beni üzenler hep mutlu peki ben...

bende aynı durumdayım kızlar meğer ne kadarda çokmusuz insan sevince hep affediyor değer mi peki ? bnmde 3 yıllık ilişkim bitti 1 yıl olacak neredeyse unutamadım. başka birini yeniden sevmek istedim ama olmadı dahada kötü oldum ağladım ağladım. en kötüsüde bir daha sevemeyecek olmamız ama kimsenin ahı kimsede kalmıyor Rabbim bizim yüzümüzüde güldürecektir.

birini unutmak için başka birine sarılmak insanı daha çok yıkıma uğratıyo inan tecrübeyle sabittir.
ilahi adalete inanıyorum ama benim biraz daha beklemem lazım sanırım ama
neyse ya kimseye ah etmiyorum sadece beni kimse üzmesin ne halleri varsa da görsünler

Çok üzüldüm canım ama aslında senin yaşadıklarını herkes yaşamıştır emin ol. Sana kazık atanlar da zaten zamanında kazık yemiş kişilerdir.. Bence sen çok fazla zorlamışsın her şeyi biraz da o yüzden birikmiş bu kadar üzüntü. Kendinle baş başa kalmak mutsuz olcağın bir ilişkide olmaktan daha iyidir mesela. Hayatına sokmaya çalışma birilerini 5 yıllık ilişkini unutmak için, hayatına girdiği zaman da körü körüne bağlanma. Maalesef hayat dene yanıl, tecrübe et felsefesiyle gelişiyor. Kaderindeki doğru kişi seni bulur zaten. Mutlu olursun inşallah bundan sonra :31:

güzel dileklerin için teşekkür ederim

başlık tam bana uymuş.
işten ayrıldım, ayrılmama sebep olan herkes mutlu, yerime geçen herkes mutlu.
iş yerindeki dostum dediklerim arkamdan neler söylemiş, onlar çok mutlu. artık arayamıyorlar beni, öyle saydım ki onlara.. ama mutlular işte.
tırnaklarımla kazıdım, onlar dedikodumu yaptı, onlar mutlu.
eski sevgilimle ilişkimiz onun yüzünden bitti, o mutlu.
yeni birini buldu muhtemelen yine mutlu.
şimdiki sevgilim bana köpek gibi davranıyor, ama mutlu.
bir küsüyor telefonunu iki gün kapatıyor, kafasına eserse dönüyor esmezse telefonu açmıyor bile. ama mutlu.
bana dost gözüküp arkamdan iş yapan, beni kullanan herkes mutlu.
düşünsene bir ben ezilmiş gibi hissediyorum.
dua ettim bugün. dilerim çektirenler cezasını çekerler.
bu kadarını da hak etmemiştim.

benden sana nacizane bir tavsiye: bencil ol, kendi çıkarlarını ön planda tut ve kimseye güvenme. Babana bile.. Çünkü yeri gelince insanlar seni silebiliyor, insan hayatta kendi mutluluğu için yaşamalı. Ben bunu öğrendim ama geç oldu biraz.

bu yorumun altina imzami atarim :34:

Geçmedi dediğimiz dertler hep aşkın ardından geliyor

Yaşadıkça anladım ki aşk acısı acıların en küçüğü, bizim sorunumuz sindirememek. Takılıp kalıyor içimizde bir yerde o yüzden çekilen acı

Zaman geçtikçe öğrendim ; sevgi kalpte taşınan bir şey, her şeyi sevebilir insan, bitkiyi,hayvanı, işini,evini her şeyi. Hayvanları çok sevişimi hep yalnızlığıma bağlamıştır insanlar ancak göremedikleri bir şey var ki, ben hayvanlarla içimdeki sevgi açığını çoktan kapattım. Bazen hayatımda biri olsa desem de aslında yüreğimden kopmuyor bu istek. Karşı cinsten bir hayat arkadaşım olmayışının çok sıradan bir yaşam biçimi olduğunu, ille de gerekli olmadığını kabullendim.

Sevmeye değer birini görürsen sevme demem ancak çok yaşamsal bir ihtiyaç değil. Yıllar geçtikçe soğuyor kalp, onları sevebilme yetisini kaybediyorsun. İşte o zaman acı çekmiyor insan, başka sevgilere de aç kalbini, göreceksin yaşamın çok güzel tatları var.

Ben Allah'a ve onun imtihanına gönülden inanırım, aşk acısı da bu imtihanlardan biri diyorum. Ama başardık ama başaramadık, hesaplar ahirete bundan sonra. Seni kandırmaya kalkan kendini kandırmıştır böyle düşün. Hep ağlayarak geçmiyor hayat, gülümsemeye ve kalbindeki sevgiyi başka yerlere de yöneltmeye çalış. Çok mutlu olmanı dilerim

Geçmedi dediğimiz dertler hep aşkın ardından geliyor

Yaşadıkça anladım ki aşk acısı acıların en küçüğü, bizim sorunumuz sindirememek. Takılıp kalıyor içimizde bir yerde o yüzden çekilen acı

Zaman geçtikçe öğrendim ; sevgi kalpte taşınan bir şey, her şeyi sevebilir insan, bitkiyi,hayvanı, işini,evini her şeyi. Hayvanları çok sevişimi hep yalnızlığıma bağlamıştır insanlar ancak göremedikleri bir şey var ki, ben hayvanlarla içimdeki sevgi açığını çoktan kapattım. Bazen hayatımda biri olsa desem de aslında yüreğimden kopmuyor bu istek. Karşı cinsten bir hayat arkadaşım olmayışının çok sıradan bir yaşam biçimi olduğunu, ille de gerekli olmadığını kabullendim.

Sevmeye değer birini görürsen sevme demem ancak çok yaşamsal bir ihtiyaç değil. Yıllar geçtikçe soğuyor kalp, onları sevebilme yetisini kaybediyorsun. İşte o zaman acı çekmiyor insan, başka sevgilere de aç kalbini, göreceksin yaşamın çok güzel tatları var.

Ben Allah'a ve onun imtihanına gönülden inanırım, aşk acısı da bu imtihanlardan biri diyorum. Ama başardık ama başaramadık, hesaplar ahirete bundan sonra. Seni kandırmaya kalkan kendini kandırmıştır böyle düşün. Hep ağlayarak geçmiyor hayat, gülümsemeye ve kalbindeki sevgiyi başka yerlere de yöneltmeye çalış. Çok mutlu olmanı dilerim

O kadar doğru ki söylediklerin.. ben de artık evime bir hayvan alıp büyüteceğim.. Karşı cinse gerek yok..:)

Güçlü ol.. Başını eğme sakın.. dik dur ve yaşamaya çalış.. Herşey geçiyor.. hayat bile.. bak geriye kaç gün geçti yaşamından.. iyi ol canım benim..

O kadar doğru ki söylediklerin.. ben de artık evime bir hayvan alıp büyüteceğim.. Karşı cinse gerek yok..:)

Doğru yoldasın =)

Benim bir de kütüphanem var, aslında kütüphane denmez ona 550 kitaplık, küçük şahsi bir birikim =) Okurum, okuduğum kitaplarla ilgili notlar alırım, şiirler yazarım, özellikle hafta sonları okuma odamda çok iyi vakit geçiriyorum. Kitaplar ruhumu doyuruyor, hele mevsim kışsa, yağmur yağdığı zaman penceremi açıyorum, yağmur kokusu,pisilerimden birini yanıma alıyorum, çay,battaniye,kitap =) Benden iyisi yok, aşkta öyle bir huzurum hiç olmadı. Mutlu olabiliyorum artık =)

Son yıllarda teknoloji ilerledi, blog yazılarımda var ama yine de eski usul, denemelerimi yazdığım defterim duruyor, fotoğraf arşivimde var, amatörce biriktirilmiş resimler ama bana bayağı mutluluk veriyor, kedi resmi profesörüyüm ben =)

Yani çok şey var mutlu olacak

Sevgilerimle

Bencillikten yana degilim acikcasi.
Onlar fesatsa sende mi fesat olucaksin. Hayir.
Oldugun gibi ol, Rabbim elbet hayirli bir kapi acar sana.
Ne demisler ne oldum degil ne olacam diye dusuneceksin herzaman.

Back
X