Beni travestiye benzetmis.

Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti:işsiz:

Baya gevşekmis kendisi hadi o bunu söyledi dengesiz, gorumcen neden söylüyor bunu sana bide o kişiyle görüşmeye devam edicekse yüzyüze gelceksiniz bu kişiyle :KK11:

Eee son durum ne? Anlattın eşine inşallah?

Bence bırdaki tek edepsiz gorumcenin goruştugu herif mi gorumcen mi?
Öyle bir lafta susturması lazımdı ve bu lafı sizin asla duymamanız lazımdı.
Demişler ya sen bana benim hakkımda soylenenleri değil senin yanında nasıl buna cesaret ettiklerini soyle diye işte tam oyle
kendi düşüncelerini arz etti bana sarım:KK11:

Size bunu arz ettiğinde keşke sizde ona ''keske kendısıde adama benzeseymıs'' deseydınız... Gitsin zevkle yetıstırsın onuda gülerek...

:skandal:
Görümcenizin bunu size söyleyiş anını bile kafamda canlandıramadım.
Görümce: "Benimkine bu resmi gösterdim"
Siz: "hadi ya, ne dedi?"
Görümce: "sen travestiye benziyormuşsun."
Siz: ...
Kusura bakmayın ama çok saçma ve komik :KK70: ya çok saçmalamış nasıl bi adam o ve görümceniz de ayrı bi alem.

Görümcenizin size saygısı sevgisi olsaydı gerçekten bunu demiş olsa bile sevgilisi size söylemezdi bilerek söylediğine göre sizi çekemiyor ve güveninizi kırmak için yapıyor bunu siz de şakayla karışık rencide edin onu ortamlarda başkasının üstüne atın anlasın o zaman
2 fare buldu birbirini ben bir tek şey dedim kendi fare suratına baksın yani

Adam dengesizse gorumcede bi o kadar dengesiz ne diye gelip bunu sana soyluyor ki ablami fitografta yanimda goren bi arkadasim annen mi demisti ki ablam kendinin benden genc gosterdigini soyledigi halde birgune birgun bunu dile gwtirmedim ayni sekilde enistemi yanimda goren bi baska arkadasim babam zannetmisti ama gickimseye bunun lafini bile etmedim ne yani soyleyip uzsem basim goge mi erecek
ahh canım herkes senin gibi olgun mu

Ben bir görümce olarak görüştüğüm kişi yengem hakkın da böyle densiz bir yorum yapmış olsa ben gidip yengeme bu sözü kesinlikle söylemem.
Öte tarfatan görüştüğüm kişiye de "bende seni ilk gördüğüm de bişeye benzetememiştim tanıdıkça fikrim değişti" diye inceden lafı sokardım.
Burada adamın ne dediği önemli değil burada asıl olan görümcenin size karşı olan bir kıskançlığı bir çekememezliği söz konusu. Aklı başında olsa gelip size bu sözü söylemezdi.
Görümceniz resmen size laf sokmuş bence.Adam bunu derken Görümce hanım ne yapmış?
Size bu lafı dedikten sonra "Yenge ben onun ağzının payını verdim bir daha o adamla görüşmeyeceğim" dedimi?
hoşuna gitmese gelip bna söyler mi zevk aldı bece o

ahh canım herkes senin gibi olgun mu
Emin ol olginlukla alakali bi durum degil niyetle alakali bisey hadi yasin buyuk falan gosteriyor deseydi gelsin soylesin ama boyle biseyi kirilacagini dusunmeden nasil gelip sana aoyluyor gorumcen

Bosver hic dert etme onemli olan senin kendini nasil gordugun kocanin seni nasil gördüğü

Back
X