• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENİ ŞİMDİDEN Bİ SIKINTI SARDI- doğumumd destekçim görümcem ve annesini kıskanan bebesi

Selam değerli kk üyeleri;

Konu tam da başlıkda ki gibi. Allah razı olsun, doğumum da destekçim kv ve görümcem olacak. Ama gel gelelim' görümcemin 6 yaşında ki oğlu, annesini deliler gibi kıskanıyo. Nerden biliyorum; görümcemin kuzeni geldi, 4 aylık bebeği var. Annesi, bebeği sevmek için kucağına alsa rengi atıyo, hatta kuzeni, abla gelsene bebeği yıkayalım diyince, nerdeyse ağlayacaktı ve anne yıkama, yıkamanı istemiyorum dedi. Görümcem de yıkamayıp, sinirlenip gitti.

Ve görümcemin çocuğu hep dibimde olacak. Lohusa kafası bana gelirler diye tahmin ediyorum. Çünkü pek tahammüllü biri değilim. Kuzen olacak arkadaş, bebeği uyutuyo, 10 kes tepesine gidiyo, emziriyo tepesinde. Sürekli bebeğin etrafinda dolanıp dolanıp darlıyo insanı. Bu arada çocuğun 6 yaşında olduğunu yazdım mı bilmiyorum. Benim ilk doğumum ve görümcem ve kv'den başka bi şansım yok ailem 12 saat mesafede gelemeyecekler.

UZUN LAFIN KISASI; BEN BU BEBEYİ, BENİM BEBEĞE NASIL HAZIRLAYABİLİRİM? GEÇEN GÜN kendisine sordum, nisa bebek gelirken sana ne getirsin dedim, oyuncak kedi getirsin dedi ama bu küçük hediye onun o davranışlarına çare olur mu? Gelip gidip karnımı seviyo, nisa bebek nasıl, selam söyle diyo ama bilemiyorum. Lohusa lohusa, tepemde mız mız, sürekli sorun yaratan bu çocuk sinirlerimi yıpratır. Var mı alternatif fikirleriniz, kiskanmamasi için 😞
Selam değerli kk üyeleri;

Konu tam da başlıkda ki gibi. Allah razı olsun, doğumum da destekçim kv ve görümcem olacak. Ama gel gelelim' görümcemin 6 yaşında ki oğlu, annesini deliler gibi kıskanıyo. Nerden biliyorum; görümcemin kuzeni geldi, 4 aylık bebeği var. Annesi, bebeği sevmek için kucağına alsa rengi atıyo, hatta kuzeni, abla gelsene bebeği yıkayalım diyince, nerdeyse ağlayacaktı ve anne yıkama, yıkamanı istemiyorum dedi. Görümcem de yıkamayıp, sinirlenip gitti.

Ve görümcemin çocuğu hep dibimde olacak. Lohusa kafası bana gelirler diye tahmin ediyorum. Çünkü pek tahammüllü biri değilim. Kuzen olacak arkadaş, bebeği uyutuyo, 10 kes tepesine gidiyo, emziriyo tepesinde. Sürekli bebeğin etrafinda dolanıp dolanıp darlıyo insanı. Bu arada çocuğun 6 yaşında olduğunu yazdım mı bilmiyorum. Benim ilk doğumum ve görümcem ve kv'den başka bi şansım yok ailem 12 saat mesafede gelemeyecekler.

UZUN LAFIN KISASI; BEN BU BEBEYİ, BENİM BEBEĞE NASIL HAZIRLAYABİLİRİM? GEÇEN GÜN kendisine sordum, nisa bebek gelirken sana ne getirsin dedim, oyuncak kedi getirsin dedi ama bu küçük hediye onun o davranışlarına çare olur mu? Gelip gidip karnımı seviyo, nisa bebek nasıl, selam söyle diyo ama bilemiyorum. Lohusa lohusa, tepemde mız mız, sürekli sorun yaratan bu çocuk sinirlerimi yıpratır. Var mı alternatif fikirleriniz, kiskanmamasi için 😞
Küçücük çocuk için ne kadar kötü şeyler yazmışsınız çekemiyorsanız kendiniz bakıcaksınız BEBENİZE😩

Bence bu ulkeye yeni bir bakanlik kurulmasi gerekiyor , dogum yapacak prensesleri pof poflama bakanligi
Bu kacinci dogum konusu bu forumda , yahu tum dunyada nasil doguruyorsa insanlar doguruverin bir zahmet
Hersey dert , hersey stres , azicik okuyun karninizdaki bebege ne kadar stres yukluyorsunuz bunlari dusunerek
Ben kuvozden cikan 2.5 kiloluk 4uz bebeklerime tek basima baktim 5 gun boyunca sonra kv geldi sagolsun .. ben bu kadar dertlenmemistim :))
Ama herkesin bünyesi aynı degil ilk çocuktur korkuyordur vs ben konu sahibinin yerinde olsam hevesli olmalarini vs gecerdim gorumce de calisiyormus korona var derim kimseyi kabul etmem tatli dille konusur guncendirmeden halletmeye çalışırdım

Ben çağırmıyorum hanımefendi. Kendileri can atiyo torunları yeğenleri olacağı için. Nasıl bi kafa yapınız var anlamıyorum ki. Gelmeyin mi diyeyim insanlara! Siz kendiniz ne yaşadınız da böyle düşünüyosunuz anlamak zor!
kadın sana bişey mi demiş de atarlaniyorsun hayırdir!!!!

Back
X