Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kudra'yi ben de severdim,bam bam gediğine oturturdu lafı.Biz de buralarda takılıyoruz işte.

ah ah nerde o kurt bakışlım nerelere gitti ? çok kavga ederdik ama ben severdim onu ama gerçekten ciddi soruyorum neden gitti ? basın toplantısı falan yapmadı mı

ben seni hiç buralarda görmedim yeni yeni kaynaşmaya çalışıyosun heralde sürekli komik espiriler yapmaya çalışman falan hadi seni de sadrazam ilan ediyorum tmm
Aynen aşko aslî görevim bu. Kendimi KK'ya kabullendirme çabası. Hatta bunun için uyumuyorum. Konu gelirse ilk ben yazayım falan diye.

Çen çadracamı da mı biliyooonnn

Yapmadı bebeyim,keşke geri dönse ama bizle idare edeceksin artık.

Acaba bişey mi oldu kudraya.Bişey olmadığından emin misiniz şuan hünkarlık ve tayyip sempatikli kişiliğimden çıkarak soruyorum bunu,gerçekten insani şekilde soruyorum bişeyi yok iyi mi yani haber vermeden aniden mi gitti ?

İyi olduğunu düşünüyorum,inşallah geri döner en kısa zamanda.

Dışarda karakteri tam oturmamış insanlarla uğraşıyordum o aralar.
Tanıdık geldi mi belki bir tanışıklığın vardır onlarla diye düşünmüyor değilim..

bi tane deli vardı hastalığı neydi hatırlamıyorum ama o sandım seni ama değilsin sanırım duyguları uç evrede yaşıyordu

Mermad ben uyuyorum hayatım. Sayende sahurum şenlendi. Yarın yine gel öpüldün

Herneyse benden bu kadar hoşçakalın bir dahaki sorumda görüşmek üzere sağlıcakla kalın sizi seviyorum

Utc Merve gerçekten 30lar iyi değil hiç adapte olamadım konuya. Aklıma Merve aksak geldi ne alakaysa. Bdv'de kaynana kötü koca zalim görümce okumaktan :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…