Beni unutur mu

Insallah vazgecen olsun. Platonik tskilsin da istemem ne ona aci yasatmak isterim ne de kendime. Vebal aldim biliyorum umit verdim caydim. Ama ben de hkli degil miyim ha deyince taniyamiyorsun ki

Sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil diye bir söz var çok severim :)

Sen bu ilişkinin hata oldugunu dusunuyorsan ne kadar erken dönersen o kadar kardır. Evlenip boşansan daha mı iyi olacaktı Allah korusun.

Ayrıca kimse sonsuza kadar platonik aşık kalamaz. Eninde sonunda başkasını bulur seni de unutur endişelenme:)

O zaman zamana birakacaksin bir gün kesilir aramalar.
Ortak arkadaşlarını da tembihle sizi konusmasinlar onunla.
Gerisi onun sorunu..
Üzülmeye ne kadar devam eder ya da aramaya onun kararı..
Ayrılmak doğal bişey bunu algilayamiyorsa sorun siz de değil..

Ortak arkadaslarini cikar aradan. Gorusme onlarla. Gerekirce sosyal medyadan da cikar ki senden haber alamadin. Telefon numarani da degistir.

Cok guzel yazmissiniz. Cok mutlu oldum. Ben de size mehmet salih le guzel gunler icin dua ediceemm

Nasil yani. Mesaj atiyor cevap vermiyorum. Nasil kapatmaliyim ki. Ortak arkadaslarimiz var ben numarami degistirsem onlardan ulasir bu kadar kolay yani sosyal medya da cabasi engelledim ama her yerden whatsappda faceden

Diyelim ki numara değiştirdiniz illa ortak arkadaşlarınıza numaranızı vermek zorunda mısınız ?
Diyelim onlara yeni numaranızı verdiniz, sizin izniniz olmadan numaranızı falan o kişiye verirler mi.. ?
Verirlerse sorun var demektir o arkadaşlarda..

Valla size kolay gibi geliyor ulaşabilmesi :)

Şu size dediğim şeylerin her birini yaptım
Hattımı değiştirdim
Ortak arkadaşlarımla bir süre iletişim kuramadım ama sağlam bir iki arkadaşlarımla iletişim içerisindeydim. Ama onlara bile kullandığım numaramı vermedim. Bütün arkadaşlarıma açıklama yaptım anlayışla karşıladılar.
Aklınıza gelebilecek her uygulamayı kapattım

Ulaşmak isteyen ulaşamadı :) Ve kafamda rahat etti..

Ve bende ne arkadaş kaybettim ne de huzursuz oldum..

Bir süre sonra vazgeçer bence..

Yani ha deyince silemezsiniz arkadaslari. Nuamrami da degisirim belki
Ortak arkadaslar oldugu surece bu kisi bir sekilde pesini birakmayacaktir. Kacan kovalanir olmus. Hirs yapmis. Kendi guvenligin icin tel numarani degistir. Ortak olanlara tel numarani verme. Facebooktan falan da o ortak kisileri engelle ya da arkadasliktan cikar ya da hesabini kapat.

Ya cok dogrusunuz ulasmasini engellesemde benim onda konusmalaim dotogrsflarim varonlari nasil silicemben size bir sey soyleyim ulasmak isteyenbi yolunu bulur ulasir

Haklisiniz belki de aktif kullanmiyorim ki zaten hesaplari

Ne garip bir gün.. Bir üye bir sene sonra doner mi derken bu üye de unutsun sevmesin diyo.. Hayat işte.. Elden birsey gelmez.. Nasip ..

Konu sahibi yorum yapamayacagim ama bir umudu var ki vazgeçmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…