• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni terbiye (!!!) edecekmiş

Söylediğinden farklı bir yerde olduğunu sanmıyorum. Ama işte şu bekar arkadaşlarını kendi elimle evlendiresim geliyor. O bekar arkadaşlarıyla spor yapacak, gezecek diye ben evde yalnız başıma ilgisizlikten kırılıyorum. Ah ah onlar bir evlensin de karılarının dibinden ayrılmasın istiyorum. Bu kalsın ortada dımdızlak :)
Tercümsn oldun bana. Doğum sancısı çekiyoken bu cümleleri kurdum dua edecek başka birşey yokmuş gibi :)

Tercümsn oldun bana. Doğum sancısı çekiyoken bu cümleleri kurdum dua edecek başka birşey yokmuş gibi :)
Ayy çok iyi oldu senin de dua etmen. Allah hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ömür boyu sağlık, huzur versin size ve ailenize. Yalnız kopyala yapıştır yapamadım ama 'işin aslı 17 eylül' ğrogramı vardı orda da tüyolar veriyordu

O önce kendini terbiye etsin...
Ozuru kabahatondan buyuk , yatagi ayirmakta nedir , sende tinlama onu sus ve hic konusma kendisiyle .
Dusme ustune , ozaman havasi soner , ve sorunu sorgulamaya baslar ..

O önce kendini terbiye etsin...
Ozuru kabahatondan buyuk , yatagi ayirmakta nedir , sende tinlama onu sus ve hic konusma kendisiyle .
Dusme ustune , ozaman havasi soner , ve sorunu sorgulamaya baslar ..
Evet. Hiç konuşmamaya karar verdim. Planımı uygulamak için yarını bekliyorum. Görsün bakalım

eve gelmemesi için yaptığınız birşey yokken "eve gelmesini sağla" bana garip geliyor..
biz kedimiz sokağa çıkınca eve gelsin diye dışarı mama koymuyoruz onun gibi bişey sanki garip..
eşi yerine "sürekli" arkadaşlarını tercih eden kişide sorun vardır.. ya kendi ile ya eşi evliliği ile..

Arkadaşlar, eşim çoğu zaman eve geç geliyor arkadaşlarıyla takılıyor diye söylenip duruyordum. Ancak yine de umursamadan geç gelmeye devam etti. İşten çıkışı 17.00 ama eve gelişi 20.00 ya da 21.00. Zaten geldikten snra da iki çift laf edip yatmaya vaktimiz kalıyor. Beyefendi ben söyleniyorum diye 2 gündür yatağını ayırıp başka odada yatıyor. Bugün konuşmak istedim ben akıllanana kadar bu şekilde devam edecekmiş. Napayım şimdi ben nasıl davranayım?

2 gün sonra ilişkiye girmek isteyecek kendi tıpış tıpış gelecek ! Net.

Arkadaşlar, eşim çoğu zaman eve geç geliyor arkadaşlarıyla takılıyor diye söylenip duruyordum. Ancak yine de umursamadan geç gelmeye devam etti. İşten çıkışı 17.00 ama eve gelişi 20.00 ya da 21.00. Zaten geldikten snra da iki çift laf edip yatmaya vaktimiz kalıyor. Beyefendi ben söyleniyorum diye 2 gündür yatağını ayırıp başka odada yatıyor. Bugün konuşmak istedim ben akıllanana kadar bu şekilde devam edecekmiş. Napayım şimdi ben nasıl davranayım?
ben olsam bende onun gibi arkadaslarimla takilirdim hergün.

Bence problem arkadaşlarında.. Takıldığı arkadaşları bekar mı? Benim çalıştığım ortamda da bekarlar evlilere baskı uyguluyor, çıkışta şunu yapalım falan diye plan yapıyorlar her gün, evlileri de kandırıyorlar. Yok ben gelemem falan diyene de yenge mi kızar falan diye imalı şakalar.. Böyle bir şey de olabilir bak..

Bence problem arkadaşlarında.. Takıldığı arkadaşları bekar mı? Benim çalıştığım ortamda da bekarlar evlilere baskı uyguluyor, çıkışta şunu yapalım falan diye plan yapıyorlar her gün, evlileri de kandırıyorlar. Yok ben gelemem falan diyene de yenge mi kızar falan diye imalı şakalar.. Böyle bir şey de olabilir bak..
Aynen özetledin durumu. Gerçekten öyle. Onların da olduğu bir ortamdayken bile eşime msj atmışlardı bi kere. Kılıbık imalı bi mesajdı. Dediğin baskı olabilir de napayım ben üf ya. Çok yakın arkadaşları. Onları evlendirmektem başka çaremiz yok sanki

Aynen özetledin durumu. Gerçekten öyle. Onların da olduğu bir ortamdayken bile eşime msj atmışlardı bi kere. Kılıbık imalı bi mesajdı. Dediğin baskı olabilir de napayım ben üf ya. Çok yakın arkadaşları. Onları evlendirmektem başka çaremiz yok sanki

Mutlaka bu durumu yaşamış biri vardır, o deneyimlerini paylaşsa güzel olur. Benim de aklıma bişi gelmiyor açıkçası..

nasil niye bende evliyim esim aksam arkadaslariyla takilamaz ben evde neyim ? bende cikardim sahsen.. yaparim oda bilir :D gunduz is arasi gorussun aksam evine
Anladım şimdi. Ben mesajınızı yanlış algılamışım. Eşime hak vermiş gibi sandım :) zaten pzts başlıyorum eve geç gelmelere :))

Canim erkekler disari muhabetini sever ama burda senin dikkatli olman gerekir
Kimlerle ciktigi ve o kisileri taniman guvenmen
Nereye gittikleri hakkinda bilginin olmasi
Cay mi iciyorlar yoksa alkol mu.alem mi yapiyorlar ,
Nerde oldugunu bilmek cok onemli .ipleri cok birakma arastir durumu
Bi de bunu bazen de yapabilir , hergun mu , hergunse eyvahhhh derim
Arada bir cikan erkek senden anlayis bekler cok sikiyorsun beni der.
Sen kusme bi sakin kafayla karsilikli konus sor derdi neymis

Canim erkekler disari muhabetini sever ama burda senin dikkatli olman gerekir
Kimlerle ciktigi ve o kisileri taniman guvenmen
Nereye gittikleri hakkinda bilginin olmasi
Cay mi iciyorlar yoksa alkol mu.alem mi yapiyorlar ,
Nerde oldugunu bilmek cok onemli .ipleri cok birakma arastir durumu
Bi de bunu bazen de yapabilir , hergun mu , hergunse eyvahhhh derim
Arada bir cikan erkek senden anlayis bekler cok sikiyorsun beni der.
Sen kusme bi sakin kafayla karsilikli konus sor derdi neymis
Canım sordum tabi çok konuştuk bu konu hakkında çoğunlukla da bana hak verdi tamam dikkat ederim dedi ama işte bir süre sonra yine aynı. Ve sürekli başa sardığımızdan benim tahammülüm de kalmıyor. Sanki beni kandırıyor gibi. İş yerinden çıkıyor arkadaşlarıyla takılmadan eve asla gelmiyor.

Back
X