Beni unutur mu

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Hanimlar iyi aksamlar. Ben demet araniza bu gece katildim. Yasadigim bazi seyler var bunlari paylasacagim insan yok etrafimda tesadufen denk geldim kadinlarkulubu ne insallah bana yardimci olur derdimi dinler yorum yaparsiniz. Simdiden tesekkur ederim.
Hanimlar benim gece sene bir erkek arkadasim vardi. Aramiz cok iyiydi. Ama bir sure sonra bazi seyler bu ilişkiyi bitirmeme sebep oldu aradan bir yil gecti hala atarli giderli yazilari seni seviyorum vazgecmiyecem leri var. Ben bu sene universiteyi kazandim o da kazandi baska sehirlerdeyiz. Beni unutsun sevmesin istiyorum olmuyor. Sizce unutur mu beni rahat birakir mi. O kadar bunaldim ki derdimi anlatacağım bir annem yok hayatta kiz kardesim hic olmadi. Arkadas da bir yere kadar dinlemior zaten... siz iyiki varsiniz

yahu sen hiç merak etme o boşluktan sana yazıyordur. şimdi onun boşluğunu dolduracak bi sürü 'kız' arkadası olacaktır. öyle duruma geleceksin ki sen onu unutmayı beklerken o seni çoktan unutmauş olacak. üniversite hayatı bu çok kolay unutturur...

Takıntıdır o, unutur. Ben olsam numarasını vs engellerdim baktım olmuyor mu değiştirirdim, kurtulmak için bazılarına şart bunlar. Ama unutur yani üniversite ortamında sen birde uzaktayken düşüneceğini sanmıyorum açıkçası.

Ya insallah yazdiginiz gibi olsun. Artik cok sıkıldım sevmedgiim bir insan oldu. Zamanla taniyorsun insanalri o zamanda gec kaliyorsun..

Insallah ya unutsun istiyorum cunku tanidikca sevmemeye basladim

Sana ulasmasini kati suretle engelle، hic bir acik kapi birakma. Tum yollar kapali olunca eninde sonunda umudunu keser vazgecer merak etme. Her seye ragmen gercekten unutmuyorsa da seni rahatsiz etmedigi surece sorun olmaz zaten. Platonik takilsin...

Bir yıl geçmiş size ulaşabileceği yerlerin kapıları açık
Neden kapatmadınız ? Merak ediyorum..
Nasil yani. Mesaj atiyor cevap vermiyorum. Nasil kapatmaliyim ki. Ortak arkadaslarimiz var ben numarami degistirsem onlardan ulasir bu kadar kolay yani sosyal medya da cabasi engelledim ama her yerden whatsappda faceden

Insallah vazgecen olsun. Platonik tskilsin da istemem ne ona aci yasatmak isterim ne de kendime. Vebal aldim biliyorum umit verdim caydim. Ama ben de hkli degil miyim ha deyince taniyamiyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…