- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.832
- 208
iPhone telefonları kullanım olarak pek sevmemiştim. Yaşlıyım ondan belki
ama sempatim arttı şuan.
Kız Yengenç neden rahat olsun asıl sen rahat ol jajsjdjdjdkanki evlenmedim ve boşanmadım nolur sen sus artık ya bak valla evlenmedim tamam rahat ol
Adriana Lima yla kavga ettim heraldeDediğine göre 23 yaşında , biri kendiyle nikahlı,biri başkasıyla evli üç dede eskitmis
Bir de " yaşıtından tut, orta yaştan tut, her telden, her yaştan, en üst düzeyleri talip olmuş. pilottan tut,en ünlü cerrahına, en ünlü iş adamına, mankenine, en ünlü avukatına kadar tut,ağır ceza hakimi savcısı hepside üst düzey" miş
Dediğine göre 23 yaşında , biri kendiyle nikahlı,biri başkasıyla evli üç dede eskitmis
Bir de " yaşıtından tut, orta yaştan tut, her telden, her yaştan, en üst düzeyleri talip olmuş. pilottan tut,en ünlü cerrahına, en ünlü iş adamına, mankenine, en ünlü avukatına kadar tut,ağır ceza hakimi savcısı hepside üst düzey" miş
Adriana Lima yla kavga ettim heralde
40 yılda bir şans kapısını çalıyor amcaların kaçırırlar mı huriyi be dnfnfnfAyol gencecik kiza talip olmayacak amca mi var dunya uzerinde.
Ama iste talip olmaya cesaret edebilecegi kadinlar var, bir de edemeyecegi kadinlar var... Aradaki farki herkesin kendi yargisina birakiyorum
Kudra sen misin skdkdkah ah nerde o kurt bakışlım nerelere gitti ? çok kavga ederdik ama ben severdim onu ama gerçekten ciddi soruyorum neden gitti ? basın toplantısı falan yapmadı mı
Gittim, baktım, buldum. EvrekaUzerine bir de Kore'nin en basarili oyunculardan biriyle beraber olmaya baslamis (Squid Game'de de oynuyor). Kadin tam olarak BDV'de 'Nasil bosanilmali?' dersi verebilir
Sen anca burda kavga çıkarırsınmerve dün benle kavga ettiği için şuan bir tarafları korkuyordur merak etmeçünkü o tehdit mesajının sonrasını bilmiyorsunuz ben cinganımdır ortalığın anasını ağlatırım merve benden korktuğu için hiç bir zaman aramızdaki sorunu dillendiremedi ama dün davette olay koptu tabi bence şuan beni nasıl durdurabilir onu düşünüyordur zira düşmanıyla koalisyon içindeyim he bide merve ve sevgilisini bildiklerim ile ayırmak sadece 5 dakikamı alır bunu bildiğinden dolayı da şuan benle barışmanın yollarını arıyordur
Bu kadar talibin varsa dedelerle ne işin vardıortalama her güzel kıza talip olan insanlardan bahsediyorum ben
sen çirkin olduğun için onlar senin gözünde ulaşılmazdır
hatta o kadar ulaşılmaz
Biliyor musun, umrumda olan şeyler değil. Genelde sevgililerim bisikletli adamlar olur, beraber sürüş yapar, su bulunca kayalardan ayaklarımızı sallandirir,sohbet ederiz. Bu tarz bir hayatım var. Paramı övündüğün marka telefona vermek yerine uygun bilet bulur tatile çıkarım , birbirinin arkasından konuşan insanlarla arkadaşlık yapmam, eleştirdiği zaman bile 'kalbi güzel aslında ama...' diyen insanlar vardır etrafımda. Ne bileyim, pahalı mekanlarda kutlamalar yapıp birbirimizin kuyusunu kazmayiz da şarap peynir alır pikniğe gideriz kız gruplarimla, sevmediginiz insanları yalandan cagirmayiz , birbirimizin arkasından konuşmaz ,kiskanmaz birbirimizi yüceltmeye calisiriz . Güzel şeyler için gaz veririz
, tiyatrolarda falan buluşuruz, güzel kitaplar öneririz, beraber kamp yaparız
Senden çok baska türlü bir hayatım ve standartlarım var. Övünecek şeylerim tipime bakan adamların meslekleri, titrleri falan kesinlikle olamaz. Övüneceksem emek vererek oluşturdugum kişiliğimle övünürüm
Her kelimesine katılıyorum. Son derece ortadirek bir aileden gelen ve devlet okullarında okumuş biriyim ama kolejli çok arkadaşım oldu. Bizim zamanımızda da tikiler vardi ugg filan giyen. Yine de iphone degil edebiyat, tiyatro, seyahat, resim, performans sanatı filan tartışıyorlardi. Lüks hayat ve imkanlar önemsemedikleri bir dekordu sadece onlar için. Bu gerçekten sonradan görmelik.Cok guzel yazmissin ama karsinda bunlari proses edip anlayacak biri yok malesef.
Ben yaptigi yorumlari okurken sekonder utanc denen durumu yasadim. Cunku zenginlik boyle bir sey degil, bunlar zenginlik kistasi da degil. Gercekten dedigi gibi bir maddi durumla buyuseydi zaten zengin olma kistasi/goze sokma durumu olmazdi. Bu daha cok yoksul bir ailede buyuyup, eli para tutunca ne yapacagini bilemeyen alt-orta sinif mensubu birinin kafa yapisi.
Ben mesela oldukca steril bir cevrede, cok iyi bir kolejde okuyarak buyudum. Hatta sinif arkadaslarimdan biri su Turkiye'nin sayili ailelerinden birine mensuptu. Benzer skalalarda ailelerin cocuklariydik ama hicbirimiz dogru bilinen bir yanlis olan 'simarik/doyumsuz' cocuklar degildik. Su an iyi bir kariyer sahibi olmayan hickimse yok benim sinifimda.
Simarik kolej cocugu kavrami koklu ozel okullarda degil de, orta segmentte bir koleje cocugunu yollayan, kendi alt-orta ekonomik durumda buyumusken orta-iyi duruma cikip, bunu icine sindiremeyerek parayla her seyi yaptirabilecegine inananlarin cocuklari oluyor.
Oldukca tartismali bir konu oldugunun farkindayim ama bu konuda gorusum budur.
Sen anca burda kavga çıkarırsın
Ne korkucak senden seni sallanıyor bile yanında gezdirmeye utanıyor kız haklı da.
Bu kadar talibin varsa dedelerle ne işin vardı
Beni gördün mü ayrıca çirkin şişko falan diyorsun tek bildiğin bu.
Ama maalesef canım hayallerindeki kadın değilim.
Ben senin gibi erkek delisi değilim ayrıca.
Kimseye ulaşmak gibi bir çabam yok
Biz de aynı yorumu yaptık profilde. Gercekse bile bu kadar ulaşılabilir olmak çok rahatsız edici.Ayol gencecik kiza talip olmayacak amca mi var dunya uzerinde.
Ama iste talip olmaya cesaret edebilecegi kadinlar var, bir de edemeyecegi kadinlar var... Aradaki farki herkesin kendi yargisina birakiyorum
Hamilton 'un mesajına en büyük örnek bence şu mesajın:)Senin şu mesajını okuyunca dank etti bende kankacim. Gerçekten bu anlattıkların sanırım şu an gençlerin vizyonunda yok en azindan çoğunun. Bilmiyorum belki de sallıyorum belki de genelliyorum ama. Sanırım artık böyle standartlar kalmadı. Yeni nesil düşmanı boomerlik yapmak istemiyorum ama biraz öyleler ama bu onların suçu mu onu da bilmiyorum. Üzücü cidden.
Her kelimesine katılıyorum. Son derece ortadirek bir aileden gelen ve devlet okullarında okumuş biriyim ama kolejli çok arkadaşım oldu. Bizim zamanımızda da tikiler vardi ugg filan giyen. Yine de iphone degil edebiyat, tiyatro, seyahat, resim, performans sanatı filan tartışıyorlardi. Lüks hayat ve imkanlar önemsemedikleri bir dekordu sadece onlar için. Bu gerçekten sonradan görmelik.
Sen anca burda kavga çıkarırsın
Ne korkucak senden seni sallanıyor bile yanında gezdirmeye utanıyor kız haklı da.
Bu kadar talibin varsa dedelerle ne işin vardı
Beni gördün mü ayrıca çirkin şişko falan diyorsun tek bildiğin bu.
Ama maalesef canım hayallerindeki kadın değilim.
Ben senin gibi erkek delisi değilim ayrıca.
Kimseye ulaşmak gibi bir çabam yok
Biz de alfa erkeğin üzdüğü kızı teselli eden betalar gibi olduk he, Mervoş üzsün gazını biz alalım öfff.
Biraz fazla gevşeksin ben olsam bende seni arkadaş ortamımda istemem gevşek insanlara karşı bir gıcıklığım var biliyor musun:)))) Birde kimsin ki sen insanlara hayatım dedin diye şükredecek ama sende haklısın fasulyede kendini nimetten sayardıŞimdi sana hayatım demem sana itici mi geldi ? haahha kızım sana hayatım dediğim için git şükür namazı kıl normalde kimseye demem öyle cümle içinde yazmışım hadi şimdi çekil huzurumdan yaranılmaz size
Kesin öyledir.hayatım dede dediğiniz insanlar kahvededeki dayılar değil kigayet yakışıklı karizma adamlar
Biz de aynı yorumu yaptık profilde. Gercekse bile bu kadar ulaşılabilir olmak çok rahatsız edici.
Otobanda bekliyor gibi, önüne gelen sormuş konu sahibinibir de bunla övünüyor.
Hamilton 'un mesajına en büyük örnek bence şu mesajın:)
En buyuk kk'nin annesi doktor, kendisi GS lisesinde yatılı okumus, güzel uniler bitirmiş, yurtdışında çalışmis bir avukat
Ama mesajı ; 'ortadirek aileden gelen ve devlet okullarında okumuş biriyim'
Tam olarak bunu anlatıyordu bence. Sen zaten iyi ve eğitime önem veren bir aileden geldigin için böyle şeyleri söz konusu bile etmiyorsun. Çünkü okuduğun okul övünülecek bir şey degil. Çünkü senin normalin bu.
Zaten o şeye sahip olan insan bunu bir güç gösterisi haline getirmez:)
Konu sahibinin "60 binlik iPhoneu rüyanızda görürsünüz" demesi gibisonradan görmelik hemen kendini belli eder
Dayı dayıdır, amma gözünde büyüttün ehtiyar delikanlıları ya.hayatım dede dediğiniz insanlar kahvededeki dayılar değil kigayet yakışıklı karizma adamlar
Yakışıklı, karizma ama beş saniyeye varamadan pili biten dayılarhayatım dede dediğiniz insanlar kahvededeki dayılar değil kigayet yakışıklı karizma adamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?