• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni terbiye (!!!) edecekmiş

Holygrail

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
216
193
133
Arkadaşlar, eşim çoğu zaman eve geç geliyor arkadaşlarıyla takılıyor diye söylenip duruyordum. Ancak yine de umursamadan geç gelmeye devam etti. İşten çıkışı 17.00 ama eve gelişi 20.00 ya da 21.00. Zaten geldikten snra da iki çift laf edip yatmaya vaktimiz kalıyor. Beyefendi ben söyleniyorum diye 2 gündür yatağını ayırıp başka odada yatıyor. Bugün konuşmak istedim ben akıllanana kadar bu şekilde devam edecekmiş. Napayım şimdi ben nasıl davranayım?

Arkadaşlar, eşim çoğu zaman eve geç geliyor arkadaşlarıyla takılıyor diye söylenip duruyordum. Ancak yine de umursamadan geç gelmeye devam etti. İşten çıkışı 17.00 ama eve gelişi 20.00 ya da 21.00. Zaten geldikten snra da iki çift laf edip yatmaya vaktimiz kalıyor. Beyefendi ben söyleniyorum diye 2 gündür yatağını ayırıp başka odada yatıyor. Bugün konuşmak istedim ben akıllanana kadar bu şekilde devam edecekmiş. Napayım şimdi ben nasıl davranayım?
Siz de onla gelmek istediğiniz söyleyin beraber çıkın dışarı bir süre.:)

Akıllan sen de. İş çıkışı sen de arkadaşalrınla gez toz, ondan önce gelme. Empati kurmayı öğrensin biraz. Belki o akıllanır, belli mi olur.

Çok mu üstüne gittin? Ben de yapıyorum bazen, aynı tepkiyi alıyorum. Yatağı ayırmıyor da aynı lafları kullanıyor. Erkek ya egemenlik kurmaya çalışıyor. Ben zaten akıllıyım de, akıllanmak ne demek? Sinir oluyorum erkeklerin şu kendilerini bişey sanışlarına.

üstüne gitme ve sakin ol söylenmeyide şimdilik bırak,sende bi süre sessiz kal ki sorunun ne olduğunu kendisi gelsin anlatsın bi dinle işine gelmezse o zaman yersin başının etini :)

Ya aslında ben de düşündüm bunu ama burda arkadaşım yok pek. Kendi başıma avare dolaşacağım artık ondan önce gelmemek için

Olmadı konuş, bazı günlerde gezsin, bazısında evine gelsin. Ne kadarlık evlisiniz bilmiorum ama fazla sıkarsan hepten kaçar gider.

Bekar arkadaşları olmasa aslında zamanında evde olacak. Ama adam yok bugün spordayım yok arkadaşlayım yok ders çalışyoruz. Her zaman var bi bahanesi

Çok mu üstüne gittin? Ben de yapıyorum bazen, aynı tepkiyi alıyorum. Yatağı ayırmıyor da aynı lafları kullanıyor. Erkek ya egemenlik kurmaya çalışıyor. Ben zaten akıllıyım de, akıllanmak ne demek? Sinir oluyorum erkeklerin şu kendilerini bişey sanışlarına.
Onun açısından bakarsak evet üstüne gitmiş olabilirim. Ama benim açımdan o hergün eve geç geldiğinden, birazdan evdeyim deyip 2 saat sonra geldiğinden söylenmekten başka bişey yapamıyorum. Önceden konuştuk da tamam dedi. Hatta kaynanam bild söyledi hanımın evdeyken geç gelme diye ama yok yine aynısı

arkadaşlarını arayın kocamı rahat bırakın deyin:KK48:
şaka yapıyorum tabi ki ama eşinizin düşüncesizliği
bence önce o kendi düşüncesizliğini terbiye etsin.

Back
X