Beni sinir hastası ettin !!!

Lionn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
110
62
23
29
Gerizekalı her zaman olduğu gibi yine işine gelmeyince ne telefonuma ne mesajlarıma bakıyosun! Ben sana destek olmaya çalışırken, sabah 5e kadar senin tek bi mesajını beklerken, sen bana bi "yatıyorum" bile demeden gidiyosun.öküzün odunun önde gidenisin! Yapman gereken şey sadece telefonuma cevap verip " ben yatacağım" ve ya " işim var" demekti, ya da artık ne halt ediyosan. Ama sen yine o aptal köşene çekilip, her zamanki çocuksu tavrınla beni telefonundan engelledin arayınca ulaşmamı istemediğin için.iyiki ailemi bırakıp da senin yanına okımaya gelmemişim.sen busun çünkü!

Canim belki bi derdi bi sıkıntisi vqrdir.
Haa eğer hep boyle yapiyorsa ak karsina tane tane anlat.
Ömrünü bi vefasiza harcama.. İnşaallah atlatirsiniz..

Canim belki bi derdi bi sıkıntisi vqrdir.
Haa eğer hep boyle yapiyorsa ak karsina tane tane anlat.
Ömrünü bi vefasiza harcama.. İnşaallah atlatirsiniz..
Sıkıntısı var evet biliyorum, ama bu ilk defa yaptığı bişey değil bana karşı, daha önce de en az 4-5 kez oldu.düşünsenize ya sevdiğiniz kişiyle oturup insan gibi konuşmak istiyorsunuz ama karşınızdaki odun hiçbişekilde sizi ne dinliyor ne de bi cevap bi tepki veryor. Çocukluktan başka birşey değil vallahi.ilişkimiz 3 yıllık bu arada...yorumunuz için de çok teşekkürler

Flort donemleri zordur bazen bende telefon basinda sabahladigimi bilirim ayni bu sekil ama iyiki olmayacak tutmayacak dikisi zorlamadim hicbizaman ve sonu da adam gibi biri denk geldi ve evlendim huy olarak harika biri sacma sapan insanlara azicik bile emek harcadigima simdi pismanim umarim sen olmassin diyorum sadece :)

Eğer sikintidan kaynakliysa anlat ona bu durumun sendeki etkisini. 3 yilda 5 kez olmuş, güzel anilatlriniz hatrina yürütmeye değer.
7 yol görüştük biz. Senin bi bahsettiğini 20 30kez yasafim. İş bulamamasi sinavlardan yuksek almasına rağmen hep elenmesi onda yikim oluşturdu
Beni soğutmaya calisti,ayrilmami istedi tek sebep işsizlik. Bu konu da bizden farklı düşünüyorlar. 8.yilimizda evlendik. Hayatimdaki en büyük doğru Esim oldu.
Pire için yorgan yakma.belki bilmedigin ailevi bi sorundan kaynaklanmistir

Bir iyi geceler aşkım yazıcak biticek ne sıkıntısı ya hu. Ikı saniyesini almayacak mesaj yuzunden bu kız da harap oluyor. Bence sevgisizlikten ya da sıkıntıdan değil de ilikşiniz uzun ya artık rahatlamaktan böyle davranıyor. Kavgasız gürültüsüz konuşmayı dene bakalım, seninle ilgilenmesini istediğini söyle bakalım bırakıcak mı bu rahatlığı

Gerizekalı her zaman olduğu gibi yine işine gelmeyince ne telefonuma ne mesajlarıma bakıyosun! Ben sana destek olmaya çalışırken, sabah 5e kadar senin tek bi mesajını beklerken, sen bana bi "yatıyorum" bile demeden gidiyosun.öküzün odunun önde gidenisin! Yapman gereken şey sadece telefonuma cevap verip " ben yatacağım" ve ya " işim var" demekti, ya da artık ne halt ediyosan. Ama sen yine o aptal köşene çekilip, her zamanki çocuksu tavrınla beni telefonundan engelledin arayınca ulaşmamı istemediğin için.iyiki ailemi bırakıp da senin yanına okımaya gelmemişim.sen busun çünkü!
sen de böyle bir insanın 1 mesajını sabahlara kadar bekliyorsan onun suçu ne şimdi?

Karakterini net bi şekilde ortaya koymuş. Boşuna kendini üzüyorsun bence.

sizi de üzmek istemem ama hadi sadece uyuyakalsa anlayacağım ama engellemek de nedir?

Bacim zorun ne kendinle? Adam seni umursamiyor,sen de kendini paraliyorsun beni gorsun diye. Bosa caba,can sıkıntısı...

bu kadar hakareti hakadecek ne yaptınız .

Aman seni onemseyen adam icin ne kendini harap ediyosun salla gitsin hic ugrasma
;-)

ben olsam ben de onu engellerim
nasılsa tribi geçince açar engelini
azcık şok olsun : )

iyiki engellemiş sizi .
hakkında bunları düşünen biriyle bir yola devam etmek istemezdi heralde :KK57::KK57:

Hepinizim yorumuna tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın.ilişkimiz 3 yıllık.iyi anlaşırız aslında normalde, sevgisinden de şüphem yok gerçekten seviyor beni ama bazen bu tarz çocuklukları oluyor.yani şöyle diyim, benim yerimde bi başkası olsaydı, başka biriyle sevgili olsaydı da yapardı yine aynı şeyi.sorun bende ve ya ilişkimizde değil, onun karakterinde.kötü anlamda demek istemiyorum aslında karakterinde derken, saygılıdır efendidir ama odundur kendisi:) son günlerde canı bişeye sıkkındı, ben de üzerine gitmedim, hatta moral vermeye çalıştım, ondan kendime özel ilgi felan da beklemedim.normal mesajlaşırken birden kesti mesajı, arıyorum meşgule atıyo, en sonunda engelledi... Hayır yani telefonu açıp "ben yatıcam uyucam" ve ya" konuşmak istemiyorum" demek, bi mesaj atmak çok mu zor? Ama beyfendi bu basit şeyi yapmak yerine her zamanki kız triplerine girdi ve benim aramamı engelledi.ben de en son mesaj attım, "insan gibi yatıcam uyucam demek çokmu zordu" felan yazdım.1 saat sonra lutfedip "iyi geceler" diye msj atmış.uzattım kusura bakmayın

iyiki engellemiş sizi .
hakkında bunları düşünen biriyle bir yola devam etmek istemezdi heralde :KK57::KK57:
Aynı şeyleri ona da söyledim merak etmeyin, onun yaptığı şeyin yanında benim dediklerim gayet normal.hakediyo söylediklerimi

Back
X