Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba bişey mi oldu kudraya.Bişey olmadığından emin misiniz şuan hünkarlık ve tayyip sempatikli kişiliğimden çıkarak soruyorum bunu,gerçekten insani şekilde soruyorum bişeyi yok iyi mi yani haber vermeden aniden mi gitti ?
Kız ordan çıkınca hakkaten bayaa tatlı oldun. İyi sabahlar 😘

bi tane deli vardı hastalığı neydi hatırlamıyorum ama o sandım seni ama değilsin sanırım duyguları uç evrede yaşıyordu
Psikolojik rahatsızlığı olan insanlara deli denmez, çok ayıp bu, üslubun leş gibi.

65 yaş üstü takılıyorsun halbuki biraz bir kaç bir şey kapmalıydın diye düşünüyorum. Onda da tek yaptığın hava da para kapmak sanırım.

Bana da bukadar doz yeterli çirkinleşiyorsun, uğraşamayacağım.

Psikolojik rahatsızlığı olan insanlara deli denmez, çok ayıp bu, üslubun leş gibi.

65 yaş üstü yanılıyorsun halbuki biraz bir kaç bir şey kapmalıydın diye düşünüyorum. Onda da tek yaptığın hava da para kapmak sanırım.

Benim 12 yaşındaki ergen kızım bile daha olgundur😃.

65 yaş üstü takılıyorsun halbuki biraz bir kaç bir şey kapmalıydın diye düşünüyorum. Onda da tek yaptığın hava da para kapmak sanırım.

havada para kapmak akekekekelelel belli sen gerçekten eski değilsin 😂😂😂 adamların parasını yiyorum dün arsa sattık şuan maldivlerdeyiz 🙈🙈

havada para kapmak akekekekelelel belli sen gerçekten eski değilsin 😂😂😂 adamların parasını yiyorum dün arsa sattık şuan maldivlerdeyiz 🙈🙈
Keşke Mervelere ders çalışmaya diye çıkıp, 65 yaşındaki amcalara gitmesen bi de.
Arsa satan amcalar genelde pavyona gidiyor ama hadi inandık ona da.

Keşke Mervelere ders çalışmaya diye çıkıp, 65 yaşındaki amcalara gitmesen bi de.
Arsa satan amcalar genelde pavyona gidiyor ama hadi inandık ona da.
kimseye mervelere gidiyorum demiyorum biliyor musun😂 tek yaşıyorum çünkü derste çalışmıyorum mezun olalı çok oldu hiç bir yerden tutturamadın

kimseye mervelere gidiyorum demiyorum biliyor musun😂 tek yaşıyorum çünkü derste çalışmıyorum mezun olalı çok oldu hiç bir yerden tutturamadın
Bence amcanın yaşını en azından yakın tahmin ettim, hakkımı yeme:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X