çok yıpranırsın ama ne istediğini biliyorsan mutlu olursun hayata kendin yön vereceksin senin kararın olacak ,insan herşeye sahip olamaz seçimni yapacaksın iyisiylede kötüsüylede senin ve eşinin kararı olacak annesinin değil
önerileriniz için teşekkürler ama soru işaretlerime yanıt bulamadım hala zaten ıkıye bölünülmüş yorumlardada işte bende geçinemeyıp yetırmeyıp geri dönmekten korkuyorum ama rısk almadan kvdemın yanında oturmaya devam edersemde kendıme çok kızıcam belkide çok şey kaçırıcam
Biz insanoğlu nankörüz ya ...
Kendine ait bir evin var bir düzenin var işten gelince yemek yapma derdin yok mutfak masrafın yok sadece karışıyorlar die ayrı eve çıkmak istiyorsun sakın..
Kayınvaldenle değilde annenle altlı üstü oturdugunu dusun bi yere giderken annem çok karışıyo dermisin sanmam..
Biraz özgürlük istiyosun anladığım kadarıylaama herşey bir arada olmuyobak ben kayınvaldemle bir yaşıyorum aynı evde ayrı bir düzen yok sadece bir oda en zorunu en sıkıntılısı kocamla başbaşa kalamam gece banyoya giremem vs vs bende çalıştımzamanında sabah 9 akşam 9 kayınvaldemde butun ev işleri resmen bıktı kadın pazar günü hep beraber temizlik yapacakmışı yemek yapmaktan bıkmış yahub zaten butun gun isteyim ne temizliggi ne yemegibiş bölüşmesi yapmasını istedim 3 kisi çalışıyosa bu evde dedim sende yemekleri yapmak zorundasın dedim kotu oldum yukaridada sana dedigim gibi o beni kizi gibi gorse ben onu annem gibi gorsem bi sikinti yok aslinda ama onu beceremiyoruz ve en sonunda işi biraktim yemek temizlik yapacam die...
7 senelik evliyim 6 aylik bir kizim var diyorumki 1 sene daha burda sizinle yasarim kizim kendini bilince ona ayri duzen kuracam (anneim evi var oraya taksitle esya alip kendime ben duzen kurmak istiyorum ) cocuguma bak diyorum o elina koluna guvenmiyormus oturup kendi cocuguma onum evinde bakacakmisim vs vs iste biraz uzun oldu ama bende icimi doktum snki :) otur oturdugun yerde bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?