Beni sindirmelerine izin vermeyeceğim

Vicdansızlığın merhametsizliğin son noktası
Bunları görünce rabbim sen beni ateşin içinden aldım diyorum
Ve bunları görünce anlaşacağım varsa da anlaşmıyorum
Çekecekler yaptıklarını diyorum
Herkes sizin bizim gibi değil malesef
Dua edin nolur
Haklılığım ispatlansın
Tabiki dua ederim ettiği iftiranın bedelinide ödetin o edepsize gerçekten çok çok üzüldüm Rabbim eminim yardımcınız olacaktır.🤗

Herkese önce merhabalar
Bu bir iç döküş
Tanıyan olsada olsun umrumda değil
Eski konularımı bilenler bilir eski eşle boşanma aşamasındayım ve hala bitmedi.
1,5 yıldır malesef dava bitmedi.Bu süreçte celseler görüldü şahitler dinlendi az kaldı bir dahaki duruşmaya karar çıkacak.
Fakat artık benim midem almıyor olanları sözde ben hep karşı taraftan maddi şeyler istemişim,sürekli pahalı şeyler istemişim.
Yazık çünkü karşı tarafın damatlığını bile ben aldım.
Altınlarımı aldılar daha ben ortak evdeysen haberim yok gidip çekip birde faize yatırmış
Altınların bir kısmını ispat edebiliyorum
O dilekçeye olmayan tek şey yazmadım
Ama karşı tarafın yapmadığı pislik atmadığı iftira kalmadı.

Şahitlerden birisi onun ablasıydı ve gelip dediği şey şuydu
Benim boşanmış kaynım var.15 yıl önce boşandı (kaynı kim ne olur adı nedir onu bile bilmem)
Bahar benimle onun arasında bir şey olabileceğini söyledi bana
Kanım dondu bir kadın kendi namusuna nasıl laf edebilir ,nasıl bu kadar gurursuz ve onursuz olur diye

Evlilikte şiddet gördüm defalarca,sustum
Darp raporu almadım
Fakat gören şahitlerim vardı
Onlar geldiler kim ne görmüşse anlattı

Bu arada ara ara karşılaşıyoruz karşı taraf hala babamın ona aldığı saati ,benim ona aldığım ayakkabıları falan kullanıyor.

Bütün bu olanlardan sonra kendi kendime söz verdim
Beni sindirmelerine izin vermeyeceğim,adalete güvenip o karar açıklandığında onun gözünün içine bakacağım diye.

Sizlere sorum şu bu süreçte olur olmadık iftiralarla karşılaşıp ,yalancı şahitlerle başa çıkmayı başaranlar
Neler yaptınız nasıl bu pislik insanlarla başa çıktınız
Koruma kararı alın

Aynı durumdayız ben de şiddeti mesaj kayıtları ile kanıtlamaya çalışıyorum karşı taraf her şeyi inkar ediyor
Şiddeti inkar ediyor
İzleri görenler vardı onlar geldiler
Altınları aldığını inkar ediyor
Dekont olmasına rağmen ben almadım diyor
Daha ne iğrençlikler anlatamam

Şiddeti inkar ediyor
İzleri görenler vardı onlar geldiler
Altınları aldığını inkar ediyor
Dekont olmasına rağmen ben almadım diyor
Daha ne iğrençlikler anlatamam
Aynı bizde de altınlarım ile arabasını yenilemişti hayır kendi param ile aldım diyor düğün cd si onda kaldı, birkaç fotoğrafım var kolumda bilezik olan, onlar işe yarar mı bilmiyorum

bende şuan aynı aşamadayım. bir kaç hafta sürdü evliliğim. 8 aydır da boşanmaya çalışıyorum. ilk celse ön incelemeydi pek birşey olmamış. bana karşı atılan iftiralar ve söylediklerimi inkar etmeleri.. hiç bir yaptığını kabul etmıyor. ikinci celsemiz 10. ayda olacak. allah bana güç versin diyorum. pek kimim kimsem yok oda ailesiyle tartışma çıkartmış ilk celsede. avukatımı tehtit etmiş tartışma cıkartmışlar. güclü kalmaya çalışıyorum. sende öyle kal geçecek bu günler... biz kazanacağız

bende şuan aynı aşamadayım. bir kaç hafta sürdü evliliğim. 8 aydır da boşanmaya çalışıyorum. ilk celse ön incelemeydi pek birşey olmamış. bana karşı atılan iftiralar ve söylediklerimi inkar etmeleri.. hiç bir yaptığını kabul etmıyor. ikinci celsemiz 10. ayda olacak. allah bana güç versin diyorum. pek kimim kimsem yok oda ailesiyle tartışma çıkartmış ilk celsede. avukatımı tehtit etmiş tartışma cıkartmışlar. güclü kalmaya çalışıyorum. sende öyle kal geçecek bu günler... biz kazanacağız
İnanıyorum haklı olduğum inşallah ispatlanacak
İnşallah sende kazanırsın canım
Yaptıkları yanına kalmaz

Herkese önce merhabalar
Bu bir iç döküş
Tanıyan olsada olsun umrumda değil
Eski konularımı bilenler bilir eski eşle boşanma aşamasındayım ve hala bitmedi.
1,5 yıldır malesef dava bitmedi.Bu süreçte celseler görüldü şahitler dinlendi az kaldı bir dahaki duruşmaya karar çıkacak.
Fakat artık benim midem almıyor olanları sözde ben hep karşı taraftan maddi şeyler istemişim,sürekli pahalı şeyler istemişim.
Yazık çünkü karşı tarafın damatlığını bile ben aldım.
Altınlarımı aldılar daha ben ortak evdeysen haberim yok gidip çekip birde faize yatırmış
Altınların bir kısmını ispat edebiliyorum
O dilekçeye olmayan tek şey yazmadım
Ama karşı tarafın yapmadığı pislik atmadığı iftira kalmadı.

Şahitlerden birisi onun ablasıydı ve gelip dediği şey şuydu
Benim boşanmış kaynım var.15 yıl önce boşandı (kaynı kim ne olur adı nedir onu bile bilmem)
Bahar benimle onun arasında bir şey olabileceğini söyledi bana
Kanım dondu bir kadın kendi namusuna nasıl laf edebilir ,nasıl bu kadar gurursuz ve onursuz olur diye

Evlilikte şiddet gördüm defalarca,sustum
Darp raporu almadım
Fakat gören şahitlerim vardı
Onlar geldiler kim ne görmüşse anlattı

Bu arada ara ara karşılaşıyoruz karşı taraf hala babamın ona aldığı saati ,benim ona aldığım ayakkabıları falan kullanıyor.

Bütün bu olanlardan sonra kendi kendime söz verdim
Beni sindirmelerine izin vermeyeceğim,adalete güvenip o karar açıklandığında onun gözünün içine bakacağım diye.

Sizlere sorum şu bu süreçte olur olmadık iftiralarla karşılaşıp ,yalancı şahitlerle başa çıkmayı başaranlar
Neler yaptınız nasıl bu pislik insanlarla başa çıktınız
altınlarının, neden hepsini ispat edemediniz...

allah böyle insanlara merhamet versin vicdan versin inşallah , bende sanırım çok kısa bir süre içinde sizin yaşadıklarınızı yaşayacağım yani iş mahkeme safhasına geldiğinde karşı tarafında gerçekleri anlatacaklarına inanmıyorum ,çünki çok fazla rezil ve çirkef insanlar , allahın adeletine çok güveniyorum herkes yaptıklarının bedelini er yada geç öder ,sizde sakin , sabırlı olun az kalmış kurtulmanıza allah bundan sonra yüzünüzü güldürsün ve çok mutlu olun

allah böyle insanlara merhamet versin vicdan versin inşallah , bende sanırım çok kısa bir süre içinde sizin yaşadıklarınızı yaşayacağım yani iş mahkeme safhasına geldiğinde karşı tarafında gerçekleri anlatacaklarına inanmıyorum ,çünki çok fazla rezil ve çirkef insanlar , allahın adeletine çok güveniyorum herkes yaptıklarının bedelini er yada geç öder ,sizde sakin , sabırlı olun az kalmış kurtulmanıza allah bundan sonra yüzünüzü güldürsün ve çok mutlu olun
İnşallah siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız
Allah düşmanıma yaşatmasın
Daha bunlar bir kısmı geri kalanını anlatsam film gibi
İnşallah kurtulmama az kaldı
Duanızı eksik etmeyin

İnşallah siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız
Allah düşmanıma yaşatmasın
Daha bunlar bir kısmı geri kalanını anlatsam film gibi
İnşallah kurtulmama az kaldı
Duanızı eksik etmeyin
mevlam biranönce kurtarsın sizi ve bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olun inaşallahhhh darısı başıma

Back
X