beni sevmiyormu acaba :(

4 Yıllık ilişki sonrası araya ara sıcak alınıp tekrar kaldığı yerden devam edip etmemek size kalmış bir şey ama bana göre seven insan asla böyle bir şey yapmaz yapanada müsaade etmez madem niyeti ciddiydi evlenmek istiyordu ayrılmak yerine sizi evliliğe ikna edebilirdi...

Son düzenleme:

yeterınce sevmıyor...uzun uzadıya bı yoruma gerek bıle yok bence

Tamam sinirlenmekte haklısınız...
Bi boşlukta gitmiş görüşmeyi kabul etmiş işte...
Birde ablası taıştırmak isteyince yok diyememiş belli ki..
Ablasıda ayrı mi mal zaten, o konuya hiç girmiyim ban yiyebilirim.. Cezam daha yeni bitti çünkü..

Ama sonra sizi aramış dimi orta yol bulmaya çalışması sizi hala sewdiğini göstermiyor mu..
Şimdi sizinle barıştıktan sonra da, ablam beni şu kızla tanıştırdı da diyemezdi..
Aynı durumda siz olsanız, siz diyebilirmiydiniz, ben senden ayrı iken biriyle tanıştırıldım ama yapamadım diye..
Siz o kişiyle hala irtibat içinde olmadığından emin olun bence..
Facebook vs ne warsa inceleyin işte.. Emin olun kafasınızı rahat ettirin we ondan sonra ilişkinize kaldığınız yerden dewam edin..
Bence sizi hala sewiyor.. Bi erkek geri dönüyorsa uzun bi süreden sonra, o kişi sizi gerçekten sewmiş demektir.
Yani benim düşüncem bu yönde..

öyle bi durum ki hem iyi yanlarını düşüşnüyorm hem kötü.. arada kalıyorum.. kimisi bitir diyor kimisi oluruna yönlendiriyor. olumlu konuşan da haklı olumsuz konuşanda.. iki ucu b.klu değnek buna denir sanırım :)

Eğer seni sewdiğinden eminsen dewam et..
Ama ilk önce kafanı rahat ettir, o kişi ile görüşüp görüşmediğinden emin olun..
Uzaksınız birde birbirinize, gerekirse direk sor.. Bişi kaybetmezsin sormakla..
Kafanın ilk önce rahat etmesi lazım ki senin, ilişkine kendini eskisi gibi werebilesinn..
Umarım herşey istediğin bir şekilde tıkırında gider cnm

allah allah...erkegınde baskıyla bır kızla goruşmesı ..şaşırtıyor benı nedense..neyse bekle ve gor...

tabiki önce içim rahat etmeli eskisi gibi olabilmem için.
dediğin gibi, en iyisi direkt konuşmak..
affettirebilecek açıklamaları yapabılırse ve içimi rahatlatabilirse devam
ettiremezse Allah rahmet eylesin..
herşeyin hayırlısı :)
teşekkürler yorumlarınız için

Tatlım beni yanlış anlama ama bence sende 4 yıllık ilişkiyi çok basit bir sebeple bitirmişsin. Ne olacak sanki 2.5 yıl doğuda kalsan. Üstelik sevdiğin insanla. Ki o görevi için orada bu eninde sonunda bitecek.
Empati yapmak gerek biraz. Biriyle tanışmış olması bence ssana olan sevgisini söküp attı die bi anlama gelmez. Malesef erkekler bizler gibi acılarına bile sahip çıkamıyor. Seninle bu denli ciddi bi şekilde baskı derecesinde evlenmek isteyen biri demek ki seni bayaa bayaa çok seviyormuş. Sen nasıl kıydın bu sevgiyede bıraktın bu çocuğu ve bu durumun suçlusu kim bunu düşün birde.

Bana da kızma olur mu Ben daima ne engel olursa olsun sevgiye sahip çıkılması taraftarıyım. Velhasıılkelam o seni seviyor :)

Allah rahmet eylesin deyince siz bi tuhaf oldumm..

Çok zor ya şu aşk meşk işleriii..
Ne çektikk be offf offf batsın bu dünyaa

sevgi bununla ölçülürmü bilemedim aslında..
4 ay kısa bi zaman değil belki ama yeni bi ilişkiye başlayabilecek kadarda uzun değil...
yani olumlu tarafından bakarsak seni aldatmamış zaten ayrıymışsınız...
ama tam tersinden bakınca kovalayan varmış gibi hemen biriyle tanışmış...
mesafede var arada bi de üstüne bu olanlar fln eskisi gibi olacağını sanmıyorum ben...
hayırlısı olsun hakkında...

Ne yapsaydı?Seni mi bekleseydi 2.5 yıl daha.Kusura bakma da ben erkek olsam asla beklemezdim.Zaruri sebepler olur eyvallah da,Doğu'ya gitmenin nesi kötü anlamadım? Ne prenses ruhlu kızlarsınız yaw..Biz de G.doğu'dayız.Eşim bazen sabaha karşı eve gelir.Çoğu gecem yalnız geçer.Ne yapayım boşayayım mı? Biraz fedakar olun.Her şeyi erkekten beklemeyin.Adam seni 4 yıl beklemiş zaten yuhhh diyorum daha ne yapsın? Merak etmeyin burada kimse birbirini doğramıyor. Her yerde olay,kan,ölüm,dehşet vardır.Bu bölgeye has bir durum değildir.Ama yine de rahat edecekseniz bir bakayım pencereden kan ve dehşet var mı? ......................................................
Baktım yok,ortalık sakin,kar yağıyor..

haklısınız bunun pişmanlığını yaşadım 4 ay boyunca.. iyice düşündüm.. bir başkasına alışmak, sevmek, içine sindirmek kolay değil. ilişkimiz boyunca bana bi yanlışını görmedim, oyuzden ayrıldıktan sonra yaşadığım durum bana çok koydu. dengesizleşmeme sebep bu olay oldu aslında. oyuzden fikir alayım dedim bi tepki verip tekrar bitirmeden önce

off naptınızz :) çok sert tokatlar yedim, bi silkelendim adeta :)
benim için doğu-batı sorun değil, sorun şu;
biz 5 kız kardeşiz. ailecek birbirimize aşırı bağlıyız. en büyük ablam adanaya gelin gidince annem yıkıldı, 7 kişilik aile 6 kişiye düşünce bile koca bi boşluk gibi geldi ve alışması zor oldu.yani gurbet deneyimimiz olmamıştı hiçbir zaman. olanı da kötü oldu böyle. annem çok üzülünce bi daha uzağa kız vermem derdi hep.. büyük konuştu işte.. onun bu sert yaklaşımı beni geri çekiyor. razı olmadıkları birşeyi de yapmak istemiyorum. bi erkek yüzünden annemi üzmeye değmez dedim ayrıldım bu sebeple, ama yapamadık işte. bu sebeple bitirlemiyormuş anladım. annemi nasıl olursa olsun ikna etmeye çalışırım ama bi tane bile destek yok arkamda ablalarım bile destek vermiyor yalnızım ve yük ağır geliyor. çok zorlandım oyüzden yenik düştüm işte. böyle takıntılı bi aileye karşılık sevgililm teselli edeceğine o da baskı kuruyordu.. yani mesele doğuyu beğenmeyip ayrılmak değil. içeriği derin ve karıışık bi mevzu.. gaza gelip tamam dedim annemi tek başıma da olsa ikna edicem, ama sonrasında herifin yaptğını görünce üzüldüm işte ister istemez

Bak canım evlenicem diye aileni karşına al demiyorum.Ama eğer evlenmek istediğin adam kötü bir adam değilse bunu ailene bir şekilde kabul ettirmelisin.Hani bazı kızlar vardır,itin kopuğun teki için ailelerini karşılarına alıp zorla da olsa evlenirler.Ama sonuç hüsran olur ve aile haklı çıkar.Fakat sizde zannedersem böyle bir durum söz konusu değil. O halde olması gereken şey sevdiğin adamın kendini senin ailene kabul ettirmesi ve sevdirmesi. Böyle olursa belki ailen yumuşar ve "evet biz bu adama gönül rahatlığıyla kızımızı teslim edebiliriz." der. Allah bahtınızı açık etsin..

işte aile uzaklığı elemek için yeterli bi sebep olarak gördüğünden dolayı tanışmaya bile yanaşmıyor. ama iknanı tek çözümü görüştürmek dediğiniz gibi.. valla zor işlermiş başa gelmeyince anlaşılmıyor. Allah herkesin gönlüne razı olanı hakkında hayırlı eylesin.. amin :)

I) .................
genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Bu kuraldan ne anlaşılıyor?
Site üyelerine hakaret edemeyeceğiniz gibi, siteye üye olmayan kayınvalide, kayınpeder, elti, görümce, eş vb içinde küçültücü şeyler yazamaz, hakaret edemezsiniz.

Lütfen anlatırken ve yorumlarken üsluplarımıza dikkat edelim.

bence o değil de, sevmeyen sen gibisin arkadaşım kbakma. eğer onu çok seviyor olsaydın, evleneceğin için eteklerin zil çalardı, doğuya da giderdin batıya da.

ben ablaya neden bu kadar kizdiginizi anlamadim. yanlis anlamayin sadece varsayim uzerinden konusuyorum. cocuk evlenmek istedi kiz bi adim atmadi ayrildilar vs. zaten cocugun ailesine nasil anlattigini bilemeyiz ,belki cok yiprandi bu dort ay icinde cok kotuydu ve ablasida kendine gel bak cok iyi birini taniorum en azindan konus filan diyerek iyilik yapmak istedi.ablasi sonucta. ben cok yadirgamadim acikcasi. kabul edip etmemek cocugun sorunu. ablasinin aaaa daha ayrilali dort ay oldu yas tut dememesi cokta anormal diil sanirim. belki tamam abla al konustum demek icin konustu yada acaba bisey hissedebilirmiyim dedi kendini denedi seni gercekten sevdigini bir kere daha gordu .kizip kirilmakta haklisin am bence sevgiyle cok bagdastirmamak lazim..

sanırım haklısınız. biraz bende cesaretsiz davrandım, arkadaşın dediği gibi bi ara kendi sevgimden bile şüphe ettim. ama ayrıyken sevdiğimi anladım sanırım. onu üzdüm evlilik konusunda. ama üzerken hiçbir zaman ayrılma düşüncesi yoktu bende. en azından bekleyebilirdik diye düşündüm. sonra tartışınca ayrılık oldu. başka bi kızla görüşme konusunda ise kendimi kıyaslayarak üzüldüm. ben bitse bile kımseyi hayatıma sokmadım. aksi gibi sınırlarımı zorlayan görüşmek isteyen bi kaç kişi oldu ama ondan başkasıyla bi evlilik hayal edemedim. oyüzden aradığında barışmamız uzun sürmedi.
ben böyle bi başkasını düşünemezken nasıl biriyle görüşür diyerek üzüldüm. ben onu hala seviyor oyduğum için bi başkasıyla görüşmemiştim, oyuzden sevgisiyle kıyasladım. o da kendince haklı. ama bende zor zamanlar geçirdim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…