Bugün düşündüm de biz bayanız, hayatın bütün zorluklarına göğüs geren, çevremizde ki herkesi idare eden hep biziz. O kadar çok sorumluluklarımız var ki , o kadar çok üstesinden geldiğimiz durum var. Herşeyi toparlamaya , çeki düzen vermeye gücümüz yetecekte, erkeklerimizi toparlamaya mı yetmeyecek. Aslında biraz serin kanlı olabilsek hemen duygusala bağlamasak onların da üstesinden geliriz de ah şuu kalbimiz, ah şu duygularımız.
Hep kaybetmemize onlar neden oluyor aslında. Ben bundan sonra mantıkla hareket etmeye karar verdim. Günlük karşılaşıp çözüme kavuşturduğumuz sorunları bir düşünsenize hepsinde mantıkla hareket ediyoruz. Zaten bir ilişkiye ilk başladığımız da da her zaman mantıkla hareket etmiyor muyuz?? Güvenilir mi, düşüncelerimiz uyuyormu?? Biz bu şekilde hareket ederken erkekler ne yapıyor bize daha çok bağlanıyor.
Aynen öyle yapacağım hep mantıkla hareket etmeye çalışacağım etki tepki meselesi.
Duygusallığımızı dizginleyebilirsek , mantıkla yaklaşırsak olayları büyütmeden, erkekleri sınırlarından çıkarmadan mutlu mesut geçinip gideriz diye düşündüm ben biraz önce