- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi Free Women
Yok çernobil dizisinden
Aaa tamam cok tesekkurler merakta kalmistim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok çernobil dizisinden
Selam değerli kk üyeleri;
Konu tam da başlıkda ki gibi. Allah razı olsun, doğumum da destekçim kv ve görümcem olacak. Ama gel gelelim' görümcemin 6 yaşında ki oğlu, annesini deliler gibi kıskanıyo. Nerden biliyorum; görümcemin kuzeni geldi, 4 aylık bebeği var. Annesi, bebeği sevmek için kucağına alsa rengi atıyo, hatta kuzeni, abla gelsene bebeği yıkayalım diyince, nerdeyse ağlayacaktı ve anne yıkama, yıkamanı istemiyorum dedi. Görümcem de yıkamayıp, sinirlenip gitti.
Ve görümcemin çocuğu hep dibimde olacak. Lohusa kafası bana gelirler diye tahmin ediyorum. Çünkü pek tahammüllü biri değilim. Kuzen olacak arkadaş, bebeği uyutuyo, 10 kes tepesine gidiyo, emziriyo tepesinde. Sürekli bebeğin etrafinda dolanıp dolanıp darlıyo insanı. Bu arada çocuğun 6 yaşında olduğunu yazdım mı bilmiyorum. Benim ilk doğumum ve görümcem ve kv'den başka bi şansım yok ailem 12 saat mesafede gelemeyecekler.
UZUN LAFIN KISASI; BEN BU BEBEYİ, BENİM BEBEĞE NASIL HAZIRLAYABİLİRİM? GEÇEN GÜN kendisine sordum, nisa bebek gelirken sana ne getirsin dedim, oyuncak kedi getirsin dedi ama bu küçük hediye onun o davranışlarına çare olur mu? Gelip gidip karnımı seviyo, nisa bebek nasıl, selam söyle diyo ama bilemiyorum. Lohusa lohusa, tepemde mız mız, sürekli sorun yaratan bu çocuk sinirlerimi yıpratır. Var mı alternatif fikirleriniz, kiskanmamasi için![]()
Ben görümcemi çağırmasam da, bakıcısı kv olduğu için, çocuk yine olacak! . alternatifiniz bi fikriniz var MI?
Şu dönemde bi de Küçücük bi bebek varken Misafir mi kabul ediyorsun! Pes vallahi pes bi de akıl vermişsin ekarte et diye sen önce sana misafir gelecek olanları ekarte etLohusalikta insan hic katlanamiyor öyle cocuk vs. Benim bir ay oldu hala ziyarete cocuklu biri gelince geriliyorum. Illaha ellemek bakmak tepende gezmek istiyorlar hic sevmem oyle sey. Bence ne yap ne et cocugu ekarte et hastanede cocuk olmaz.
Bu sitede gördüğüm kadarı ile ne lohusalık bitiyor ne duygusallık ne hormon bitiyor ne hamilelik. Anlamadim tuhaflık bende mi. Lohusalık denen şey cok basit ve gelip geçici birsey yani neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum. 6 ay boyunca bebeğine durumlara alışamayan var ne deyim insan biseylere çabuk ulaşınca boyle oluyor demek ki. Hep şikayet hep.Şöyle bir göz attım da siz şimdiden lohusasınızAllah kolaylık versin ne diyeyim bebeğe zarar vermediği sürece sorun yok bence. Kıskanması normal.
Bence bu kişiden kişiye değişir. Hamileliğim çok çok kolay geçti zımba gibiydim. Doğum da sezaryendi ve çok güzeldi her şey keyifliydi. Ama lohusalık benim için kabus. Hormon mudur ne naneyse beni alt üst etti resmenLohusalık denen şey cok basit ve gelip geçici birsey yani neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum.
Benimki de öyleydi. 5 aylk oldu şimdi yeni yeni bende durmaya başladıKeşke benim oğlumda beni kıskansa. Cocuk dedigin bebek dedigin sadece annesinin yanında akıllı olur annesinin kucağında durur. 50 gunluk. Insallah değişir.onun harici o çocukla da ilgilenin bir şekilde 6 yasinda çokta bisey yapılamaz. Yaramaz mi peki eğer yaramazsa sıkıntı olur.
Bence bu kişiden kişiye değişir. Hamileliğim çok çok kolay geçti zımba gibiydim. Doğum da sezaryendi ve çok güzeldi her şey keyifliydi. Ama lohusalık benim için kabus. Hormon mudur ne naneyse beni alt üst etti resmen3.5 aylık bebeğim, duruldum yeni yeni.