- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.833
- 548
Grup emekli bayram ikramiyesi kaç gelir maks diye konuşurken bizimki partilemek istiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grup emekli bayram ikramiyesi kaç gelir maks diye konuşurken bizimki partilemek istiyor
Tebrik ederim öyleyse gelişmeler varYaşlarımız yakın 20li yaşlardayız hepimiz
Grup emekli bayram ikramiyesi kaç gelir maks diye konuşurken bizimki partilemek istiyor![]()
Grup emekli bayram ikramiyesi kaç gelir maks diye konuşurken bizimki partilemek istiyor![]()
Anladım,çoklu kişilik bozukluguah ah zamanındaKudrAlobar kurt bakışlım vardı şimdi onla tartışmak vardı siz çok kolay yemsiniz çocuk gibiniz ama o öyle değildi çok dişliydi tam benlikti ama artık sitede yok
![]()
![]()
bir yandan da birbirlerine tansiyon ilaçlarını gösteriyorlar
Padişah falan da sanıyor kendini aradaAnladım,çoklu kişilik bozuklugu.
İşte bu kısım özellikle çok enteresan. Kardeşiniz sizi de götürebilirdi merve'nin çağırmasına gerek duymadan. O gruptan rastgele biri davet etse sizi belki olmayabilir dediğiniz gibi ama kardeşiniz sizi götürmeyi teklif etse bambaşka olabilirdi fikrimce. Kimin kiminle gelip gelmeyeceğine de merve karar vermiyor ya. Ben kardeşimi götürürdüm yanımda ya da onun olmadığı bir buluşmaya gitmezdim. Neden dışlanmanıza göz yumdu? Daha çok: araları bozuk, karışmayalım biz de dışlanmış olmayalım gibi bir tablo çiziyorlar. Sizi seviyorlardır yahu o konuya yorum yapmadım ki zaten ama sizi savunmadıkları da bir gerçek ve bu yakın arkadaş tanımına uymuyor. İyi geceler.Normal bir buluşma olunca zaten herkes biribirine haber veriyor lakin böyle bir durumda whatsapp grubu kurulmuşken ve Merve planı yapıp herkese teker teker davet vermişken X kişisi beni nasıl dahil edebilirdi konuya ? Ki kardeşim ve müstakbel eniştem bile ordalardı insanlar zaten son zamanlarda Mermad ve Mervenin arası iyi değil galiba diye konuşmaya başlamış üstelik.Merak etmeyin diğerleri beni çoook seviyor.
Çekiliyim mi huzurundan haşmetlümen komik sensin tamam![]()
Dişine göre bulmadı bizi,ban falan olmasa ucundaPadişah falan da sanıyor kendini arada
E çekilek bari napakDişine göre bulmadı bizi,ban falan olmasa ucunda.
Geçti o günler yeni masalar felan var şimdiKatibin Ruhu en sevdiğim üye de gelmiş siz bilmezsiniz eskileri ama 2021 yılında
KudrAlobar
Katibin Ruhu çok güzel bir koalisyon oluşturmuştuk.Ben tayyip gibiydim kudra kemal kılıçdaroğlu katib de devlet bahçeli arada kaynamamıştı ah ne güzel günlerdi ne eğlenirdik tabi diğer üyelerde yandaş medya falandı
Dişine göre bulmadı bizi,ban falan olmasa ucunda.
Pek niyetim yok gibiE çekilek bari napak![]()
Siz bilmezsiniz o zamanları deyince yağ kuyruğu anıları sandım. Hani amcadan dinlemişsindir diye.Katibin Ruhu en sevdiğim üye de gelmiş siz bilmezsiniz eskileri ama 2021 yılında
KudrAlobar
Katibin Ruhu çok güzel bir koalisyon oluşturmuştuk.Ben tayyip gibiydim kudra kemal kılıçdaroğlu katib de devlet bahçeli arada kaynamamıştı ah ne güzel günlerdi ne eğlenirdik tabi diğer üyelerde yandaş medya falandı
Kudra'yi ben de severdim,bam bam gediğine oturturdu lafı.Biz de buralarda takılıyoruz işteHepinizi toplasam bir kudram etmezsiniz…
Aşkım ben senin yaşındayken vita yağı vardı tabi sen bilmezsinSiz bilmezsiniz o zamanları deyince yağ kuyruğu anıları sandım. Hani amcadan dinlemişsindir diye.
Siz bilmezsiniz o zamanları deyince yağ kuyruğu anıları sandım. Hani amcadan dinlemişsindir diye.