergenus psikolojisinden kurtulamayan tipik erkek muhtemelen annişi şımartmıştır, yani hayal kurabilirsin düşünebilirsin cinsel olarak çook normal ama kaçın yani. Bunun için muhatap olma aynı ortama girmemeye bak yüz verme.
Sizinki sadece cinsel çekim bence. Onuda nasıl çözersiniz bilemedim. Keşke adamı kullanıp atsanız hevesiniz kaçınca :) hep onlarmı yapacakMalesef hic saygısı yok ama ben hala vazgecemedim. Gormeyince sıkıntı yok bir şekilde normalr dönüyorum ama görünce ben gidiyor baskasi geliyor sanki. Onun yaninda slk gibi davranıyorum fiziksel olarak yakin olmak ıstiyorum ne bileyim bir sürü sey iste. Bende kurtulmak istiyorum hemde cokkk acil tarafından.
aslında bunu bende düşünüyorum hatta bir uzmandan yardim almayi da düşündüm. Değersizlik hissi olabilir çünkü bir cok kez kendimi sevilmeye layik biri olmadigimi düşünürken yakalıyorum. Dediğiniz gibi değersizlik veya ilgi açlığından bu durumu yanlis anlıyor da olabilirim.Yukarıdaki açıklamanızı da alıntıladım, bir insanı fiziksel olarak yermeye kalkan biri, ya ruh hastası bir zorbadır ya da kendini geliştirememiş bir cahildir; başka bir seçeneği yok bunun. İnsanlar şaka yollu da olsa birini, fiziksel özellikleri üzerinden vuruyorsa, gözümde biter, o kişinin ruh, eğitim ve zeka durumunu irdelerim yani.
Sizin hoşlantınız sağlıklı bir hoşlantı değil, kendinizi bi gözden geçirin. Bir kadınla, daha doğrusu bir insanla nasıl konuşulacağını bile bilmeyen, iş arkadaşı olan hanımlara 20 yıllık enseye şaplak kça parmak asker arkadaşı Himmet emmiye davrandığı gibi davranan 30 yaşındaki birinin nesi çekici olabilir? Kusura bakmayın, bunu hakaret olarak nitelendirmeyin lütfen sadece durumu anlamaya çalışıyorum, sizde bir çeşit ilgi açlığı gibi bir şey mi var acaba, kendinizi yetersiz-değersiz ve çoğu kez çaresiz mi görürsünüz? Bu negatif ilginin sizi ancak rahatsız etmesi gerekirdi.
Ah ah kadınız iste.. keske o dediginizi yapabilme cesaretim olsa. Hem karakterime ters hemde inancima..Sizinki sadece cinsel çekim bence. Onuda nasıl çözersiniz bilemedim. Keşke adamı kullanıp atsanız hevesiniz kaçınca :) hep onlarmı yapacak
Espri yapmıştım zaten :)Ah ah kadınız iste.. keske o dediginizi yapabilme cesaretim olsa. Hem karakterime ters hemde inancima..
Ah bir bilsembacım kimin bedduasını aldın sen
Duygusal boşluktan dolayı hoşlandığınızı sanıyorsunuz, gerçekten beğendiğiniz biri olsa durumu saçma bulmaz, kusurlarını görmezdiniz ( kaba oluşu gibi) Diyelim ki bir ilişkiye başladınız topluluk içinde yanınızda gururla o kişiyi bulundurabilecek misiniz yoksa ondan utanırım, davranışları hali tavrı basit kaçar diye mi düşünüyorsunuz, objektif olarak bunlarun cevabını kendinize verin.Tabiki gitmiyor kac kez kavga ettik. Bakin bu anlattıklarımın hic bir mantigi yok biliyorum ama dedigim gibi inanilmaz derecede onu düşünüyor onunla hayaller kuruyorum. 19 yasima geri dondum sanki. Nesem artti kadin oldugumu hissettim. Keske bu duygulari normal bir iliski icersinde yasasaydim ama ozlemisim bu duyguları o kadar soyleyebilirim.
Anlamaniza sevindim ama ne kadar umutsuz olduguma ne diyeceksinizKonu sahibini anlayan bi ben miyim yahuBence mantığınıza uymayan biriyle olmaz. Çünkü sevgi aşk bir yere kadar sonrası mantıklı olmak zorunda. Evlilik evcilik değil
Ya tabiki yanında olgun karizmatik birinj görünce bu ne ya böyle dediğim cok oldu. Bende bilmiyorum neden onu düşündüğümü ya diygusal boşluktayım yada takıntı haline getirdim.Duygusal boşluktan dolayı hoşlandığınızı sanıyorsunuz, gerçekten beğendiğiniz biri olsa durumu saçma bulmaz, kusurlarını görmezdiniz ( kaba oluşu gibi) Diyelim ki bir ilişkiye başladınız topluluk içinde yanınızda gururla o kişiyi bulundurabilecek misiniz yoksa ondan utanırım, davranışları hali tavrı basit kaçar diye mi düşünüyorsunuz, objektif olarak bunlarun cevabını kendinize verin.
Kesinlikle duygusal boşluk veya takıntı, sakın pişman olacağınız birşey yapmayın, o kişi aklınıza her geldiğinde yanınıza yakışmayacağını, onun kötü yönlerini düşünün, iş ortamında yanlış biriyle bir beraberlik yaşarsanız çok pişman olursunuz. Çevrenizde yok mu size daha uygun birileri, serseriyle niye kafanızı meşgul ediyorsunuz, dikkatinizi başka insanlara verin.Ya tabiki yanında olgun karizmatik birinj görünce bu ne ya böyle dediğim cok oldu. Bende bilmiyorum neden onu düşündüğümü ya diygusal boşluktayım yada takıntı haline getirdim.
tatlım bence sen başından bir ekmek ,bir tuz çevir...birine ver..allah seni bu beladan kurtarsın ,fena elektrik almışsın sen..bir tahtaya falan tutun çarpılmadan :)Ah bir bilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?