Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepimizin defterini dürecekmis ama öyle dedi.

Hepimizi eğitecek, yola getirecek,ona saygı duymamız gerektiğini öğretecekmiş. Aktif olacakmış forumda. Daha buralarda yani
Konudaki Merve ilgimi çekti. Tanıdığım biri yüzünden o isme antipati duyuyorum, konu sahibini tutacaktım ama şu an sonuna kadar Merveciyim. Hatta Merve ve Sevde çok yakında bff olurlar inş amin

Konudaki Merve ilgimi çekti. Tanıdığım biri yüzünden o isme antipati duyuyorum, konu sahibini tutacaktım ama şu an sonuna kadar Merveciyim. Hatta Merve ve Sevde çok yakında bff olurlar inş amin
Tüm KK'nın sempatisini kazandı o kızlar. Canım kızlar.Go Girls!

Kaç gün yedi acaba cezayı? Yönetm bilgi vermez dimi?

Ya bu zaten ya fake ya da ağır psikolojik sorunları var. Başka bir konusunda demiş evliydim diye. Aha buda belgesi.
eski eşimden kuruş almadım,5 kuruş parası yoktu.konu paraysa elimi sallasam ellisi
Burda ki konusunda da kendini yırtıyor evli değilim diye. Trolünde tutarsız olanı hiç çekilmiyor ya.

İmam nikahlı evli olduğunu söylemişti öyle hatırlıyorum.

sana vık vık edenleri ayfonunla ezikle gı
bu fakirlere müstahak (bu kelime böyle yazılıyormuş ben müstehak yazıyordum) bunlar hala tuşlu telefon kullanıp dedikodu yapıyorlar.
bunların hepsine karşı sen ve ben

İsabelle hanım ile aramızdaki anlaşmazlığı unuttuk, ülkenin birleştirici gücü Mermad jdjffjfj. Yolla Ankara'ya Cumhur ile Millet'i de birleştirir bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…