- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi Trizomi13-15
-
Aslında 15 güne kadar göBurda iki mesele var.
1-neden görümcenin alt katına razı oluyorsunuz? Satın alıyorsunuz ha deyince taşınmanızda imkansız.
2-Eminim bu ablalardan iyi olur o görümce. Teşekkür edeceği yerde bide suçlu çıkarıyorlar. Ne biçim kardeşlik bu.
Bence onlar ödemeyi hiç düşünmüyordu ondan tepki.
Para ne kadar bu arada?
Aslında 15 güne kadar ben o evi beğeniyordum. Ama tam hayalimdeki evde değildi. Bu olaylar sonrası iyice soğudum o evden. O evi tercih nedenimde satan biraz sıkışmış ve biraz daha uyguna satıyor değerinin diye.3-4 ay sonra borcunun yarısı kadar parası gelecek kesin ödeyecekte gerisinide eline geçtikçe ikramiye filan aldıkça ödeyecekti.şuan oda çok sıkışık 7 ay önce ev aldık ama oturamadan tayini başka bir ile çıktı. Ben ve büyük Ablam yardım ettik ve kredi çekip evi almıştı. Yeni tayin yerinde maaşı 1000 tl düştü. Kredi borcu ve çeşitli borçları varmış Mart’a kadar zorlu bir süreçte.şuanda kendide yakın bi bekar akraba yanında kalıyor vede oda sürekli herşey için para istiyormuş ablamdan. Oda kiraya eve çıkmak istiyordu zaten üst üste geldi sıkıntıları bide ben aniden para isteyince böyle oldu..Burda iki mesele var.
1-neden görümcenin alt katına razı oluyorsunuz? Satın alıyorsunuz ha deyince taşınmanızda imkansız.
2-Eminim bu ablalardan iyi olur o görümce. Teşekkür edeceği yerde bide suçlu çıkarıyorlar. Ne biçim kardeşlik bu.
Bence onlar ödemeyi hiç düşünmüyordu ondan tepki.
Para ne kadar bu arada?
Sonuç olarak bir adet kullanmadığı ev ve altında bir araba var değil mi?Aslında 15 güne kadar gö
Aslında 15 güne kadar ben o evi beğeniyordum. Ama tam hayalimdeki evde değildi. Bu olaylar sonrası iyice soğudum o evden. O evi tercih nedenimde satan biraz sıkışmış ve biraz daha uyguna satıyor değerinin diye.3-4 ay sonra borcunun yarısı kadar parası gelecek kesin ödeyecekte gerisinide eline geçtikçe ikramiye filan aldıkça ödeyecekti.şuan oda çok sıkışık 7 ay önce ev aldık ama oturamadan tayini başka bir ile çıktı. Ben ve büyük Ablam yardım ettik ve kredi çekip evi almıştı. Yeni tayin yerinde maaşı 1000 tl düştü. Kredi borcu ve çeşitli borçları varmış Mart’a kadar zorlu bir süreçte.şuanda kendide yakın bi bekar akraba yanında kalıyor vede oda sürekli herşey için para istiyormuş ablamdan. Oda kiraya eve çıkmak istiyordu zaten üst üste geldi sıkıntıları bide ben aniden para isteyince böyle oldu..
Evet sonuçta kullanmadığı bir evi ve arabası var..bende kiradayım ilk evim olacak..totalde 32 bin tl borcu.Sonuç olarak bir adet kullanmadığı ev ve altında bir araba var değil mi?
Ve siz ilk defa ev alıyorsunuz?
Bu paranın miktarı ne kadar totalde?
Tamam zorda kalmış olabilir ama sonuç olarak siz zamanında elinden tutmuşsunuz.
Güzelce diyebilirdi ki, kardeşim şuan beni çok zorlayacak sağol bana destek oldun bunu unutmıcam ama beklemediğim zamanda isteyince nasıl denkleştireceğimi düşünüyorum.
Kusura bakmayın başlığı sonra yazayım derken bian gönderildi. Acaba başlıkta düzenleme yapılabiliyor mu? Yoksa kimseyi zorlama bir anacım yok.yahu insanlara iskence yapmaktan zevk mi aliyorsunuz ne bicim baslik bu ?
valla protesto edip okumuyorum konuyu
az biraz saygi lutfen
Arkadaşlar haklılar önce başlığı düzenleyin lütfen.Evet sonuçta kullanmadığı bir evi ve arabası var..bende kiradayım ilk evim olacak..totalde 32 bin tl borcu.
Konuyu okumadım tek tıkla acıtıgım ıcın hava atayım dedım
konı sahıbı arkadasım Allah kolaylık versın ne derdın varsa, dermansız dert yoktur gececek gıdecek.
Arkadaşlar haklılar önce başlığı düzenleyin lütfen.
Ve konuya dönecek olursak, bi Allah razı olsun’u esirgeyen insana acımayın. Satarsa satsın evini arabasını. Ne ala memleket!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?