arkadaş kendini sizin deyiminizle "ucuz" gösterdiyse nolmuş, bu o adamın ona 1 aydır küfürlü konuştuğu gerçeğini gözardı etmez. erkek yapınca "ben seni deniyodum" oluyo, kız yapınca "ucuz" oluyo. kusura bakmayın da hadi ordan. böle manyak manyak hareketler yapan çok erkek var, katiyyen de haklı bulmuyorum. kendileri yapınca neden gerçek yüzleri olmuyormuş efendim? düşmeyin bu ağlara. 3 gramlık akıllarıyla oyun oynuyolar.
hee tamam o zaman sorun yok kaydirigubbakcemile3
yaaa bu arada argo degil belalti sapikca seyler konusmuslar kizlarrrrrrdelikafadulden
neyini merak ettin giii:roflol: yazmisya iste belalti konusuyodu diye:roflol::jeyyar:
bütün yorumlari okudum, araya biraz dalga kacmissada, yorum yazanlara tesekkür ediyorum.
Biraz aciklik getirmek istiyorum, simdi ilk aylar gayet normal gayet seviyeli konusurdu.
Sonra Bi iki hafta irtibat kesildi, nedensiz.O aramadi, bende onu aramadim.
Daha sonra bana mesaj cekerek irtibati tekrar kurduk.
Iste o günden beri terbiyesizce konusmaya basladi.
Fazla derinlere girmeden bi örnek vereyim, mesela onunla cinsel iliskiye girmek icin can atiyormusum, yok bilmem cok zevk alirmisim, bu en hafif örnekti.
Bir ay boyunca hep böyle konustu, ben yeter abarttin ama dedikten sonrada tamam saka yapiyorum deyip susardi.
Ben arkadasima bana söylediklerini hep anlatirdim, iste diyordum bana söyle böyle dedi.
Oda bana hep kizardi suna agzinin payini versene, neden bu sözleri kendine layik görüyorsun derdi hep.
Iste gecen aksam, arkadasim yanimdayken o aradi.
Arkadasim konusmayi dinledi, o ise yine terbiyesizce konusmaya basladi.
Biraz cinsellik konusunda cahilim diyebilirim sizlere.
Neyse mesela bana suan yanimda olsan, iste söyle böyle yapirdik, yanima gelsene dedi.
Arkadas ona ucuz olmadigini göster demekle sunu kastetti, yani sen basit bir kizmisinda onun bu igrenc sözlerini dinlemeye tepki vermiyosun. Seninle böyle konusmasina izin verme, basit degilsin, bu sözleri duymayi hak etmiyorsun, demek istedi.
O sana böyle laflar edebiliyosa, kendinde o hakki görüyosa, sende onunla öyle konus, sende onu basit gör dedi.Sen ona yeter sus dedikce o seni her arayisinda hala devam etti, o zaman sende onun gibi konus bakalim bu sefer ne olacak dedi.
Iste bende her lafina karsilik verdim.
Zaten istedigide oydu.Ben cevap verdikce oda costu.
Ondan sonra neyse konustuk kapatti.
Bidaha aramaz seni dedi arkadasim, bir ay boyunca nasil dinledin bu sacmaliklari anlamiyorum dedi.
Errtesi sabah aradi, ve dediki ne bicim konustun, senin kendi aklin yokmuda yaninda olan arkadasinin sözlerini tekrarliyorsun, gercek yüzünü gösterdin, seni denedim, ve herseyi gördüm.
Anladik beni denemis, yada belki laf olsun diye seni denedim demis olabilir.Yani gercek yüzünü gördüm demekle sen benimle terbiyesizce konustun, nasil biri oldugunu ortaya cikarttim demek istedi herhalde.
Sen yoluna ben yoluma deyip kapatti.
Ama ya o bir ay yapilan konusmalar, nereye kadar deneyecektiki beni, amaci zaten beni konusturmakmis.
Bide sonra aksama tekrar arayip naber nasilsin dedi, hicbirsey olmamis gibi.
bütün yorumlari okudum, araya biraz dalga kacmissada, yorum yazanlara tesekkür ediyorum.
Biraz aciklik getirmek istiyorum, simdi ilk aylar gayet normal gayet seviyeli konusurdu.
Fazla derinlere girmeden bi örnek vereyim, mesela onunla cinsel iliskiye girmek icin can atiyormusum, yok bilmem cok zevk alirmisim, bu en hafif örnekti.
Bir ay boyunca hep böyle konustu, ben yeter abarttin ama dedikten sonrada tamam saka yapiyorum deyip susardi.
Ben arkadasima bana söylediklerini hep anlatirdim, iste diyordum bana söyle böyle dedi.
Oda bana hep kizardi suna agzinin payini versene, neden bu sözleri kendine layik görüyorsun derdi hep.
Ona bana ne dediyse, karsilik olarakta arkadasim yanimda cevaplar fisildadi, bende o cevaplari ona söyledim, yani yanimda kimse yok diye biliyordu o.Arkadasimin agzindan cikanlari, sanki benim agzimdan cikanlarmis gibi tekrarladim, dedigim gibi biraz cinsellik konusunda cahilim, bide böyle ara sira almanca konustuk, acayip acayip kelimeler söyledi, onlari hic mi hic anlamadim, o yüzden arkadas ne dediyse, aynen tekrarladim.Yani sadece o ne dediyse karsilik verdik.
Arkadas ona ucuz olmadigini göster demekle sunu kastetti, yani sen basit bir kizmisinda onun bu igrenc sözlerini dinlemeye tepki vermiyosun. Seninle böyle konusmasina izin verme, basit degilsin, bu sözleri duymayi hak etmiyorsun, demek istedi.
O sana böyle laflar edebiliyosa, kendinde o hakki görüyosa, sende onunla öyle konus, sende onu basit gör dedi.Sen ona yeter sus dedikce o seni her arayisinda hala devam etti, o zaman sende onun gibi konus bakalim bu sefer ne olacak dedi.
Bidaha aramaz seni dedi arkadasim, bir ay boyunca nasil dinledin bu sacmaliklari anlamiyorum dedi.
Errtesi sabah aradi, ve dediki ne bicim konustun, senin kendi aklin yokmuda yaninda olan arkadasinin sözlerini tekrarliyorsun (yanimda biri oldugunu anlamis) gercek yüzünü gösterdin, seni denedim, ve herseyi gördüm.
Anladik beni denemis, yada belki laf olsun diye seni denedim demis olabilir.Yani gercek yüzünü gördüm demekle sen benimle terbiyesizce konustun, nasil biri oldugunu ortaya cikarttim demek istedi herhalde.
Ama ya o bir ay yapilan konusmalar, nereye kadar deneyecektiki beni, amaci zaten beni konusturmakmis.
seninde konuşasın varmış, ilk konuşmasında sen beni ne sandın deyip konuşmayı kesseydin mecburmusun görüşmeye
ayrıca cinsellikten haberi olmayan biri nasıl olurda o kelimeleri ağzına alır hiç anlamadımkafamçokkarıştı
Ona bana ne dediyse, karsilik olarakta arkadasim yanimda cevaplar fisildadi, bende o cevaplari ona söyledim, yani yanimda kimse yok diye biliyordu o.Arkadasimin agzindan cikanlari, sanki benim agzimdan cikanlarmis gibi tekrarladim, dedigim gibi biraz cinsellik konusunda cahilim, bide böyle ara sira almanca konustuk, acayip acayip kelimeler söyledi, onlari hic mi hic anlamadim, o yüzden arkadas ne dediyse, aynen tekrarladim.Yani sadece o ne dediyse karsilik verdik.
Errtesi sabah aradi, ve dediki ne bicim konustun, senin kendi aklin yokmuda yaninda olan arkadasinin sözlerini tekrarliyorsun (yanimda biri oldugunu anlamis) gercek yüzünü gösterdin, seni denedim, ve herseyi gördüm.
bu kadar küçük beyinli adamları adam yerine koyup ömrünüzün 1 ayını harcarsanız,
harcadığınız "zaman" sizden böyle intikam alır işte.
doğadaki dengeye bu yönde hizmet eden insanlar da olmalı tamam ama ben alışamadım bu kımıl zararlılarına!
yok yok küfür deil, daha çok cinsel muhabbetlere girmiş, bakalım o da o ayar devam edecek mi diye...denemek icin böyle sacma sapan biseyimi tercih etmis.. anliyamiyorum..
bence onun karakterinde var küfür , durduk yere insan küfür edermi, ediyosada yeni tanistigi biriyle konusurken etmez bari..
hem bu konu denenecek bi konu degil.. acikca söylesin agzim bozuk benim yada sende küfür edermisin sinirlendiginde gibi seyler sorabilirdi..
Kizlar, tanisma faslinda oldugum biri var, suan sadece telefonlasiyoruz, iki defada bulustuk, arkadas ccevresinde tanistik.
Beni her aradiginda terbiyesizce konusur, belalti seyler örnegin. Daha önce böyle konusmazdi, son bir aydir böyle konusmaya basladi.
Her seferinde tamam yeter sus abartma diyorum.
Tamam tamam saka yaptim deyip susuyor.
Dün gece arkadasim yanimdayken telefon etti, arkadasim dinledi konusmayi.
Dedi ki o öyle istiyorsa sende öyle konus, seni bu kadar ucuz görmesin, hangi cürretle seninle böyle konusabiliyor, sende karsilik ver dedi.
Bende tabi her lafina karsilik verdim.
Bu sabahta aradi, kavga ettik, neymis efendim ben ona gercek yüzümü göstermisim, beni denemis simdiye kadar bu tür konusmalariyla.
Anlamadim denemek ne demek, olurmu böyle sacmalik.Gercek yüzümü görmüs ne demek.
Dedim ona ben bugüne kadar senin o igrenc laflarini dinledim, ben karsilik verince, ne bu hareketler dedim.
Yok bilmem beni denemis, gercek yüzümü ortaya cikartmak istemis.
Terbiyesizce konusmalarla bir insani denermi insan ya.
Bide demezmi seni birdaha aramiyorum, sen yoluna ben yoluma
son yorumum 5. sayfada, orda daha net bi sekilde acikladim herseyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?