- 18 Şubat 2018
- 12.996
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.538
- 598
- 44
Oooo hayır,gitmeeeeHerneyse benden bu kadar hoşçakalın bir dahaki sorumda görüşmek üzere sağlıcakla kalın sizi seviyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo hayır,gitmeeeeHerneyse benden bu kadar hoşçakalın bir dahaki sorumda görüşmek üzere sağlıcakla kalın sizi seviyorum![]()
Çekilebilirsin…Hünkarım müsaade buyurursanız ben de istirahat etsem?
Padişahım nasıl buyururlarsa.Çekilebilirsin…
Kız ordan çıkınca hakkaten bayaa tatlı oldun. İyi sabahlarAcaba bişey mi oldu kudraya.Bişey olmadığından emin misiniz şuan hünkarlık ve tayyip sempatikli kişiliğimden çıkarak soruyorum bunu,gerçekten insani şekilde soruyorum bişeyi yok iyi mi yani haber vermeden aniden mi gitti ?
Psikolojik rahatsızlığı olan insanlara deli denmez, çok ayıp bu, üslubun leş gibi.bi tane deli vardı hastalığı neydi hatırlamıyorum ama o sandım seni ama değilsin sanırım duyguları uç evrede yaşıyordu
Benim 12 yaşındaki ergen kızım bile daha olgundurPsikolojik rahatsızlığı olan insanlara deli denmez, çok ayıp bu, üslubun leş gibi.
65 yaş üstü yanılıyorsun halbuki biraz bir kaç bir şey kapmalıydın diye düşünüyorum. Onda da tek yaptığın hava da para kapmak sanırım.
Bana da bukadar doz yeterli çirkinleşiyorsun, uğraşamayacağım.
Psikolojik rahatsızlığı olan insanlara deli denmez, çok ayıp bu, üslubun leş gibi.
65 yaş üstü takılıyorsun halbuki biraz bir kaç bir şey kapmalıydın diye düşünüyorum. Onda da tek yaptığın hava da para kapmak sanırım.
Bana da bukadar doz yeterli çirkinleşiyorsun, uğraşamayacağım.
Yüzde yüz katılma butonu eklenmeliBenim 12 yaşındaki ergen kızım bile daha olgundur.
Orda kal.havada para kapmak akekekekelelel belli sen gerçekten eski değilsinadamların parasını yiyorum dün arsa sattık şuan maldivlerdeyiz
![]()
50'lik dayilarla takilmanin başka bir açıklaması olamazdı zatenhavada para kapmak akekekekelelel belli sen gerçekten eski değilsinadamların parasını yiyorum dün arsa sattık şuan maldivlerdeyiz
![]()
Keşke Mervelere ders çalışmaya diye çıkıp, 65 yaşındaki amcalara gitmesen bi de.havada para kapmak akekekekelelel belli sen gerçekten eski değilsinadamların parasını yiyorum dün arsa sattık şuan maldivlerdeyiz
![]()
50'lik dayilarla takilmanin başka bir açıklaması olamazdı zaten.
43 yaşındayım,yaklaştık sanırım Marmadben orda sizle dalga geçtim umarım ciddiye almamışsınızdır menopozlu musunuz hanımlar nedir bu siniiiirr
eski eşimin yaşı43 yaşındayım,yaklaştık sanırım Marmad.
Sen iyi bilirsin zaten menopoz dönemlerini malum takıldığın yaş ortalaması belli..ben orda sizle dalga geçtim umarım ciddiye almamışsınızdır menopozlu musunuz hanımlar nedir bu siniiiirr
kimseye mervelere gidiyorum demiyorum biliyor musunKeşke Mervelere ders çalışmaya diye çıkıp, 65 yaşındaki amcalara gitmesen bi de.
Arsa satan amcalar genelde pavyona gidiyor ama hadi inandık ona da.
Sürcem ağzına kırmızı biber artık aaa daş gibi hatunsun yahu43 yaşındayım,yaklaştık sanırım Marmad.
Üzdüm mu ponciğimeski eşimin yaşı![]()
Bence amcanın yaşını en azından yakın tahmin ettim, hakkımı yeme:)kimseye mervelere gidiyorum demiyorum biliyor musuntek yaşıyorum çünkü derste çalışmıyorum mezun olalı çok oldu hiç bir yerden tutturamadın
Demode gözlüklerimden vurdu beniSürcem ağzına kırmızı biber artık aaa daş gibi hatunsun yahu
Ayrıca dua et 23 yaşında olup akılsız olmakta vardı..