Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iPhone telefonları kullanım olarak pek sevmemiştim. Yaşlıyım ondan belki
ama sempatim arttı şuan.

Uzerine bir de Kore'nin en basarili oyunculardan biriyle beraber olmaya baslamis (Squid Game'de de oynuyor). Kadin tam olarak BDV'de 'Nasil bosanilmali?' dersi verebilir

Adriana Lima yla kavga ettim heralde

Ayol gencecik kiza talip olmayacak amca mi var dunya uzerinde.

Ama iste talip olmaya cesaret edebilecegi kadinlar var, bir de edemeyecegi kadinlar var... Aradaki farki herkesin kendi yargisina birakiyorum

Adriana Lima yla kavga ettim heralde

ortalama her güzel kıza talip olan insanlardan bahsediyorum ben
sen çirkin olduğun için onlar senin gözünde ulaşılmazdır
hatta o kadar ulaşılmaz ki o adamların bakacağı tip adrina lima falan senin gözünde hahahw zavallı

Ama iste talip olmaya cesaret edebilecegi kadinlar var, bir de edemeyecegi kadinlar var... Aradaki farki herkesin kendi yargisina birakiyorum
40 yılda bir şans kapısını çalıyor amcaların kaçırırlar mı huriyi be dnfnfnf

Uzerine bir de Kore'nin en basarili oyunculardan biriyle beraber olmaya baslamis (Squid Game'de de oynuyor). Kadin tam olarak BDV'de 'Nasil bosanilmali?' dersi verebilir
Gittim, baktım, buldum. Evreka
Güzel kadın, maşallah.

Eklentiler

• images (2).webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 50
Sen anca burda kavga çıkarırsın
Ne korkucak senden seni sallanıyor bile yanında gezdirmeye utanıyor kız haklı da.
ortalama her güzel kıza talip olan insanlardan bahsediyorum ben
sen çirkin olduğun için onlar senin gözünde ulaşılmazdır
hatta o kadar ulaşılmaz
Bu kadar talibin varsa dedelerle ne işin vardı
Beni gördün mü ayrıca çirkin şişko falan diyorsun tek bildiğin bu.
Ama maalesef canım hayallerindeki kadın değilim.
Ben senin gibi erkek delisi değilim ayrıca.
Kimseye ulaşmak gibi bir çabam yok

Senin şu mesajını okuyunca dank etti bende kankacim. Gerçekten bu anlattıkların sanırım şu an gençlerin vizyonunda yok en azindan çoğunun. Bilmiyorum belki de sallıyorum belki de genelliyorum ama. Sanırım artık böyle standartlar kalmadı. Yeni nesil düşmanı boomerlik yapmak istemiyorum ama biraz öyleler ama bu onların suçu mu onu da bilmiyorum. Üzücü cidden.
Her kelimesine katılıyorum. Son derece ortadirek bir aileden gelen ve devlet okullarında okumuş biriyim ama kolejli çok arkadaşım oldu. Bizim zamanımızda da tikiler vardi ugg filan giyen. Yine de iphone degil edebiyat, tiyatro, seyahat, resim, performans sanatı filan tartışıyorlardi. Lüks hayat ve imkanlar önemsemedikleri bir dekordu sadece onlar için. Bu gerçekten sonradan görmelik.

Biz de aynı yorumu yaptık profilde. Gercekse bile bu kadar ulaşılabilir olmak çok rahatsız edici.
Otobanda bekliyor gibi, önüne gelen sormuş konu sahibini bir de bunla övünüyor.
Hamilton 'un mesajına en büyük örnek bence şu mesajın:)
En buyuk kk'nin annesi doktor, kendisi GS lisesinde yatılı okumus, güzel uniler bitirmiş, yurtdışında çalışmis bir avukat
Ama mesajı ; 'ortadirek aileden gelen ve devlet okullarında okumuş biriyim'
Tam olarak bunu anlatıyordu bence. Sen zaten iyi ve eğitime önem veren bir aileden geldigin için böyle şeyleri söz konusu bile etmiyorsun. Çünkü okuduğun okul övünülecek bir şey degil. Çünkü senin normalin bu.
Zaten o şeye sahip olan insan bunu bir güç gösterisi haline getirmez:)
Konu sahibinin "60 binlik iPhoneu rüyanızda görürsünüz" demesi gibi sonradan görmelik hemen kendini belli eder

hayatım dede dediğiniz insanlar kahvededeki dayılar değil ki gayet yakışıklı karizma adamlar

Biraz fazla gevşeksin ben olsam bende seni arkadaş ortamımda istemem gevşek insanlara karşı bir gıcıklığım var biliyor musun:)))) Birde kimsin ki sen insanlara hayatım dedin diye şükredecek ama sende haklısın fasulyede kendini nimetten sayardı

Aaay benim kocam da ayni. Ben ailesiyle tanisana kadar ailesinin maddi durumundan haberdar degildim, birkac hobisini biliyordum ama rafine zevkleri var herhalde diye dusundum. Cunku hic bahsetmedi.

Sonra bir gun Ispanya'ya ailesini ziyarete gittigimizde arkadaslari ile yemege ciktik, ben lise arkadaslarini ilk defa taniyorum falan. Sonra instagramda bir arkadasi fotograf paylasti, ben de etiketlere bakiyorum. Arkadaslarindan biri Ispanya kraliyet ailesine mensupmus Dedim niye soylemedin bana, bilmem onemli gibi gelmedigi icin aklima gelmedi diyo bana hala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…