- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
Ya bu yüzden insanlar hayatta kusebilip pskolileri bozulabilir kendini hiç beğenmeyen avı çekenler görüp okuyoruz hepyine de hoş bir tabir değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu yüzden insanlar hayatta kusebilip pskolileri bozulabilir kendini hiç beğenmeyen avı çekenler görüp okuyoruz hepyine de hoş bir tabir değil.
Kesinlikle hani güzel bakan güzel görür o karşı tarafın hadsizliğiYa bu yüzden insanlar hayatta kusebilip pskolileri bozulabilir kendini hiç beğenmeyen avı çekenler görüp okuyoruz hep
Allah yaratmış bizim ne hadimız aynenKesinlikle hani güzel bakan güzel görür o karşı tarafın hadsizliği
Aynen doğru soyluyorsunUzulme bazen oyle sacma bir anina denk geliyor kotu cikiyorsun. Ben de cirkin bir bayan degilim hatta resimlerde oldugumdan guzel ckarim (Allahin yarattigi hicbir varlik cirkin degildir) ama bir resimde bildigin fareye benzemistim. Igrencti. Arkadaslarla bayagi gulmustuk ama resmi sildirmistim hmn
iyide görümceniz ne diye adama resminizi gösteriyor adama ne güzel olsanız sulanacak demekkiAllah yaratmış bizim ne hadimız aynen
Sarı saç mi beni travestiye benzeten sizce uzadı ondan sarı sarı vurmadim zatenSarı saçlarınızı hala boyatmadınız mı yoksa?
Bunu sana diyebilen gorumcenin medeni cesaretine hayran kaldim
Gorumcenin gözü aydın nur topu gibi bir öküzü oldu güle güle kullansınÇok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti![]()
Kesinlikle çok daha iyi olmuş. Bir daha sarıya boyatma.Nil desperandum bu yeni saç rengim sordun ya.
Fotoğraftaki sen isen kesinlikle travestiye benzemiyorsun. Belki adam öyle birşey bile söylemedi de, görümcen uydurdu.Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti![]()
bencede öyle diye düşünüyorum cnmFotoğraftaki sen isen kesinlikle travestiye benzemiyorsun. Belki adam öyle birşey bile söylemedi de, görümcen uydurdu.
bir kere travestiler iri yarı olur; sen çıtı pıtısın. görümcene dikkat et. senin enerjini emiyorbencede öyle diye düşünüyorum cnm
geçtim ben artık kendisi botokslu maymuna sevgiliside fareye benziyorbir kere travestiler iri yarı olur; sen çıtı pıtısın. görümcene dikkat et. senin enerjini emiyor