Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merve çağırmamış olsa bile o gruptan diğerleri neden davet edelim onu da falan demediler, bu kısım da önemli açıkçası. Birkaç senedir çok yakın olduğunuz 10-15 kişilik arkadaş grubunuzdan kimse yokluğunuzu fark edip de "mermad nerede, neden gelmedi?" diyemedi mi?

Biriyle sevgili olunca, sevgilisinin kaç senelik arkadaşlarını çekemeyen insanlara çok tilt oluyorum ya ama karşı taraftaki kızın da, sevgilisine nasıl yaklaştığı da önemli. Belki bir şeyler sezmiştir?

Normal bir buluşma olunca zaten herkes biribirine haber veriyor lakin böyle bir durumda whatsapp grubu kurulmuşken ve Merve planı yapıp herkese teker teker davet vermişken X kişisi beni nasıl dahil edebilirdi konuya ? Ki kardeşim ve müstakbel eniştem bile ordalardı insanlar zaten son zamanlarda Mermad ve Mervenin arası iyi değil galiba diye konuşmaya başlamış üstelik.Merak etmeyin diğerleri beni çoook seviyor.

Sevgili halkım ne la?Cumhurbaşkanlığına adaylığını mi koyacaksin sen de yoksa Mermeraid?
Benim konuşma tarzım bu yani size özel değil günlük hayatımda da sürekli “çekil huzurumdan,çekilebilirsin,ben öyle uygun gördüm,sevgili halkım,bilhare vb.”çok kullanırım ve gayet de sempatiğim.Buna da herkes alışkın.Bu siteyide alıştırdım zaten benim konuşma tarzıma siz yenisiniz bilmezsiniz belki

*bilahare.

Kime göre,neye göre?Bana göre değil mesela.Yeni değilim,beş yılı devirdim sevgili Mermaid,sen de benim huzurumdan çekilebilirsin,minik tatlı şey seni.

Benim günlük tarzım hakaret ana avrat küfür buna alışın diyemem. Bence sizde böyle konuşamazsınız

Akıl sağlığın yerinde değil galiba,fotoğraf 2009 yılına ait kuxum sen o zaman bebeydin herhalde.

Sen önce nickimi öğren mermaid değil MERMAD. 2009 yılında çocuktum evet eee ne oldu çok mu komik ? sen çocuk olmadın mı at gözlüklü halka filmindeki kıza banzeyen üye seni

Sen önce nickimi öğren mermaid değil MERMAD. 2009 yılında çocuktum evet eee ne oldu çok mu komik ? sen çocuk olmadın mı at gözlüklü halka filmindeki kıza banzeyen üye seni
Bak şimdi erkek olsaydım peşimden ayrilmszdin,ne oldu senin dopdolu dayı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…