merhaba kızlar,
4 yıllık ilişkim var herşey pürüzsüz, farklı şehirrde yaşadığı için uzaklık dışıda kişisel hiç sorunlarıımz olmadı, tabi kıskançlık merak krizlerini olağan sayarsak :)
yaklaşık 4 ay önce evlenebilmemiz için ailemle konuşayım diye sürekli baskı kurdu. şuan şark görevinde 2.5 yılı daha olduğu için bekleyebiliriz dedim. döndüğünde evlenebilirz dedim ama onun artık beklemek istememesi, benim doğuya gidip evlenmemizi istemesi herşeyi alt üst etti. 4 ay önce bu tartışmalar yüzünden ayrıldık. evlenelim diye yalvarıyorum sana ama beni ciddiye almıyorsun dedi. bitirdik. 4 ay arada bir kavga ederek konuşsakta ayrılmıştık. geçen hafta tekrar barıştık. 4 aylık süreçte sevgilimin ablası bi kız bulmuş buna ve görüşmesi için ısrar etmiş, o da görüşmüş. face te hareket dökümlerinden gördüm bunu. bana biriyle görüştüğünü söylememişti. benden bi başkasını düşünebiliyorsa yeterince sevmiyor mudur sizceçünkü ben geçen bu 4 ay içinde hiçbir talibime olumlu tepki veremedim.
4 yıllık ilişkiyi 4 ayda birini tanımaya çalışarak atlatabiliyorsa helal olsun.
Erkekler genelde o boşluğu "yeni" birini alarak doldurmaya çalışırlar.
Ama yaptıgı hoş olmamış.
4 ay uzun bir süreç aslında 4 yıllık ilişkiyi unutturmaz tabi ama belki de kendi acısını hafifletmek için çabalara girmiş olmalı...
görüşmelerin içeriğine bakabildiniz mi?
içerik yoktu canm, biz barıştıktan sonra kızı da konuşmaları da silmiş köpekk
merhaba kızlar,
4 yıllık ilişkim var herşey pürüzsüz, farklı şehirrde yaşadığı için uzaklık dışıda kişisel hiç sorunlarıımz olmadı, tabi kıskançlık merak krizlerini olağan sayarsak :)
yaklaşık 4 ay önce evlenebilmemiz için ailemle konuşayım diye sürekli baskı kurdu. şuan şark görevinde 2.5 yılı daha olduğu için bekleyebiliriz dedim. döndüğünde evlenebilirz dedim ama onun artık beklemek istememesi, benim doğuya gidip evlenmemizi istemesi herşeyi alt üst etti. 4 ay önce bu tartışmalar yüzünden ayrıldık. evlenelim diye yalvarıyorum sana ama beni ciddiye almıyorsun dedi. bitirdik. 4 ay arada bir kavga ederek konuşsakta ayrılmıştık. geçen hafta tekrar barıştık. 4 aylık süreçte sevgilimin ablası bi kız bulmuş buna ve görüşmesi için ısrar etmiş, o da görüşmüş. face te hareket dökümlerinden gördüm bunu. bana biriyle görüştüğünü söylememişti. benden bi başkasını düşünebiliyorsa yeterince sevmiyor mudur sizceçünkü ben geçen bu 4 ay içinde hiçbir talibime olumlu tepki veremedim.
merhaba kızlar,
Belki yaptigi sogru degil ama yanlista degil aslinda bu seni sevmemesi anlamina gelmiyor.
Efer suan bir sans daha verdiyseniz birbirinize bunu sorun etme kkendine, sonucta ne olmussa senle beraberken olmamis. Baskalari iliski surecince bulup aldatiyo senin sevgilin boyle bisey yapmamis. Ama eger icin rahat degilse ne denli gorustuler sor ogren. Ama bu sadece senin bilinc altinda kalir unutma ya suan sevdigini sahiplen ve unut. Yada bu durum seni rahatsiz ediyosa bitir.
bence yanlış değil.
çünkü siz evliliğe olan inancını sarsmışsınız.
yani sizden vazgeçmiş artık ne yapacaktı.
tekrar barışmayı düşünmemiş ki başkasıyla görüşmüş.
ama şartlar başka gelişmiş.
bence sizi sevmiyor değil, sizi sevmeseydi bugün yanınızda olmazdı.
bugün bende çok sevdiğim adamla ayrılsam başkasını değerlendiririm yani.
seni yedekte tutuyo o kızı beğense sana yol vercekti böyle bişeyi kabul edip görüşmesi seni gözden çıkardığınıve öylesine sürdürdüğünü gösterir heleki ablası olcak o... ya ne dedir onamı kalmış gerizekalı bu erkek aileleri kendilerini ne sanıyo allah bildiği gibi yapsn
ablası biraz beyinsiz olduğu için mal gibi atlamış. ona ne oluyorsa
ama bu hayvan herif de iradesini kullanıp yok abla şimdi kimseyle görüşmek istemiyorm diyebilrdi
aman beeeeeeee
Erkekler bu durumu çabucak yaşayabiliyorlar maleseff
Biz kadınlar ise anılarımızı ayakta tutmak için yas tutalım..
Kafamızdan çıkartamayalım we başkasını da hayatımıza çabucak sokamıyalımm..
Aslında bizimde erkekler gibi yapmamız gerekiyor..
Şark görewini yapıyor dediniz sanırım, aileden uzak yaşamak vs bu durum canına tak etmiş..
Ve bu yüzden, biran ewwel ewlenmek istemiş sizinlen..
Aslında kabul edebilirdiniz, düğününüz olsaydı sizin yaşadığınız yerde we sonrada onun yanına gidip görewi
bitene kadar yaşayabilirdiniz..
Bi orta yol bulunabilirdi yani, neden hemen ayrılıkla sonuçlanıyor ki 4 senedir güzelce dewam eden bir ilişkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?