- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Cevap vermiyorum ki her yerden engelledimCevap verdiğiniz sürece devamı gelir.
Insallah vazgecen olsun. Platonik tskilsin da istemem ne ona aci yasatmak isterim ne de kendime. Vebal aldim biliyorum umit verdim caydim. Ama ben de hkli degil miyim ha deyince taniyamiyorsun ki
Cok guzel yazmissiniz. Cok mutlu oldum. Ben de size mehmet salih le guzel gunler icin dua ediceemmSen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil diye bir söz var çok severim :)
Sen bu ilişkinin hata oldugunu dusunuyorsan ne kadar erken dönersen o kadar kardır. Evlenip boşansan daha mı iyi olacaktı Allah korusun.
Ayrıca kimse sonsuza kadar platonik aşık kalamaz. Eninde sonunda başkasını bulur seni de unutur endişelenme:)
Yani ha deyince silemezsiniz arkadaslari. Nuamrami da degisirim belkiOrtak arkadaslarini cikar aradan. Gorusme onlarla. Gerekirce sosyal medyadan da cikar ki senden haber alamadin. Telefon numarani da degistir.
Nasil yani. Mesaj atiyor cevap vermiyorum. Nasil kapatmaliyim ki. Ortak arkadaslarimiz var ben numarami degistirsem onlardan ulasir bu kadar kolay yani sosyal medya da cabasi engelledim ama her yerden whatsappda faceden
Ortak arkadaslar oldugu surece bu kisi bir sekilde pesini birakmayacaktir. Kacan kovalanir olmus. Hirs yapmis. Kendi guvenligin icin tel numarani degistir. Ortak olanlara tel numarani verme. Facebooktan falan da o ortak kisileri engelle ya da arkadasliktan cikar ya da hesabini kapat.Yani ha deyince silemezsiniz arkadaslari. Nuamrami da degisirim belki
Ya cok dogrusunuz ulasmasini engellesemde benim onda konusmalaim dotogrsflarim varonlari nasil silicemben size bir sey soyleyim ulasmak isteyenbi yolunu bulur ulasirDiyelim ki numara değiştirdiniz illa ortak arkadaşlarınıza numaranızı vermek zorunda mısınız ?
Diyelim onlara yeni numaranızı verdiniz, sizin izniniz olmadan numaranızı falan o kişiye verirler mi.. ?
Verirlerse sorun var demektir o arkadaşlarda..
Valla size kolay gibi geliyor ulaşabilmesi :)
Şu size dediğim şeylerin her birini yaptım
Hattımı değiştirdim
Ortak arkadaşlarımla bir süre iletişim kuramadım ama sağlam bir iki arkadaşlarımla iletişim içerisindeydim. Ama onlara bile kullandığım numaramı vermedim. Bütün arkadaşlarıma açıklama yaptım anlayışla karşıladılar.
Aklınıza gelebilecek her uygulamayı kapattım
Ulaşmak isteyen ulaşamadı :) Ve kafamda rahat etti..
Ve bende ne arkadaş kaybettim ne de huzursuz oldum..
Bir süre sonra vazgeçer bence..
Haklisiniz belki de aktif kullanmiyorim ki zaten hesaplariOrtak arkadaslar oldugu surece bu kisi bir sekilde pesini birakmayacaktir. Kacan kovalanir olmus. Hirs yapmis. Kendi guvenligin icin tel numarani degistir. Ortak olanlara tel numarani verme. Facebooktan falan da o ortak kisileri engelle ya da arkadasliktan cikar ya da hesabini kapat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?