Beni terketti ama ben hala içim acıya acıya seviyorum nasıl döner

adam tek basina imparatorluk kurmus, ve dikta ediyor!!
sende safim kanunlar, kurallarla yasiyorsun... he canim he....

Mesaj atma canım hiç bi şekilde. Kendi haline bırak sinirlidir suan onun gecmesini bekle ve bi adım atcaksan bile o zaman at.

Aynı Kuralları ana bana koysa ben Özgür bir kızım tripleri atan gençlik,4 aydır tanıdığı elin herifi koyunca kurallara uymak için yalvarıyor...seni sevse kural koymaz,güzellikle söylerdi.sende hala ne yapmam Lazım diyorsun!ne yapmalısın söyleyelim;seni sevmeyene bu kadar değer vermemen Lazım,yalvarmaman lazım,kendini düşünmen lazım.yeterlimi?

Bu kadar küçük yaşta niye "Ayrılamam ,ölürüm" triplerine girdiniz ki.Allah aşkına daha yaş kaç sanki ya?Önünüzde çok uzun ve güzel bir hayat var.
Tamam bence de bu hayatta herkesin çok sevdiği bir kişi olmalı.Ama deneye deneye bulunuyor demek ki .Dert etmeyin.Aramayın sormayın.Bitmiş işte.Tekrar başlamanın bir anlamı da yok.
Daha gidilecek çok yol,yaşanacak çok an var.

Sevgide kural mi olurmus ya. Bir insan severse o insani oldugu gibi sever. Sartli surtlu degil. Sevmezse de o insanin herseyi gozune batar.
Ne mi yapman lazim? Otur iki gobek at Allah in sevgili kuluymusum da bana onun gercek yuzunu gosterdi diye. Hic uzulme.
Ayni siniftaymissiniz. Yapacagin sey bundan sonra normal hayatina devam etmek. Onsuz da yasayabildigini hayta onu iplemedigini gorurse bak nadil geri adim atiyor. Sakin ozurler dileyip kendini kucultme. Sakiz gibi yapisik imaji verirsin ki bu cok itici olur. Gurur herseyden onemli. O senin kole olmani istemis. Oysa sen kole degil insansin. Kanunlar onundede esit haklara sahipsiniz. Onun kanunlari olamaz. Tek anayasa var ve senin de sadece tek hayatin var. Bu hayati da ona buna koke olarak gecirme. Bu genclik de bir daha gelmez. Ali gider veli gelir. Seni oldugun gibi seven insan olsun hayatinda. Digerlerine yol ver gitsin.

Haklısınız ama çok inanmıştım be abla

Geri dönmez. Dönmesi için kendinizi daha da küçük düşürmeyin. Değmez.

Senin yaşındakîlerin kendisini istemeyen erkeğe yapışma hareketine hiçbirzaman anlam veremedim.adam resmen seni îstemiyor.sen nasıl döner diosun hey Allahım ya

Aman donmesin birde donsun diye caremi ariyosun..

Bide yalvardim yakardim yemin ettim diyosun ya..

Donsede senle asla ciddi olmaz. .

Kesinlikle yazma arama sorma. Onu gordugun zaman acindirici emrah temali tiplere girme. Susle puslen en guzel hallerinle gorsun seni hep. Suluk gibi yapistigini falan hissetmesin yani. Ve bence sakin kiskandirmaya calisma daha cok sogutursun. Hic umrunda degilmis gibi davranirsan er ya da gec afallayacaktir. -bence-

Benim kardeşim de kızlara böyle davranıyo tadına doyamıyolar anlamıyorum ben

kardeşimde sayar söver kızarım kavga ederim ne biçim davranıyorsun diye bişey olmaz 5 dk ya mesaj atar der harbiden de 5 dk ya askooom canımmm ben deli oluyorum ama kızda gurur yok demek ki sallamıyorum bende, seni sevmiyo hatta aldatıyo muhtemelen sosyal medyayı kullansan keşfedersin o yüzden yasak sana bak bana güven bu tipte bi erkek benim kardeşim iyi gözlemliyorum yani

Hayır dönse ne olacak onu yapma bunu yapma şöyle giyinme anan baban dese carlarsın evli barklı çocuklu kadınım eşim bana onu giyme bunu yapma demez zekama hakaret sayarım pazara giderken abiye giyecek değilim sonuçta

haha aynen!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…