Beni terbiyesizce sözlerle denemis :S

bende bunu anlamak istiyorum. arkadaş adamı tersledimi yoksa onun tarzındamı konuştu. bana sanki onun gibi konuşmuş, geldi.. bunu bir açıklarsanız ,ona göre cevap yazacağım

hay erkek değil mi o beyninde kimbilir ne dönüyodu CADIARZU
kurtulduğuna bak canım ya yerimseniben
kendiside baksın önce neticede karşısında bi genç kız var nasıl böyle konuşur lmaz:
keşke tepkini en başında verseydin
ama ucuz pahalı kız yoktur bu adam ne derse desin her kadın degerlidir ne olursa olsun

yol ver gitsin ama zaten siz vermeden o size yol vermiş.sıkışınca nedense söylenen sözler deneme oluyo sanki karşıdaki deneme tahtası.ben ilk öyle konusmasında ona yol verirdim

Lütfetmiş... Bunu sen yapmalıydın, sen hadi ikile demeliydin... boshayallersmile
şakkıdı şakkıdı
Ben olsam hiç karşılık bile vermezdim bana öyle küfür filan edip abuk subuk konuştuğunda...
Suratına kapardım telefonu...
Bu kafi.
delikafadulden

yol ver gitsin ama zaten siz vermeden o size yol vermiş.sıkışınca nedense söylenen sözler deneme oluyo sanki karşıdaki deneme tahtası.ben ilk öyle konusmasında ona yol verirdim

ya kizlar cocuk sıkışınca degil
kizda küfürlü konusunca "ben seni denemistim gercek yüüznü ortaya cikardim
bidaha görüsmeyelim"
demis
ya ben böyle anladim ama bütün yorumlar tam tersine :uhm:
benmi yanlis anladim acaba:2:

Başladı hakaretlere o zaman vericektiniz yolu.

Arakadaşınıza uymanız da yanlış bana göre..İlişkilerde araya 3.kişileri sokmayı haklı görmüyorum ben.

Onun gibi konuşmaya çalışmışsınız.Konuşunca da ters tepki almışsınız beyefendiden :mymeka:

Napmanızı bekliyordu acaba her hakaretine evet haklısın demenizi mi ?:mymeka:

Hakaretleri işitmeye başladığınız an vuracaktınız tekmenin alasını görürdü o zaman el mi yaman siz mi yaman

Onun gibi konuşmanız da sizi size karşı küçük düşürmüş biraz.

Ben böyle bir durumda olsam neden öyle bir insanı rezil etmek yada ona onun gibi seviyesizce yanıt vermek amacını güdeyim ki..

Direk ayrılırım daha iyi.

Ne mecburiyetim var elin adamının küfürlerini dinlemeye

Bir de şu deneme olayını anlamıyorum ben.İyice sakız oldu bu muhabbette baydı artık

Deneme yanılma yöntemine pek aşikar oldular beyler bu sıralar.şakkıdı Tabi dürüst olamıyorlar ,adam gibi adam olamıyorlar hemen adını deneme koyuyorlar seviyesizler :1closedeyes:

ilk zamanalr kız cıkışınca şaka yaptım diyip geciştirmiş.
yine bi kez daha edince kız arkadaşınını verdii ucuz kız taklidiyle
aynı seviyede karşılık veriyor. ve erkek arkadaşı yazdıgın şeyleri söylüyor.

her kes birbirini denesin o halde:hulya:
yada ucuz kız pahalı kız diye ayrım yapalım birbirlerimize:bbo:

cnm ben herkes birbirini denesin demedim
veya cocugun yaptigi seyi dogru buldugumuda söylemedim
sadece kizda küfürlü kelimeler kullanmis
ama yorumlarda sanki kiz cocugu terslemis gibi yazmislar
ben sadece acaba benmi yanlis anladim
yoksa yorum yapanlarmi yanlis anladi diye sordum yerimseniben

Bunca yıllık ömrümde çeşit çeşit deneme duymuştum da küfürlü deneme ilk defa duyuyorum.

Ayrıca anlamadım da ben, neyi denedi.... heee farzedelim küfürlü konuşuyo, neyi çıkarttı ki ortaya CADIARZU
Nedir yani... argo konuşunca ucuz, basit ya da seviyesiz mi oluyormuş insan... :uhm: anam erkeklerin topu öyle o vakit...
Ay kız valla anlamadım... mallığım tuttu :roflol:

aaa delinin zoruna bak
kız o lafım sana degil konu sahibesine
ne alıngansın yahuuuuolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

önce terslemiş daha sonra küfür etmiş
ne konuşmuşlar onuda merak etmedim degil haaaa-tatlicadiarzu-
bi erkek bi bayana hangi koşullarda olursa olsun küfür edemez etmemeli...
örnegini görüyoruz maaleseflaelaelaelaelae

harikasınız kızlar yorumlara bittim :lepi:

erkek milleti argo konuşmaya meyillidir..

ucuz kız pahalı kız var mı bilmem ama basit kız dediklerinden çok var..
herkese açık çek yazan kızlar mesela...bugün selam verip yarın içli dışlı olan..
oğlan hanım kızımızda böyle mi diye denemek istemiş olabilir..
deneme şeysi moda oldu zaten..kendileri keyiflerince konuşup kızlar cvp verince sende diğerleri gibiymişsin deyip kenara .çekilen çok erkek var ve bence bazı konularda haklılar..
1 ay gibi bi sürede nişanlı evli çiftler bile herşeyi konuşamıyo çekingenlik oluyo deneme süresinde sevgilin bile değil hangi mantıkla onun seviyesine düşersin bilemedim...
Çok üzgünüm çoookhepimizin hataları var tmm ama asla ama asla bi erkeğin ağzına laf verdircek hatalar olmamalı..sağda solda ballandıra ballandıra ii anlatırlar sonra..
:mymeka:size akıl veren arkadaşınızın aklına bittim....onun gibi ol ucuz olmasın değeriniz mi artmış oldu şimdi :sinifsinif: arkadaş bu vezirde edyo rezilde akannehir

Deneme tahtasımıymışsınız siz.
Hadi diyelim 1 kere denedi, 2 kere denedi, eee daha kaç kere deneyecekmiş.
Siz de gereken cevabı vermişsiniz.
Bunları duymak için denemedi mi sizi.
Memnun olması lazım.
Ahhh canım tamam diyecek haliniz yoktu.
İstediği tepkiyi görmüş işte, sevinmesi lazım değil mi.
Sevgilim ne kadar düzgün biri demesi gerekmiyor mu madem denemiş.
Denediği filan yok.
O gayet içinden geçenleri söylemiş, söyleyebildiği kadar.
Sonunda tepki gösterince de zoruna gitmiş.
Çıkarın hayatınızdan gitsin bence.

hee tamam o zaman sorun yok kaydirigubbakcemile3
yaaa bu arada argo degil belalti sapikca seyler konusmuslar kizlarrrrrrdelikafadulden
neyini merak ettin giii:roflol: yazmisya iste belalti konusuyodu diye:roflol::jeyyar:

aynen yaaaa birak nisanliyi millet kocalariyla bile cekinir konusmaya
simdi tamam cocuk hatali böyle denemek cok sacma bisi
ama kizda suc yokmu? herkes cocuga suc atmis oysa karsimizda suclunun alasi duruyo
"defol terbiyesiz:mymeka: sen ne hakla benle böyle konusursun :umursamaz:" diye terslicegine arkadasinin lafina uymus
cok mantikli davranmis -tatlicadiarzu- ucuz kiz degilya hani :smiley-cool bakimdan seytmis yaneaklinialirimsmile
sempatiksalakcinni

tatlimolumunekankayizsmile kizda belalti konusmus terslememis sempatiksalakcinni
cocukta kizin belalti cevaplarla konusmasinin üzerine "seni denemistim gercek yüzünü ortaya cikardim, bidaha görüsmeyelim" demis
benim anlamadigim bir denemis iki denemis kiz ilk seferlerde terslemis
daha ne denemeye denemeye devam etmiski
deneye deneye istedigi cevabida almis:roflol:
e o kadar cok denersen olacagi bu sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Beni her aradiginda terbiyesizce konusur, belalti seyler örnegin

Bu zaten argo demek değilmidir fıstığım kafamçokkarıştı

Allak bullak oldu kafam gene kafamçokkarıştı

Dün gece arkadasim yanimdayken telefon etti, arkadasim dinledi konusmayi.
Dedi ki o öyle istiyorsa sende öyle konus, seni bu kadar ucuz görmesin, hangi cürretle seninle böyle konusabiliyor, sende karsilik ver dedi.

Konu sahibesinin arkadaşı da bir tuhaf yalnız verdiği akla bakarmısınız

Asıl onun seviyesine inip onun gibi konuşursan ucuz göstermiş olmazmısın kendini

Konu sahibesi daha evvel açtığı onca konunun içeriğini neden silmiş acaba...Yönetime mesaj atıp kapattırabilirdi o boş konularını

arkadaş kendini sizin deyiminizle "ucuz" gösterdiyse nolmuş, bu o adamın ona 1 aydır küfürlü konuştuğu gerçeğini gözardı etmez. erkek yapınca "ben seni deniyodum" oluyo, kız yapınca "ucuz" oluyo. kusura bakmayın da hadi ordan. böle manyak manyak hareketler yapan çok erkek var, katiyyen de haklı bulmuyorum. kendileri yapınca neden gerçek yüzleri olmuyormuş efendim? düşmeyin bu ağlara. 3 gramlık akıllarıyla oyun oynuyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…