- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
yahu sen hiç merak etme o boşluktan sana yazıyordur. şimdi onun boşluğunu dolduracak bi sürü 'kız' arkadası olacaktır. öyle duruma geleceksin ki sen onu unutmayı beklerken o seni çoktan unutmauş olacak. üniversite hayatı bu çok kolay unutturur...Hanimlar iyi aksamlar. Ben demet araniza bu gece katildim. Yasadigim bazi seyler var bunlari paylasacagim insan yok etrafimda tesadufen denk geldim kadinlarkulubu ne insallah bana yardimci olur derdimi dinler yorum yaparsiniz. Simdiden tesekkur ederim.
Hanimlar benim gece sene bir erkek arkadasim vardi. Aramiz cok iyiydi. Ama bir sure sonra bazi seyler bu ilişkiyi bitirmeme sebep oldu aradan bir yil gecti hala atarli giderli yazilari seni seviyorum vazgecmiyecem leri var. Ben bu sene universiteyi kazandim o da kazandi baska sehirlerdeyiz. Beni unutsun sevmesin istiyorum olmuyor. Sizce unutur mu beni rahat birakir mi. O kadar bunaldim ki derdimi anlatacağım bir annem yok hayatta kiz kardesim hic olmadi. Arkadas da bir yere kadar dinlemior zaten... siz iyiki varsiniz
Baslarda kinusmak istemedigimi artik sıkıldgimi soyledim tamam dedi ama daha sonra da mesajalr atti cevap vermedim vermicem deMerhaba, hoşgeldin.
Peki bu süre zarfında hiç cevap verdin mi mesajlarına?
Ya insallah yazdiginiz gibi olsun. Artik cok sıkıldım sevmedgiim bir insan oldu. Zamanla taniyorsun insanalri o zamanda gec kaliyorsun..yahu sen hiç merak etme o boşluktan sana yazıyordur. şimdi onun boşluğunu dolduracak bi sürü 'kız' arkadası olacaktır. öyle duruma geleceksin ki sen onu unutmayı beklerken o seni çoktan unutmauş olacak. üniversite hayatı bu çok kolay unutturur...
Insallah ya unutsun istiyorum cunku tanidikca sevmemeye basladimTakıntıdır o, unutur. Ben olsam numarasını vs engellerdim baktım olmuyor mu değiştirirdim, kurtulmak için bazılarına şart bunlar. Ama unutur yani üniversite ortamında sen birde uzaktayken düşüneceğini sanmıyorum açıkçası.
Kimisi tanıdıkça sevilir, kimisi tanıdıkça nefret edilir sizinki ikinci modeldenmiş.Insallah ya unutsun istiyorum cunku tanidikca sevmemeye basladim
Ama normal bir sey degil mi?Kimisi tanıdıkça sevilir, kimisi tanıdıkça nefret edilir sizinki ikinci modeldenmiş.
Çok açık şeyler yazmamışsın.
Biz nereden bilelim unutur mu unutmaz mı?[/QUOTEac
Acik olayim. Gecen sene sevgiliydik gayet iyiydi her sey ama gercekten tanidikcs sevemedim bazi seyleri soguttu sıkıldıgimi ara vermek istedigimi soyledim. Tsmsm dedi ama surekli mesaj atti. Aradan bir sene gecti hala seviyorum kavusucaz senden vazgecmem diyor ben cevap vermiyorum ama yoruldum. Bu sene uni kazsndi baska sehir unutur muÇok açık şeyler yazmamışsın.
Biz nereden bilelim unutur mu unutmaz mı?
Tabiki normal, her tanıdığımız insani sevmek zorunda değiliz. Hele böyle takıntılı olanlar korkulası tipler, büyük ihtimal üniversitede unutacaktır sizi umarım kurtulursunuz.Ama normal bir sey degil mi?
Bilmiyorum umarım yeni ortam da yeni seyler yasar unutur beni cunku sevmiyorumyeni ortama girecekmiş bulur birini unutur. ama takıntılı ise zor unutmayadabilir bilinmez ki bu
Tesekkur ederim :) insallah dualarimdasinizTabiki normal, her tanıdığımız insani sevmek zorunda değiliz. Hele böyle takıntılı olanlar korkulası tipler, büyük ihtimal üniversitede unutacaktır sizi umarım kurtulursunuz.
Nasil yani. Mesaj atiyor cevap vermiyorum. Nasil kapatmaliyim ki. Ortak arkadaslarimiz var ben numarami degistirsem onlardan ulasir bu kadar kolay yani sosyal medya da cabasi engelledim ama her yerden whatsappda facedenBir yıl geçmiş size ulaşabileceği yerlerin kapıları açık
Neden kapatmadınız ? Merak ediyorum..
Insallah vazgecen olsun. Platonik tskilsin da istemem ne ona aci yasatmak isterim ne de kendime. Vebal aldim biliyorum umit verdim caydim. Ama ben de hkli degil miyim ha deyince taniyamiyorsun kiSana ulasmasini kati suretle engelle، hic bir acik kapi birakma. Tum yollar kapali olunca eninde sonunda umudunu keser vazgecer merak etme. Her seye ragmen gercekten unutmuyorsa da seni rahatsiz etmedigi surece sorun olmaz zaten. Platonik takilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?