Muhattab değil "muhatap"Adım tabi ki Mermad değil hahahaha cahile bak burda bu nicki kullanıyorum orda kendi adımı yazsam anlayabilecek miydin gerçekten ne demek istediğimi burada Mermad ım işte ayyy ben kimlerle muhattab oluyorum yaa
Normal bir buluşma olunca zaten herkes biribirine haber veriyor lakin böyle bir durumda whatsapp grubu kurulmuşken ve Merve planı yapıp herkese teker teker davet vermişken X kişisi beni nasıl dahil edebilirdi konuya ? Ki kardeşim ve müstakbel eniştem bile ordalardı insanlar zaten son zamanlarda Mermad ve Mervenin arası iyi değil galiba diye konuşmaya başlamış üstelik.Merak etmeyin diğerleri beni çoook seviyor.Merve çağırmamış olsa bile o gruptan diğerleri neden davet edelim onu da falan demediler, bu kısım da önemli açıkçası. Birkaç senedir çok yakın olduğunuz 10-15 kişilik arkadaş grubunuzdan kimse yokluğunuzu fark edip de "mermad nerede, neden gelmedi?" diyemedi mi?
Biriyle sevgili olunca, sevgilisinin kaç senelik arkadaşlarını çekemeyen insanlara çok tilt oluyorum ya ama karşı taraftaki kızın da, sevgilisine nasıl yaklaştığı da önemli. Belki bir şeyler sezmiştir?
Oha dil bilgisi yazılısında olduğumuzu unutmuşum.Şimdi bana sıfır mı verdiniz hocam ühühühü HERKEZ diyim de çıldır hahahaMuhattab değil "muhatap"
Oha dil bilgisi yazılısında olduğumuzu unutmuşum.Şimdi bana sıfır mı verdiniz hocam ühühühü HERKEZ diyim de çıldır hahaha
Benim konuşma tarzım bu yani size özel değil günlük hayatımda da sürekli “çekil huzurumdan,çekilebilirsin,ben öyle uygun gördüm,sevgili halkım,bilhare vb.”çok kullanırım ve gayet de sempatiğim.Buna da herkes alışkın.Bu siteyide alıştırdım zaten benim konuşma tarzıma siz yenisiniz bilmezsiniz belkiSevgili halkım ne la?Cumhurbaşkanlığına adaylığını mi koyacaksin sen de yoksa Mermeraid?
Ayrıca profildeki sen misin akwmejdlleleşelelşe o gözlükler ne yarıldım resmen ayhahahahahajjwjwj at gözlüğüSevgili halkım ne la?Cumhurbaşkanlığına adaylığını mi koyacaksin sen de yoksa Mermeraid?
*bilahare.Benim konuşma tarzım bu yani size özel değil günlük hayatımda da sürekli “çekil huzurumdan,çekilebilirsin,ben öyle uygun gördüm,sevgili halkım,bilhare vb.”çok kullanırım ve gayet de sempatiğim.Buna da herkes alışkın.Bu siteyide alıştırdım zaten benim konuşma tarzıma siz yenisiniz bilmezsiniz belki
Kime göre,neye göre?Bana göre değil mesela.Yeni değilim,beş yılı devirdim sevgili Mermaid,sen de benim huzurumdan çekilebilirsin,minik tatlı şey seniBenim konuşma tarzım bu yani size özel değil günlük hayatımda da sürekli “çekil huzurumdan,çekilebilirsin,ben öyle uygun gördüm,sevgili halkım,bilhare vb.”çok kullanırım ve gayet de sempatiğim.Buna da herkes alışkın.Bu siteyide alıştırdım zaten benim konuşma tarzıma siz yenisiniz bilmezsiniz belki
Benim günlük tarzım hakaret ana avrat küfür buna alışın diyemem. Bence sizde böyle konuşamazsınızBenim konuşma tarzım bu yani size özel değil günlük hayatımda da sürekli “çekil huzurumdan,çekilebilirsin,ben öyle uygun gördüm,sevgili halkım,bilhare vb.”çok kullanırım ve gayet de sempatiğim.Buna da herkes alışkın.Bu siteyide alıştırdım zaten benim konuşma tarzıma siz yenisiniz bilmezsiniz belki
Akıl sağlığın yerinde değil galiba,fotoğraf 2009 yılına ait kuxum sen o zaman bebeydin herhalde.Ayrıca profildeki sen misin akwmejdlleleşelelşe o gözlükler ne yarıldım resmen ayhahahahahajjwjwj at gözlüğü
Gayet samimi ve sempatik oluyorum bence ehehehehBenim günlük tarzım hakaret ana avrat küfür buna alışın diyemem. Bence sizde böyle konuşamazsınız
Göreceli bi durum. Ben itici buldumGayet samimi ve sempatik oluyorum bence eheheheh
O zaman sen de bizim gibi çekileceksin.Göreceli bi durum. Ben itici buldum
Akıl sağlığın yerinde değil galiba,fotoğraf 2009 yılına ait kuxum sen o zaman bebeydin herhalde.
Bak şimdi erkek olsaydım peşimden ayrilmszdin,ne oldu senin dopdolu dayı?Sen önce nickimi öğren mermaid değil MERMAD. 2009 yılında çocuktum evet eee ne oldu çok mu komik ? sen çocuk olmadın mı at gözlüklü halka filmindeki kıza banzeyen üye seni
65+Ben bişeyi merak ettim konu sahibesi hep kendisinden aşırı büyük kişilerle takılıyor bu arkadaş grubu da teyze ve amcalardan mı oluşuyor? Merve ve sevde kaç yaşında
Ben bişeyi merak ettim konu sahibesi hep kendisinden aşırı büyük kişilerle takılıyor bu arkadaş grubu da teyze ve amcalardan mı oluşuyor? Merve ve sevde kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?