Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha yüru be helal sana cnm :)Anladım şimdi. Ben mesajınızı yanlış algılamışım. Eşime hak vermiş gibi sandım :) zaten pzts başlıyorum eve geç gelmelere :))
Ayy çok iyi oldu senin de dua etmen. Allah hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ömür boyu sağlık, huzur versin size ve ailenize. Yalnız kopyala yapıştır yapamadım ama 'işin aslı 17 eylül' ğrogramı vardı orda da tüyolar veriyordu
Ben de onu diyecektim...Sen de aynısını yap bir anlasın..o akıllanana kadar sizde 9 da gelin eve
Ya işte benimki de böyle yapacak çocuk varken yardıma desteğe ihtiyacım varken o keyfini düşünecek diye çocuk istemiyorum. Allah bu ve bunlar gibilere akıl fikir versin.Sağol canım. Doğurdum çok şükür 18 gün oldu. Sancı çekerken duaların kabul olur dediler benim aklıma bi tek bekar arkadaşları evlensin, evli olanlar bize bulaşmasın demek geldi. Ne kadar taktıysam artık mevzuyu : )
Düşün 18 günlük ve 15 aylık iki oğlumuz var. Annem bizde kalacak diye balık programı yapmış. Gece 4 de ikiz kardeşiyle gittiler. Tutamasın inşallah
Ya işte benimki de böyle yapacak çocuk varken yardıma desteğe ihtiyacım varken o keyfini düşünecek diye çocuk istemiyorum. Allah bu ve bunlar gibilere akıl fikir versin.
Amin canım amin. İşte deli ediyolar adamı böyle. Sonra da 'niye sinirlisin, naptım ki, noldu' diye anlamamazlıktan geliyolar. Buna deli oluyorumVe bizim gibilere de sabır versin. Bide saat 8 den beri whatsapp tan resim gönderiyo. Tuttuğu balıkları falan. Delirtecek beni. Güya güven tazeliyo. "Bak ben balıktayım ispatı burda aklın kalmasın." Anlamayanlar için alt yazı geçeyim dedim.
Amin canım amin. İşte deli ediyolar adamı böyle. Sonra da 'niye sinirlisin, naptım ki, noldu' diye anlamamazlıktan geliyolar. Buna deli oluyorum
kırıcı olmadan konuşmayı deneseniz bnm eşimde saat altıda çikar işten eve yemege gelir gidecekse yemegi beraber yeriz oyle gider saat on gbide gelşr en azından oyle yapsa sizin için daha iyi olur eşimde onceden hiç yemege gelmeden direk gezmeye gidiyordu ama biz bu sorunu çozduk en azından yemege geliyorArkadaşlar, eşim çoğu zaman eve geç geliyor arkadaşlarıyla takılıyor diye söylenip duruyordum. Ancak yine de umursamadan geç gelmeye devam etti. İşten çıkışı 17.00 ama eve gelişi 20.00 ya da 21.00. Zaten geldikten snra da iki çift laf edip yatmaya vaktimiz kalıyor. Beyefendi ben söyleniyorum diye 2 gündür yatağını ayırıp başka odada yatıyor. Bugün konuşmak istedim ben akıllanana kadar bu şekilde devam edecekmiş. Napayım şimdi ben nasıl davranayım?
Arada sırada eşim de öyle yapıyor. Ama hergün hergün gezmeye gitmesi de hoş değil. Ben de umarım sorunu çözmeyi başarabilirimkırıcı olmadan konuşmayı deneseniz bnm eşimde saat altıda çikar işten eve yemege gelir gidecekse yemegi beraber yeriz oyle gider saat on gbide gelşr en azından oyle yapsa sizin için daha iyi olur eşimde onceden hiç yemege gelmeden direk gezmeye gidiyordu ama biz bu sorunu çozduk en azından yemege geliyor
Yok benimki artık onu da diyemiyo fena çemkiriyorum
evet canim ama bi zamandan sonra aliştım ben bide çocugum olunca onunla ilgileniyorum çok sorun yapmiyorum şimdilik ama dogumdan sonra bu kadar gidemez keyfini çikarsın senin çocuk yok heralde yenimi evlisinArada sırada eşim de öyle yapıyor. Ama hergün hergün gezmeye gitmesi de hoş değil. Ben de umarım sorunu çözmeyi başarabilirim![]()
Yok canım. 1.5 yıllık evliyim. Zaten arada evden çok gitmesine laf söylediğimde diyor ki ' bi çocuğumuz olsun da sen onla oyalanırsın'. Herhalde çocuk olunca bu daha çok gezecek eve hiç uğramayacakevet canim ama bi zamandan sonra aliştım ben bide çocugum olunca onunla ilgileniyorum çok sorun yapmiyorum şimdilik ama dogumdan sonra bu kadar gidemez keyfini çikarsın senin çocuk yok heralde yenimi evlisin
sanki durustmu davranacak konusunca?Bekar kızlar evlenmeden önce sorun, konuşun bu tür konuları.. Evlenmesin böyle tipler yaa. Kızlarında başını yakmasınlar.. Bekar takılsınlar hayatlarının sonuna kadar.
sanki durustmu davranacak konusunca?
Zaten şu an öyle yapıyorum. Konuşmuyorum, sabah kahvaltıyı bile kendi yaptı. Hiç umrumda değil. Yarın da eve gece geleceğim hiç de haber vermeyeceğim.sorumsuz şey...ben olsam eşinizden sonra gelirim eve..eşiniz böyle yaptıkça yemek dahi yapmam çamaşırlarıda kendi yıkasın...nedemek yatak ayırmak görür ozaman sizde ona dersiniz uslanana kadar böyle...yazık size yanlış eş seçmişsiniz..hepimizden bu aşamalardan geçtik fakat böyle bir şey ne duyulmuş...nede yaşadım...böyle bir adama çocuk dahi yapılmaz..o zamada kimbilir haftada bir gelir eve..çoçuğada yazık olur..![]()