• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni terbiye (!!!) edecekmiş

Hiiic ustune dusme. Ne soylen ne surat as ne sor needesin diye. Sen de cik gez eve istediginde gel. Beni akillandiracaktin ya akillandim iste dersin sorarsa. Birbirimize karsi sorumlulugumuz olmadigini anladım ben de ona gore davranıyorum artikm

Yok canım. 1.5 yıllık evliyim. Zaten arada evden çok gitmesine laf söylediğimde diyor ki 'bi çocuğumuz olsun da sen onla oyalanırsın'. Herhalde çocuk olunca bu daha çok gezecek eve hiç uğramayacak

Umarım yazacaklarım için bana kırılmazsınız ama buraya kadar zannettim ki zamanla halledilebilecek bir sorun. Ama bu dediğinizden sonra size kesinlikle ama kesinlikle korunmanızı tavsiye edebilirim başka bir şey aklıma gelmiyor. Çocuk ne demek ona göre? Oyuncak mı da oyalanacakmışsınız? O ne yapacakmış? Siz anne olduğunuz kadar o da baba olacak. Bunun farkında mı? Sizin için arkadaşlarından fedakarlık etmiyor bile olsa evladı için etmek zorunda olacak. Bunun bilincinde olmayan bir adam lütfen baba olmasın :KK12:

Umarım yazacaklarım için bana kırılmazsınız ama buraya kadar zannettim ki zamanla halledilebilecek bir sorun. Ama bu dediğinizden sonra size kesinlikle ama kesinlikle korunmanızı tavsiye edebilirim başka bir şey aklıma gelmiyor. Çocuk ne demek ona göre? Oyuncak mı da oyalanacakmışsınız? O ne yapacakmış? Siz anne olduğunuz kadar o da baba olacak. Bunun farkında mı? Sizin için arkadaşlarından fedakarlık etmiyor bile olsa evladı için etmek zorunda olacak. Bunun bilincinde olmayan bir adam lütfen baba olmasın :KK12:
Kesinlikle kırılmadım ; çünkü haklısınız bence. Zaten sırf bu tutumundan dolayı çocuk istemiyorum. Çocuk olunca değişir diyenler de var. Ama belkilerle yapılmaz bu iş. Önce bu sorunu halletmeliyiz. Eğer adam olur akıllanırsa o zaman belki bir çocuğu hak edebilir. Ama şu an ben de sizin gibi düşünüyorum

Bugün kendisiyle tek laf etmedim. Bu saate kadar dışardaydı. Şimdi gelmiş yemeği soruyor, sırnaşıyor. Hiç istifimi bozmadım. O kadar kolay değil.

Amin canım amin. İşte deli ediyolar adamı böyle. Sonra da 'niye sinirlisin, naptım ki, noldu' diye anlamamazlıktan geliyolar. Buna deli oluyorum

Bizimkiler yolda kalmış! Araba bozulmuş, çekici çağırmışlar. Ee Allah'ın sopası yok ki! Burnundan geldi yani neye yaradı şimdi stres mi atmış oldu yoksa stesten patlamış mı? Nedir?

Bizimkiler yolda kalmış! Araba bozulmuş, çekici çağırmışlar. Ee Allah'ın sopası yok ki! Burnundan geldi yani neye yaradı şimdi stres mi atmış oldu yoksa stesten patlamış mı? Nedir?
Hala da ibret almıyorlar, ders almıyorlar ya ona yanarım. Hay Allah'ım ya.

Kesinlikle kırılmadım ; çünkü haklısınız bence. Zaten sırf bu tutumundan dolayı çocuk istemiyorum. Çocuk olunca değişir diyenler de var. Ama belkilerle yapılmaz bu iş. Önce bu sorunu halletmeliyiz. Eğer adam olur akıllanırsa o zaman belki bir çocuğu hak edebilir. Ama şu an ben de sizin gibi düşünüyorum
Dilerim hakkınızda hayırlısı olsun.

insanları anlamak zor.Lan tatlı tatlı yaşasana yuvanda be mal adam...

insanları anlamak zor.Lan tatlı tatlı yaşasana yuvanda be mal adam...

Hahaha! Değil mi? Yok canım arkadaşları daha cazip onlara. Hepsi gün gelecek patlayacak. Ben demiştim diyeceğim. Ama o zaman da sinir stres yine suçlu ben olucam. Aman şu çenemi tutmayı öğrenmem lazım

Hahaha! Değil mi? Yok canım arkadaşları daha cazip onlara. Hepsi gün gelecek patlayacak. Ben demiştim diyeceğim. Ama o zaman da sinir stres yine suçlu ben olucam. Aman şu çenemi tutmayı öğrenmem lazım

sal gitsin ne tutacaksın.Hakikaten anlamıyorum ne mal insanlar var.Lan seni seven anlayışlı bir eşin varken b.k mu var arkadaşlarında.Git keyfini sür evliliğin.Bu tabiiki kadınlar içinde geçerli.

sal gitsin ne tutacaksın.Hakikaten anlamıyorum ne mal insanlar var.Lan seni seven anlayışlı bir eşin varken b.k mu var arkadaşlarında.Git keyfini sür evliliğin.Bu tabiiki kadınlar içinde geçerli.

Salıyom valla. Tutaamıyorum zaten ben bi sonra akım derken b.kum diyorum suçlu yine ben oluyorum. Karşındaki utanıp boynunu eğen biri olsa amenna. Hepsi aynı model bunların. Kendileri haklı çıksın diye yapmayacakları yok.
Baksana adam yatak ayırmış ya!

Ben de çenemi hiç tutamıyorum. Önceleri tatlı dille halledeyim dedim ama değişmedi. Şimdi içimde tutup ben sinir stres olacağıma ona söylüyorum rahatlıyorum. Napim. Tahammül mü kalıyo insanda

Ben de çenemi hiç tutamıyorum. Önceleri tatlı dille halledeyim dedim ama değişmedi. Şimdi içimde tutup ben sinir stres olacağıma ona söylüyorum rahatlıyorum. Napim. Tahammül mü kalıyo insanda

Sonra da yeni jenerasyon oluyoruz . " kocaya laf mı söylenir aaaaa" " alttan al kızım" " kadın kadınlığını bilecek erkek erkekliğini" gibi laflar etmiyorlar mı? Kocaya cvp verilmezmiş! Neden efendim? Kendisi de Allah'ın kulu hata yapabilen bir varlık ddeğil mi?
Sonra kocanı eve bağla, evliliğini renklendir, aldatılmamanın altın kurallları gibi şeyler niye kadınlara ithafen yazılıyor? Erkekleri böyle yücelttikleri için işte! Öff! Bi pazarımız var onu da burnumuzdan getirdiler yahu!

Terbiye anlayışını sevsinler, mükemmel varlığını yatağınızdan ayırınca süper terbiye olmuşsunuzdur :KK48:
Siz de ona yemek yapmayın, yemek sorarsa "Terbiye olamadım ama akıllandım, beni sevmeyen bir adam yemeğimi de sevmez diye düşündüm" diyerek azıcık da duygusal sömürü yaparak düzeltebilirsiniz belki durumu.

allah allah hem kendi eve geç gelicek her akşam hemde siz uyarıyorsunuz diye yatağa ayırıcak şuna bak hele bu ne özgüven böyle.çok olumsuz bir şey yaşanmadığı sürece kadın yada erkek yatak ayırmıyor mu deli olıyorumya.benim bir arakadşım var benden hayli büyük kadın sanırım 20 yıllık evlilerdir kocası rutin ya akşam yemeğine gelir yada hiç glmez iş çıkış saati 8 eve geliş gece 12 1 yıllardır adam böyle bide artık tek başına tatillere çıkmaya başladı adam ya bu nasıl bir sorumsuzluktur kadın ne dediyse baş edemedi he kocası kötü biri mi hayır ama huyundanda vazgeçmedi adam.büyük konuşmak istemm ama bu böyle gidecekse kendi adıma ben çekemem.niye evleniyorki insan o zaman.o bekar arkadşlarınada kızdım ya bıraksınlar evli erkeklerin paçasınıya ne manyaklar kendilieri evlendiklerinde eşini arıcaklar mı bakalım bencil herifler .ben diğer arkadaşlar gibi çık aynısını yap demicem benimf ikrime göre bu yanlış eşiniz bence buna tepki verir gibi geldi bana oralı olmayıp ilgenmeyin derim ben o yatağa tıpış tıpış gelicek

Kendisini terbiye etsin de önce seni sıraya koysun.

Ben olsam en yakın arkadaşlarının yanında arar arar rezil ederim.
Açmazsa da arkadaşını ararım, bir şekilde huzur vermem yani.

Yuh artık.Ay söyle, terbiyenin yogurdunu az koysun ekşime bari.
Eve alma, açma kapıyı. Yatağı mı ayırdı, uğurlar olsun. Nereye giderse gitsin, evinin kıymetini bilsin, senin kıymetini bilsin biraz yahu.

Sonra da yeni jenerasyon oluyoruz . " kocaya laf mı söylenir aaaaa" " alttan al kızım" " kadın kadınlığını bilecek erkek erkekliğini" gibi laflar etmiyorlar mı? Kocaya cvp verilmezmiş! Neden efendim? Kendisi de Allah'ın kulu hata yapabilen bir varlık ddeğil mi?
Sonra kocanı eve bağla, evliliğini renklendir, aldatılmamanın altın kurallları gibi şeyler niye kadınlara ithafen yazılıyor? Erkekleri böyle yücelttikleri için işte! Öff! Bi pazarımız var onu da burnumuzdan getirdiler yahu!
Öyle bir şımarmışlar ki zaten sorma gitsin. Şu dediklerinin altına imzamı atarım

Back
X