Kudra'yi ben de severdim,bam bam gediğine oturturdu lafı.Biz de buralarda takılıyoruz işte.
Her konunda kudra' dan bahsetmen ilginç
Gelse de anlatsa aklında kalacak kadar ne günah işlediğini
Yapmadı bebeyim,keşke geri dönse ama bizle idare edeceksin artıkah ah nerde o kurt bakışlım nerelere gitti ? çok kavga ederdik ama ben severdim onu ama gerçekten ciddi soruyorum neden gitti ? basın toplantısı falan yapmadı mı
Lady niye ikidir beni alıntılıyorsun?Aşkım ben senin yaşındayken vita yağı vardı tabi sen bilmezsin
Çekiliyim mi huzurundanLady niye ikidir beni alıntılıyorsun?
Aynen aşko aslî görevim bu. Kendimi KK'ya kabullendirme çabası. Hatta bunun için uyumuyorum. Konu gelirse ilk ben yazayım falan diye.ben seni hiç buralarda görmedim yeni yeni kaynaşmaya çalışıyosun heralde sürekli komik espiriler yapmaya çalışman falanhadi seni de sadrazam ilan ediyorum tmm
Yapmadı bebeyim,keşke geri dönse ama bizle idare edeceksin artık.
İyi olduğunu düşünüyorum,inşallah geri döner en kısa zamanda.Acaba bişey mi oldu kudraya.Bişey olmadığından emin misiniz şuan hünkarlık ve tayyip sempatikli kişiliğimden çıkarak soruyorum bunu,gerçekten insani şekilde soruyorum bişeyi yok iyi mi yani haber vermeden aniden mi gitti ?
Dışarda karakteri tam oturmamış insanlarla uğraşıyordum o aralar.Sen 2021 konuma tanık edenlerden misin ? Hatırlayamıyorum seni çünkü
Kim bilmiyorum ama umarım iyidirİyi olduğunu düşünüyorum,inşallah geri döner en kısa zamanda.
Senin söylediğin üzerinden cümle kuruduğum için alıntıladım yoksa iyiyim hayatımÇekil LadymLady iyi misin
Mermerraid'de bu kadar etki bıraktığına göreKim bilmiyorum ama umarım iyidirbirkaç yerde daha görmüştüm adını.
Ben sadrazam oldum. Hünkarın en kıymetlisi...Senin söylediğin üzerinden cümle kuruduğum için alıntıladım yoksa iyiyim hayatım
Dışarda karakteri tam oturmamış insanlarla uğraşıyordum o aralar.
Tanıdık geldi mi belki bir tanışıklığın vardır onlarla diye düşünmüyor değilim..
Hünkarım müsaade buyurursanız ben de istirahat etsem?bi tane deli vardı hastalığı neydi hatırlamıyorum ama o sandım seni ama değilsin sanırım duyguları uç evrede yaşıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?