- 15 Ekim 2015
- 58
- 33
- 88
Benimde bir arkadasim bukadar yan etkisi olan ilac kulanmisdi ve omurlu kurtuldu fakat uzun yilardir gorusmedigimden ismini alamadim buyuk ihtimal budur diye dusunuyorum ama cok agir yan etkileri vardi burnu kaniyordu onunda hatta bayilmisdi bir kez. Fakat yurtdisinda yasadigim
Icin her istedigimiz yazmiyor doktorlar. artik turkiye gelirsem alicam son carem. Henuz evli olmadigimdan bebek icin korkmama gerek yok. Vitamin A iceriyorsa acaba havuc suyu felan fayda edermi:/ bir arastirmak lazim aslinda. COK TESSEKKUR EDERIM ISMINI VERDIGINIZ ICIN
Bisey degil :)
Bunun vitamin A dedigine bakma. Vitaminlik bi durum yok bu ilacta. Doktor oyle soylemisti bana yani.
Eger gercekden cok asiriysa yuzundeki sorunlar kesinlikle kullan derim.
Gecici cözum olarak dogum kontrol hapida ise yariyor onun disinda bakim olarak: biotin haplari(gida takviye olarak), kil maskesi, defne-zeytinyagi sabunu ve bircok dogal ürunler faydali olabilir. Bunlar bakim amacli ve her cildin ihtiyaci olan seyler . Ama sunu göz önünde bulundurmak gerek akne hastalikdir ve bakimla duzelmez ilac tedavisi gerekiyor mutlaka.