• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni travestiye benzetmis.

Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti:işsiz:
Hadı adam konuşmasını bılmıyor gorumcenız nıye hemen sıze soylemiş. Yarın öbur gun bu lafı unutamayıp onunla gorusmezsenız kıskandı olck kesın . Bn gorumcenıze kızardım

Problem görümcede :kızgın:

Görümcen de bunu sana söylemiş yani:işsiz: Sen de bir dahaki sefere travesti travestiyi gözünden tanıyosa demek dersin:anneadayı:

Görümce yalan da söylüyor olabilir. Travestiye benzemiyorsun suna. Güzel ve bakımlı bir kadınsın. Resimlerini hatırlıyorum. Söylemişse bile art niyet görümcede. Hadsiz kadın.

Ahaha, bana sevgilim demişti bunu. Travestiye benzeyen bi tarafım da yok. Üzülme sen de.
Herif boşboğaz da görümcenin de eksik kalır yanı yok sanki.
:KK70:
bir dönem yeşilköy hava harp okulunun bütün öğrencileri tarafından travesti sanılarak telefonla taciz edildim.
şerefsiz eski sevgilim onu terk ettim diye telimi dağıtmış orda..
ayrılırkende başına öyle bir iş açacağım ki şaşıracaksın demişti:KK70:

Görümce yalan da söylüyor olabilir. Travestiye benzemiyorsun suna. Güzel ve bakımlı bir kadınsın. Resimlerini hatırlıyorum. Söylemişse bile art niyet görümcede. Hadsiz kadın.
Sağol cnm allah razı olsun.

:KK70:
bir dönem yeşilköy hava harp okulunun bütün öğrencileri tarafından travesti sanılarak telefonla taciz edildim.
şerefsiz eski sevgilim onu terk ettim diye telimi dağıtmış orda..
ayrılırkende başına öyle bir iş açacağım ki şaşıracaksın demişti:KK70:

Ahahah bu da iyimiş. Manyak bu adamlar sanırım.

Back
X