Hepimizi eğitecek, yola getirecek,ona saygı duymamız gerektiğini öğretecekmiş. Aktif olacakmış forumda. Daha buralarda yaniÇabuk döner umarım 1 saat bir toplantım var döndüğümde devam etmek istiyorum
Hepimizin defterini dürecekmis ama öyle dediYa siz hala bunla mı uğraşıyosunuz?
Kendi kardeşi bile iplememiş bunu,benim bi kardeşim vardı o nerde lan? Dememiş. Merve iki tehdit etti diye kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırmış. Gelmiş burda bize efeleniyo. Sallayın.
Konudaki Merve ilgimi çekti. Tanıdığım biri yüzünden o isme antipati duyuyorum, konu sahibini tutacaktım ama şu an sonuna kadar Merveciyim. Hatta Merve ve Sevde çok yakında bff olurlar inş aminHepimizi eğitecek, yola getirecek,ona saygı duymamız gerektiğini öğretecekmiş. Aktif olacakmış forumda. Daha buralarda yani
Yavaş dürsünHepimizin defterini dürecekmis ama öyle dedi.
Ondan değilde ona verilen cevAplardan öğrenilecek çok sey var şükürHepimizi eğitecek, yola getirecek,ona saygı duymamız gerektiğini öğretecekmiş. Aktif olacakmış forumda. Daha buralarda yani
Gitmiş bileYavaş dürsün
Kendi defteri dürülmüş amaHepimizin defterini dürecekmis ama öyle dedi.
Kime aldırdı acabaSuss cirkin sey o hem barbi hem aypon 14 pıro mexi var hemde rezidasta oturuyor. Rezistansta olabilir emin olamadım ona
Tüm KK'nın sempatisini kazandı o kızlar. Canım kızlar.Go Girls!Konudaki Merve ilgimi çekti. Tanıdığım biri yüzünden o isme antipati duyuyorum, konu sahibini tutacaktım ama şu an sonuna kadar Merveciyim. Hatta Merve ve Sevde çok yakında bff olurlar inş amin
Gelir tekrar, hepimize kim oldugunu ogretsin oyle gitsinGitmiş bile.
Sanırım kalıcı,geçici olarak pasiftir demiyorKaç gün yedi acaba cezayı? Yönetm bilgi vermez dimi?
Burda ki konusunda da kendini yırtıyor evli değilim diye. Trolünde tutarsız olanı hiç çekilmiyor ya.eski eşimden kuruş almadım,5 kuruş parası yoktu.konu paraysa elimi sallasam ellisi
İmam nikahlı evli olduğunu söylemişti öyle hatırlıyorum.Ya bu zaten ya fake ya da ağır psikolojik sorunları var. Başka bir konusunda demiş evliydim diye. Aha buda belgesi.
Burda ki konusunda da kendini yırtıyor evli değilim diye. Trolünde tutarsız olanı hiç çekilmiyor ya.
Birisi vardi sarisinim cok guzelim herkes kapimda yazan bu o galiba ama bu nickle degildi bulamadim konuyu hatirladin miİmam nikahlı evli olduğunu söylemişti öyle hatırlıyorum.
İsabelle hanım ile aramızdaki anlaşmazlığı unuttuk, ülkenin birleştirici gücü Mermad jdjffjfj. Yolla Ankara'ya Cumhur ile Millet'i de birleştirir bu.Konudaki Merve ilgimi çekti. Tanıdığım biri yüzünden o isme antipati duyuyorum, konu sahibini tutacaktım ama şu an sonuna kadar Merveciyim. Hatta Merve ve Sevde çok yakında bff olurlar inş amin
Eski konularda çok kibar hatta kötü yorumlar yapanlara böyle düşünmenize üzüldüm vs demiş. Acaba şimdi neden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?