Beni terketti ama ben hala içim acıya acıya seviyorum nasıl döner

Samsun1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
8
0
86
Merhaba ben 21 o 22 yaşında aynı bölümde aynı okulda okuyoruz. 4 aylık bir ilişkimiz var ikimizde içimizi açtık birbirimize çok mutlu olduk çok güzel anılarımız oldu. Bu arada ama hep onun kuralları yüzünden gerginlikler yaşadık defalarca ayrıldık barıştık özür diledim yeminler ettim ben hep bu kurallara uyacağıma söz verdim ama her seferinde yalancı çıktım en son bana kendimi toparlamam için 1 ay süre verdi ama bu arada olan davranışlarımdan dolayı dün kafayı yedi küfür kıyamet terketti yeminler etti bir daha dönmeyeceğine. Kendini aldatılmış hissediyor.beni sevdiğini biliyorum eskisi gibi değil demişti ama seviyordu fakat şu an elimde o bile kalmadı sadece nefret duyuyor ve iğreniyor ben ne yapmalıyım geri dönmesi için? Onu o kadar seviyorum ki resmen ciğerlerim sızlıyor ama o artık bu ilişkiye bitti gözüyle bakıyor ne olur bir yol gösterin

Ne kuralı Kurallara uymaya söz vermek ne demek? Yetkisi nedir? Genç kızlarımız elin adamının kuralına uymayı nereden öğrendi?

Allah aşkına bu ne biçim ilişki ya adam seni başından atmak için sana 1 ay süre vermiş benden soğur umuduyla . sende daha kendini helak et 4 aylık ilişki için . 20 yaşındasın hayat yeni başlamış senin için dünyaya bir daha mı gelecez ye gez eglen dolaş boşverseneeeee !

Ay birak gitsin bu iliskide gercekte.n mutlu musun ki ? Bi dusun istersen.. suan icin bunu anlamasanda suan.. yalvarip geri kendine döndursen bile mutlu olmazsin emin ol

Adamın türkan şoray kanunları gibi kanunları varmış herhalde

bırak boşver uğraşma

Sevmiyor bence seni, sen kendini kandırıyorsun. Geri dönmesini istiyorsan kendini küçük düşürecek her şeyi yap ama eminim yine burada konu açarsın, onu geri döndüremediğini söylersin. Kural koymak nedir onu anlamadım.

belki sevgilinin aradığı şey azıcık gurur ve dik durma olabilir mi?

şu adamlara bulunmaz hint kumaşı gibi davranıp yalvarıyosunuz ya sonrada totoları böyle kalkıyo işte

Ne kuralı ya hu? Bu nasıl bir ilişki böyle, bu kadar ezdirmeyin kendinizi. O kim kural koyuyor sana ? Sende bırak gitsin daha 20 yaşındasın daha... Biraz dik dur böyle zayıf gözükürsen daha çok kaçar. Zaten de bırak kaçsın yani..

Ya işte erkeklerle muhatap olma giyinme filan. Sevdiğine inandım en azından bundan 2 hafta öncesine kadar çok sevdiğine. Şimdiye kadar her ayrılıkta yalvardım kendimi rezil ettim bu sefer sesimi çıkartmıcam ama hala dönmesini sağlamak istiyorum ne olur yardım edin ya başkasıyla görürsem... ben onunla çok mutlu oldum.

Kölesi misin arkadasim sen bu cocugun? Ne kurali ne yemini ?kör kötük asiksin anladikta su akli basindan atmayin. Bosver geri dönmesin, kurtulduguna sevin bence sen. Vallahi ilerde eve kapatip camdan bile baktirmazdi seni. Dua et dua. Sükür namazi falan kil hatta

Üniversitede okuyorsunuz ikinizde ama beyinleriniz o okul için gelişmemiş
Bu nedir ya, nolurmuş başkasıyla görsen 4 aylık herifi
Yalvarmak nedir, kural koymasına izin vermek nedir ?
Topla kendini yoluna bak , bırak gitsin, bi de suçlu gibi kurallara uymadım diyosun, ben sana ne diyeyim güzel kızım

Ama ben onu seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…