- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi Trizomi13-15
-
Başlığı nasıl düzenleyebilirim. Düzenle diyorum sadece paragraf çıkıyor..yardımcı olabilir misiniz?Arkadaşlar haklılar önce başlığı düzenleyin lütfen.
Ve konuya dönecek olursak, bi Allah razı olsun’u esirgeyen insana acımayın. Satarsa satsın evini arabasını. Ne ala memleket!!
Bilmiyorum maalesef tam olarak.Başlığı nasıl düzenleyebilirim. Düzenle diyorum sadece paragraf çıkıyor..yardımcı olabilir misiniz?
Ben yardimci olayim buyrun ?Başlığı nasıl düzenleyebilirim. Düzenle diyorum sadece paragraf çıkıyor..yardımcı olabilir misiniz?
Başlığımı beni sıkıntıya sokan bir ev meselesi diye değiştirir misiniz rica etsem..Ben yardimci olayim buyrun ?
TamamBaşlığımı beni sıkıntıya sokan bir ev meselesi diye değiştirir misiniz rica etsem..
Aslında bende sizin gibi düşünüyorum ama eşimde beni sıkıştırıyor ancak kredi çekip ve arabamızı satıp birikimimizi koyup vede ablamda verince ucu ucuna yetiyor yoksa istemeyecektik yetse. Eşimde herkesten borç istedim mart a kadar YÖK diyorlar napıyım ben kötü bi insan mıyım zorda kalmasam istemem diyor. İki arada kaldım resmen..Önceki konunuzu da okuyup yorum yapmamıştım. Ablanızın ne kadar malı mülkü olsa da verdiğiniz borcu anlaştığınız tarihten önce istemek ayıp. Hadi diyelim ki aşırı düşeş kelepir bir ev buldunuz ve acil almanız lazım. O zaman ablanıza rica edersiniz durumum uygun değil diyorsa banka kredisiyle ya da borçla halletmeye çalışırsınız. Kendi paramız dururken niye borç alalım demeyin çünkü ablanızdaki Mart’a kadar sizin paranız değil. Yani bu ev sahibinin ayın ortasında gelip çok sıkıştım kirayı erken verin demesine benziyor. Ayrıca görümcenizin alt katında oturma olayına niye giriyorsunuz aksiyon entrika boşluğu mu hayatınızda? Bu evi almazsak eşim bi daha kalkışmaz kısmına hiç girmiyorum bile o ne acayip şey
Ablanız arabasını filan satıp verirse siz de tribini çekin alttan alın yaptığı jestin anlamını bildiğinizi hissettirin. Yok vermezse de ille evi alacağız diye icra memuru gibi kadının üstüne gitmeyin bence. Belki daha içinize sinen bi ev bulursunuz bunu almayıp öyle düşünün. Ablanız parayı vermezse eşinize karşı da ezik durmayın üste çıkın hatta ablanızın da haklı olduğunu söyleyin. Sonra yıllarca sürecek bi ablan vermedi de evi kaçırdık da bıdınısının önünü kesin şimdidenAslında bende sizin gibi düşünüyorum ama eşimde beni sıkıştırıyor ancak kredi çekip ve arabamızı satıp birikimimizi koyup vede ablamda verince ucu ucuna yetiyor yoksa istemeyecektik yetse. Eşimde herkesten borç istedim mart a kadar YÖK diyorlar napıyım ben kötü bi insan mıyım zorda kalmasam istemem diyor. İki arada kaldım resmen..
Ablamın da yokmuş... düşman mı olayım ablama.. kapısına icra memuru mu göndereyim .. olmadı yakasına mı yapışayım.. sen nasıl yok diyorsan bulamadım diyorsan.. bizde de yok.. deyin... kusura kalmayın ama sanki eşiniz pskolojik baskı yapıyor size.. kötü olmaya değmez kimseyle...Eşimde herkesten borç istedim mart a kadar YÖK diyorlar napıyım ben kötü bi insan mıyım zorda kalmasam istemem diyor. İki arada kaldım resmen..
iyi nişan alıp tıklayınca ben de tek seferde açtım valla ki..
eski başlık . (sadece nokta işareti)alemsiniz yaa
bu arada eski başlık neydi merak ettim
Aslında eşim verirken ben ev alana kadar veriyorum demişti..ama kaç yıldır alacak gücü var ama tam bi niyetlenmiyordu..bu kadar çabuk alacağımızı bende ablamda düşünmemiştik..
Aslında arabamızı satmamıza bile gerek YÖK ablamdan önce yüklü alacaklı olduğumuz var ama vermiyor saçma sapan bişeyler bende ona sinirleniyorum. Eşim ona gelince istiyemiyor ablanda istendiyebiliyor rahat rahat.. çok bunaldım..
eşin ortağından 5 yıldır alamıyor ama ablana gelince al da al.Senet yok hala iş ortağımız verir vernesinede kim bilir ne zaman 5 yıldır verecek paramız pul oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?