Beni terkettikten 13 gün sonra nişanlanmış

Merak ettim 5 yıl boyunca neden hayatınıza birini almadınız?
Bana kalsa ilk sevgilimle de hiç başlamazdım. Ben ilk sevgilim eşim olsun istedim hep. Birileri geçip gitmesin hayatımdan. Liste kabarmasın. Her şeyin ilki onunla olsun. Arkadaşlarımın zoruyla onunla oldu. Ciddiydik de , farklı sebeplerle zamanla ayrıldık. İlk olmadı belki ama ikincisi olsun diye dusundum.

Çevremdeki ilişkilere, arkadaşlarımın birlikte olduğu adamlara bakınca ciddi bir şey olmayacağına karar verdim. Evlilik korkum da vardı. Mutlaka arada ciddi birileri olmustur . Benim beğendiğim beni istememiştir, beni beğeneni ben … klasik hikaye

Sonra arkadaşım bununla tanıstırdı. Tek kriterim eşimin esmer olmamasıydı. Adam esmerdi. Arkadaşım saçmala dedi bu sebep değil. Sonra baktım ki sesi, gülüşü, konusması ve bence en önemlisi zekası her şey çok güzel. Kapılıp gidiyorum ama yol nasıl güzel diye düşündüm. Ona da söyledim her şey çabuk oluyor. Seviyorum vs o hep bunu destekliyor zaten. Sonrasını zaten biliyorsunuz

Anladınız da şekil yapıyorsunuz.

Kendinize zararı var işte daha ne olsun?
Gerçekten anlamadım. Anladığımı google a yazdım ordan da bir şey bulamadım.
Şekil yapmak da tarzım değil.

Kaldı ki ilişki anlayısımı eleştirme şekliniz biraz tuhaf. Herkesin kişisel dini, ahlaki değerleri sonucta. Ben de çok fazla insanla konusmanızı desteklemiyorum ama yapacak bir şey yok

Gerçekten anlamadım. Anladığımı google a yazdım ordan da bir şey bulamadım.
Şekil yapmak da tarzım değil.

Kaldı ki ilişki anlayısımı eleştirme şekliniz biraz tuhaf. Herkesin kişisel dini, ahlaki değerleri sonucta. Ben de çok fazla insanla konusmanızı desteklemiyorum ama yapacak bir şey yok
kendimi kocam saklıyorum demek istemiş popüler söylemle

kendimi kocam saklıyorum demek istemiş popüler söylemle
Öyle gibi. Ama ben kendi içimde esimle eski sevgililerimi kıyaslamaktan korkuyorum. Çünkü işim gereği çok fazla insan dinledim. “A çok güzel öperdi, B çok romantikti, C… “ yani hep böyle düşünmemeyi diledim. Bu da düzgün görünen birisi olunca ve ben seneler sonra ilk kez birisine vurulunca baya sevinmiştim. Bir kalbim varmış, hissettirdi. Ama keşke bana bunu yapmasaydı. Arayacağım deyip aramaması da ayrıca sinirlerimi bozuyor. Aksam onun nefret ettiği birisiyle oturduk. Adamla sohbetimiz olmamıstı daha önce hiç. Yine bizi tanıştıran arkadaşımın arkadaşıydı ama. İlişkinin 1. Ayında falan adam o pek sağlam değil demişse de anlamlandıramamıstık. O da net konuşmamıştı. Hırslı da birisiydi. Fotoğrafı görmüş ne düşündü bilmiyorum. Sinirlenmiştir muhtemelen . Diyeceksiniz ki unut umursamıyor gibi davran ama zaten telefon beklediğimi biliyor. Hatta Bugün dalga mı geçiyorsun sen diye uzun bir şey yazıp bu olayı ondan dinleyip en azından daha normal hissederim belki diye düşünüyorum

Merhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Adam beni terk etti . Ailem görücü usulü evlendirecek dedi. Kürdüz dedi.

Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-

Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen

Dipnot: arkadaşlar kürt değilmişim diye terkedildim. En basından bunu biliyordu. Sizce de saçma değil mi
Kurtulmuşsun uzak dur bnce

Öyle gibi. Ama ben kendi içimde esimle eski sevgililerimi kıyaslamaktan korkuyorum. Çünkü işim gereği çok fazla insan dinledim. “A çok güzel öperdi, B çok romantikti, C… “ yani hep böyle düşünmemeyi diledim. Bu da düzgün görünen birisi olunca ve ben seneler sonra ilk kez birisine vurulunca baya sevinmiştim. Bir kalbim varmış, hissettirdi. Ama keşke bana bunu yapmasaydı. Arayacağım deyip aramaması da ayrıca sinirlerimi bozuyor. Aksam onun nefret ettiği birisiyle oturduk. Adamla sohbetimiz olmamıstı daha önce hiç. Yine bizi tanıştıran arkadaşımın arkadaşıydı ama. İlişkinin 1. Ayında falan adam o pek sağlam değil demişse de anlamlandıramamıstık. O da net konuşmamıştı. Hırslı da birisiydi. Fotoğrafı görmüş ne düşündü bilmiyorum. Sinirlenmiştir muhtemelen . Diyeceksiniz ki unut umursamıyor gibi davran ama zaten telefon beklediğimi biliyor. Hatta Bugün dalga mı geçiyorsun sen diye uzun bir şey yazıp bu olayı ondan dinleyip en azından daha normal hissederim belki diye düşünüyorum
bu sizi rahatlatacaksa yapın tabi ama bu tip üzerinde bu kadar düşünmeyi
hak edecek biri değil. kendinizi boşuna hırpalıyorsunuz

bu sizi rahatlatacaksa yapın tabi ama bu tip üzerinde bu kadar düşünmeyi
hak edecek biri değil. kendinizi boşuna hırpalıyorsunuz

Gerçekten haklısınız . Ama şartlarını biliyordu. Yaşayış ve düşünce tarzımı da biliyordu bana buju yapmamalıydı. Günlük bir şeyler arıyorsa o tarz ilişkilere sıcak bakan insanlarda vardı, onlarla olabilirdi.

Bu kadar korkuyorsa söylememden demekki yaptığı, çekinmesi gereken bir şeyler var. Çünkü 13 gün önce terk edilmiştim. On günlük bir mevzuysa eğer çok da problem yok. “Senden önceydi” diyebilir kadına

O zaten varmış, onu sizinle aldatmış. 13 günde ne ara tanıdı etti de nişanlandı 🙄
Kürtlerde aileler buluyor.doğru söylüyordur.ben Vanda yaşıyorum. Haa aklıbaşında olan da var ama bu tipler gibi ana baba kuzusu olan da çok.kızı da erkeği de aynı.gezme tozma yok.evlendiriyorlar 10 gün içinde gitsin.üstelik kuzenlerle falan.evet hâlâ yaygın.25,30 yaşlarında karaltersiz tipler de bu devirde hâlâ kabul ediyor.

Gerçekten haklısınız . Ama şartlarını biliyordu. Yaşayış ve düşünce tarzımı da biliyordu bana buju yapmamalıydı. Günlük bir şeyler arıyorsa o tarz ilişkilere sıcak bakan insanlarda vardı, onlarla olabilirdi.

Bu kadar korkuyorsa söylememden demekki yaptığı, çekinmesi gereken bir şeyler var. Çünkü 13 gün önce terk edilmiştim. On günlük bir mevzuysa eğer çok da problem yok. “Senden önceydi” diyebilir kadına
çok yakın kürt erkek arkadaşlarım var. istisnalar kaideyi bozmaz ama maalesef çok büyük kısmında aynı şey var. gezer tozar kızlara umudun alasını verir ve ailenin bulduğu kızla evlenirler. hatta çoğu evlendikten sonra da çapkınlığa devam eder. hele bir de maddi durumları fena değilse bu kural yüzde 98 değişmez. o nedenle üzgünüm ama siz de o kızlardan birisiniz büyük ihtimalle

çok yakın kürt erkek arkadaşlarım var. istisnalar kaideyi bozmaz ama maalesef çok büyük kısmında aynı şey var. gezer tozar kızlara umudun alasını verir ve ailenin bulduğu kızla evlenirler. hatta çoğu evlendikten sonra da çapkınlığa devam eder. hele bir de maddi durumları fena değilse bu kural yüzde 98 değişmez. o nedenle üzgünüm ama siz de o kızlardan birisiniz büyük ihtimalle
Ben buna sinirleniyorum. Ben en basında konuştum onunla. Şimdi tamam ya deyip çekilmek . Bu onu mutlu edecek

Kürtlerde aileler buluyor.doğru söylüyordur.ben Vanda yaşıyorum. Haa aklıbaşında olan da var ama bu tipler gibi ana baba kuzusu olan da çok.kızı da erkeği de aynı.gezme tozma yok.evlendiriyorlar 10 gün içinde gitsin.üstelik kuzenlerle falan.evet hâlâ yaygın.25,30 yaşlarında karaltersiz tipler de bu devirde hâlâ kabul ediyor.
O zaman elin kızıyla eğlenmeyeceksin.
3 kız kardeşi olan adam durup bir düşünmeli bence

O zaman elin kızıyla eğlenmeyeceksin.
3 kız kardeşi olan adam durup bir düşünmeli bence
2 buçuk aylık ilişkide kimse kimseyle eğlenmemeli zaten flört mesajlaşma tanışma aşamasıdır maksimum yani 2 buçuk ay. peşine düşülecek bir konu değil. sizde çok takmayın kafaya

Merhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Adam beni terk etti . Ailem görücü usulü evlendirecek dedi. Kürdüz dedi.

Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-

Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen

Dipnot: arkadaşlar kürt değilmişim diye terkedildim. En basından bunu biliyordu. Sizce de saçma değil mi
Yıl olmuş 2022 hala kürt türk ayrımları mı oluyor ya :D Hayır madem öyle en başta konuşmayacaktı sizinle. Gönül eğlendirmiş resmen. Zaten bu düşünce yapısına sahip bir ailede emin olun çok baha beterini yaşardınız. Kuzenimde doğulu biriyle evlenecekti onlar İstanbul'daydı. Fakat yinede kalabalık bir şekilde yaşıyorlar yani gelin gelecek kişide onların alt katında yaşayacaktı. Zaten kıskançlık konusunda büyük tartışmaları vardı. Konuşmalarını da dinletirdi bana. O an anladım İstanbul'da büyümüş saygılı bir doğuluya değil baskı altında yaşayacak bir aileye gidecekti. Bende dedim ki '' emin misin bir daha düşün bak senin tek başına bile dışarı çıkmana izin vermeyecekler '' deyince hayır onlar öyle insanlar değil diye kızdı bana. Son telefon konuşmalarında çocuk '' bensiz dışarı çıkabileceğini mi sanıyorsun ben olmasan annemle annem olmazsa kardeşimle çıkacaksın '' demiş :D Yine şükretsin evlenmeden bunu söylemiş evlenseydi boşanamazdı eminim çocuk sapık gibi peşini bırakmadı ayrıldıklarında. Tehdit etti. Yani Kürt Türk olayından ziyade düşünce yapısı, aile ortamı, size karşı yaklaşımları çok önemli elbet ama sizi başta kendilerine ait görmeyip terk etmiş zaten. O yüzden unut demekten başka çaremiz kalmıyor :)

İnsan bu gibi durumlarda bile bir açıklama bekliyor anlayabiliyorum belki ama anlamsız beklemeniz. Ne diyecek ki? Nasıl mantıklı bir açıklama yapabilecek? Siz aynısını başka bir insana yapsaydınız onu aramaya yüzünüz olur muydu? Belki diğer kıza ulaşmayın vs diye sizi yumuşatmak için demiştir. Telefon falan beklemeyin artık nişanlı bir adam aramasın da. Erkekler gerçekten sevdiklerinde karşılarındaki insan için çaba gösteriyorlar. Tabi ki de böyle bi karaktersize mesaj atmayın.

İnsan bu gibi durumlarda bile bir açıklama bekliyor anlayabiliyorum belki ama anlamsız beklemeniz. Ne diyecek ki? Nasıl mantıklı bir açıklama yapabilecek? Siz aynısını başka bir insana yapsaydınız onu aramaya yüzünüz olur muydu? Belki diğer kıza ulaşmayın vs diye sizi yumuşatmak için demiştir. Telefon falan beklemeyin artık nişanlı bir adam aramasın da. Erkekler gerçekten sevdiklerinde karşılarındaki insan için çaba gösteriyorlar. Tabi ki de böyle bi karaktersize mesaj atmayın.
Kesinlikle ben araya girmeyeyim diye yumusatma çabası. On günde olmuş ben hiç yokmusum yani. Böyleyse üzülürüm yazık ona da

Back
X