Beni travestiye benzetmis.

Uzulme bazen oyle sacma bir anina denk geliyor kotu cikiyorsun. Ben de cirkin bir bayan degilim hatta resimlerde oldugumdan guzel ckarim (Allahin yarattigi hicbir varlik cirkin degildir) ama bir resimde bildigin fareye benzemistim. Igrencti. Arkadaslarla bayagi gulmustuk ama resmi sildirmistim hmn

Uzulme bazen oyle sacma bir anina denk geliyor kotu cikiyorsun. Ben de cirkin bir bayan degilim hatta resimlerde oldugumdan guzel ckarim (Allahin yarattigi hicbir varlik cirkin degildir) ama bir resimde bildigin fareye benzemistim. Igrencti. Arkadaslarla bayagi gulmustuk ama resmi sildirmistim hmn
Aynen doğru soyluyorsun

Allah yaratmış bizim ne hadimız aynen
iyide görümceniz ne diye adama resminizi gösteriyor adama ne güzel olsanız sulanacak demekki
güzelliğinizde n çirknliğinizden kocanız beğenmiş almış
getirip bide size diyor
çok ayıp

Adamin densizligi ayri da bunu sizinle paylasmasi bana iyi niyetli gelmedi.

Takma kafana...

Görümceniz size bunu neden söylemiş olabilir? Üslup sıkıntısı onda gibi geldi bana.

Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti:işsiz:
Gorumcenin gözü aydın nur topu gibi bir öküzü oldu güle güle kullansın

Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti:işsiz:
Fotoğraftaki sen isen kesinlikle travestiye benzemiyorsun. Belki adam öyle birşey bile söylemedi de, görümcen uydurdu.

Back
X