Beni terbiyesizce sözlerle denemis :S

Bu laf bana mıydı ?

konu sahibi konuya açıklık getirse ne iyi olur. gerçekten ben de anlamadım, erkek küfürlü mü konuştu yoksa müstehcen şeyler mi konuşmak istedi.. kız bu tür konuşmalara mı uydu yoksa çocuk gibi küfürlü mü konuştu? :uhm:

Burda tek emin olduğum şey kızın arkadaşının kızla sevgilisinin özelini ihlal ettiği ve kızın da buna gönüllü olarak izin verdiği. Bence ikili ilişkilerde tarafların ve ilişkilerinin bir mahremiyeti olmalı, çoğu yaşanan şey iki kişinin arasında kalmalı. Arkadaş, anne ya da kardeşler ne kadar yakın olurlarsa olsunlar 3. kişidirler ve 3. kişiler iyi niyetli olarak da olsa ilişkiye müdahale ederlerse ilişkiyi yıpratırlar.

bütün yorumlari okudum, araya biraz dalga kacmissada, yorum yazanlara tesekkür ediyorum.
Biraz aciklik getirmek istiyorum, simdi ilk aylar gayet normal gayet seviyeli konusurdu.
Sonra Bi iki hafta irtibat kesildi, nedensiz.O aramadi, bende onu aramadim.
Daha sonra bana mesaj cekerek irtibati tekrar kurduk.
Iste o günden beri terbiyesizce konusmaya basladi.
Fazla derinlere girmeden bi örnek vereyim, mesela onunla cinsel iliskiye girmek icin can atiyormusum, yok bilmem cok zevk alirmisim, bu en hafif örnekti.
Bir ay boyunca hep böyle konustu, ben yeter abarttin ama dedikten sonrada tamam saka yapiyorum deyip susardi.
Ben arkadasima bana söylediklerini hep anlatirdim, iste diyordum bana söyle böyle dedi.
Oda bana hep kizardi suna agzinin payini versene, neden bu sözleri kendine layik görüyorsun derdi hep.
Iste gecen aksam, arkadasim yanimdayken o aradi.
Arkadasim konusmayi dinledi, o ise yine terbiyesizce konusmaya basladi.
Biraz cinsellik konusunda cahilim diyebilirim sizlere.
Ona bana ne dediyse, karsilik olarakta arkadasim yanimda cevaplar fisildadi, bende o cevaplari ona söyledim, yani yanimda kimse yok diye biliyordu o.Arkadasimin agzindan cikanlari, sanki benim agzimdan cikanlarmis gibi tekrarladim, dedigim gibi biraz cinsellik konusunda cahilim, bide böyle ara sira almanca konustuk, acayip acayip kelimeler söyledi, onlari hic mi hic anlamadim, o yüzden arkadas ne dediyse, aynen tekrarladim.Yani sadece o ne dediyse karsilik verdik.
Arkadas ona ucuz olmadigini göster demekle sunu kastetti, yani sen basit bir kizmisinda onun bu igrenc sözlerini dinlemeye tepki vermiyosun. Seninle böyle konusmasina izin verme, basit degilsin, bu sözleri duymayi hak etmiyorsun, demek istedi.
O sana böyle laflar edebiliyosa, kendinde o hakki görüyosa, sende onunla öyle konus, sende onu basit gör dedi.Sen ona yeter sus dedikce o seni her arayisinda hala devam etti, o zaman sende onun gibi konus bakalim bu sefer ne olacak dedi.
Iste bende her lafina karsilik verdim.
Zaten istedigide oydu.Ben cevap verdikce oda costu.
Ondan sonra neyse konustuk kapatti.
Bidaha aramaz seni dedi arkadasim, bir ay boyunca nasil dinledin bu sacmaliklari anlamiyorum dedi.
Errtesi sabah aradi, ve dediki ne bicim konustun, senin kendi aklin yokmuda yaninda olan arkadasinin sözlerini tekrarliyorsun (yanimda biri oldugunu anlamis) gercek yüzünü gösterdin, seni denedim, ve herseyi gördüm.
Anladik beni denemis, yada belki laf olsun diye seni denedim demis olabilir.Yani gercek yüzünü gördüm demekle sen benimle terbiyesizce konustun, nasil biri oldugunu ortaya cikarttim demek istedi herhalde.
Sen yoluna ben yoluma deyip kapatti.
Ama ya o bir ay yapilan konusmalar, nereye kadar deneyecektiki beni, amaci zaten beni konusturmakmis.
Bide sonra aksama tekrar arayip naber nasilsin dedi, hicbirsey olmamis gibi.

Son düzenleme:
canım hiç de denememiş bence seni
bu erkeklerin kalıp bulmalarına herşeye de şaşıyorum valla
isteği oymuş zaten ama gerçekten yapmadığını fln anlayınca kendine toz kondurmamak için kıvırmış
ah bu erkek milletiiii
eğer bu şekilde konuşmasından rahatsız oluyorsan belirt bence hoşlanmıyorum ne desem bitirmeyince başka bi taktik yapıyım dedim fln diyebilirsin
gerçi çıkıyor musunuz hala bilmiyorum anlayamadım konudan ama söliyim fikrimi dedim yine de:)

Serrefsizzzzzzzzz herifin amacı baskaymıs.umarım ona asık olmamıssındır........amannnnnnn bosver civi civiyi sökerrrrrrrr salla gitsin...........

hee tamam o zaman sorun yok kaydirigubbakcemile3
yaaa bu arada argo degil belalti sapikca seyler konusmuslar kizlarrrrrrdelikafadulden
neyini merak ettin giii:roflol: yazmisya iste belalti konusuyodu diye:roflol::jeyyar:

bu belaltına nasıl izin verdigi için merak ettim.
izin ver karşılık ver aaa yok olmadı canım ben seni denedim
kaşrısındakinin beynini göremiyormu? bu nekaydirigubbakcemile2

bende kaşrılık verdim aradı
havadan sudan konuştuk dede bayılım şuraya:1closedeyes:

peki kendisinin aklı yokmuymuşda seni sacma sapan bir şeyden dolayı deniyor.
ve aklı yokmuda şaka yaptım diyip konuyu kapatmaya calışıyor...

adamın amacı belli işte
işimi gör... daha sonrasına bakarız işimden sonra.
iyi bi perfosmanla belki hayatımda barındırabilirim:icecream:
yoksa herkes kendi yoluna:bbo:

bi yerlerinden tutup ascan öyle degil böyle olur şaka olurmu? sana kakasempatiksalakcinni
üstünede poster sercen... maymun iştahı bunu buralara getirdi-tatlicadiarzu-

seninde konuşasın varmış, ilk konuşmasında sen beni ne sandın deyip konuşmayı kesseydin mecburmusun görüşmeye
ayrıca cinsellikten haberi olmayan biri nasıl olurda o kelimeleri ağzına alır hiç anlamadımkafamçokkarıştı

o kelimeler agzina almak derken ? pek anlayamadim, ama anladigim kadariyla cevap vereyim, mesela halk arasinda söylenen bir kelime söyledi bana telefonda, bende anlamini bilmiyorum, haliyle ne cevap verecegimide bilmiyorum, yanimda olan arkadas bana anlamini söyleyip uygun cevabi veriyodu, yani anlamini bilmeden konusmuyordum

Bir ay bu şekilde konuştuk diyorsunuz.

Bir ay nasıl tahammül ettiniz onunla beraber belden aşağı vurmaya

Demiş ya senin aklın yok mu diye..Asıl onda akıl yok bence ki ilişkiyi hemen cinselliğe getirmiş.Gerçek amacını belli etmiş,kendi akılsızlığını da seviyesizliğini de koymuş ortaya :mymeka:

Cinsellikte cinsellik ... var cinsellikte anasını satayım :mymeka: olmazsa olmuyor demi ,illa olacak yani.İlla rezil edeceksiniz şu ilişkileri denyolar

Sen yoluna ben yoluma demek ona düşmezdi arkadaşım.Bunu sizin demeniz gerekirdi.Rahatsız olan siz değilmiydiniz ? Yoksa ben mi yanlış anladım rahatsız olmamışmıydınız ?

Akşama tekrar aradı nasılsın dedi diyorsunuz.O telefonu neden açtınız madem rahatsız oluyordunuz da ?

yani
sizde onun yaptığı gibi terbiyesizce konuşmuşsunuz.ona eşlik etmişsiniz . oda çoştukça çoşmuş diyede yazmışsınız.
zaten bu ilk böyle konuşmaya başladığı an onu şöyle bir kalaylayyıp,irtibatı kesecektiniz.
yani, 1 ay bu lafları dinlemişsiniz. adamda tabii devam etmiş.
valla adam tam bir öküz, ama siz onun bu öküzlüğüne devam etmesi için epey 1 ay kadar fırsat vermişsiniz. suç sizde.

kız arkadşaın snei külçe altınla karıştırdı galiba
karşıya aynı bel altı sözler sarf edilerek ucuz kızdan pahalı kızamı gectiniz.
ne enteresan bi felsefesik olay:hulya:
hiç bi bilim adamı bunu bulamadı arkadaşını kutluyorum:a015:

kaydirigubbakcemile2 iki gram aklım vardı o da karıştı...
giden gitti kalan sağlar senin olsun....
karşılıklı hatalar var... küçük bi kız olduğunu sanmıyorum. az yada çok cinsellik hakkında bilgisi olur kızların..annesi ablası halası teyzesi birileri birşeyler anlatır hiç birşey bilmiyorsan merak edip yine sorarsın..öğrenirsin..başkasının aklıyla kuyuya inilmez lmaz:

er kişi senin yanında biri olduğunu konuşma anında değilse sabah nasıl anladı o ilginç.arkadaşın bilgi sızdırmış olamaz mı? bilmiyorumkismile

amacına ulaştı gitti yada bu kız benle böyle konuşuyorsa kim bilir kimlerle ne konuşuyo deyip toz oldu işte....

bu kadar küçük beyinli adamları adam yerine koyup ömrünüzün 1 ayını harcarsanız,
harcadığınız "zaman" sizden böyle intikam alır işte.
doğadaki dengeye bu yönde hizmet eden insanlar da olmalı tamam ama ben alışamadım bu kımıl zararlılarına!

cok güzel yazmışsın alkisalkisalkis

ya madem istemiyodun 1 ay boyunca tahammül etmek zorunda deildin, tamam erkeklerin cinsellikle ilgili muhabbetleri çok olur da, öhh yani daha ilişkinin başlarında da olmaz, ama illa ki sende ona karşılık vereceksen, keşke kendin bilgin kadarıyla konuşsaydın, o da senin bu konuda cahil olduğunu anlardı ve de onun "deneme sınavını" geçmiş olurdun...

ayrıca akılları hep bi taraflarında olup da, güya kızları deneyen zekadan yoksun yaratıkları Allah'a havale ediyorum,ulan sen ne kadar temizsin de kızı deniyosun terbiyesiz; madem böle bi muhabbet yapma derdin var (belli ki derdi var çünkü insan bi terslenir iki terslenir anlar kızın nasıl biri olduğunu) ne güzel muhabbete de girmiş kız ne demeye seni denedim diyosun acaba yanındaki kızdan sufle aldı, kendisi bunları bilmiyo benim işime yaramaz diye mi düşündü, hastalıklı zihniyete sahip mahlukat...

bacım boşver gitsin, senin nası biri olduğunu anlamak için böle saçmalıklar yapan biri ilerde neler yapardı Allah bilir, sana güvenmeyen seni deneyen biriyle zaten olmazdı...

denemek icin böyle sacma sapan biseyimi tercih etmis.. anliyamiyorum..
bence onun karakterinde var küfür , durduk yere insan küfür edermi, ediyosada yeni tanistigi biriyle konusurken etmez bari..
hem bu konu denenecek bi konu degil.. acikca söylesin agzim bozuk benim yada sende küfür edermisin sinirlendiginde gibi seyler sorabilirdi..

yok yok küfür deil, daha çok cinsel muhabbetlere girmiş, bakalım o da o ayar devam edecek mi diye...

O deneye dursun arkadaşım naniknanik

Eski bir şarkı vardı SALLA GİTSİN , KOYVER gitsin hepsi bu , düşündüğüne değmez

bnce o arkadaşında sorun var,sen ona aynı tarzda cevaplar verince suscak mı sandı cidden acaba ?
Bunun kaliteyle ne ilgisi var?Henüz kısa süre görüştüğün biri bu konuları açınca neden susturmadında 1 ay çektin ?Bilmiyrm bana çok saçma geldi..

erkeklerin bu tarz saçmasapan denemeleri oluyor...mesela ben bir konu açtım yaa..ordaki şahsa binaen diyorum.
(1 sene önce ayrıldım ve tekrar konuşmak istedim) ne kadar sıkıntılara dayanıklısın ölçmeye çalışıyorum,bakalım en zor anda nasıl davranacaksın...diye bakıyorum,demişti....böyle insanlarla oynayarak onları deniyorum...oyunları yapıyorlar yani akıllarınca.halbuki insan şartlara göre tepkileri değişir,bu tepkiler tam temel karakteri ortaya koymaz.yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…