Geçmedi dediğimiz dertler hep aşkın ardından geliyor
Yaşadıkça anladım ki aşk acısı acıların en küçüğü, bizim sorunumuz sindirememek. Takılıp kalıyor içimizde bir yerde o yüzden çekilen acı
Zaman geçtikçe öğrendim ; sevgi kalpte taşınan bir şey, her şeyi sevebilir insan, bitkiyi,hayvanı, işini,evini her şeyi. Hayvanları çok sevişimi hep yalnızlığıma bağlamıştır insanlar ancak göremedikleri bir şey var ki, ben hayvanlarla içimdeki sevgi açığını çoktan kapattım. Bazen hayatımda biri olsa desem de aslında yüreğimden kopmuyor bu istek. Karşı cinsten bir hayat arkadaşım olmayışının çok sıradan bir yaşam biçimi olduğunu, ille de gerekli olmadığını kabullendim.
Sevmeye değer birini görürsen sevme demem ancak çok yaşamsal bir ihtiyaç değil. Yıllar geçtikçe soğuyor kalp, onları sevebilme yetisini kaybediyorsun. İşte o zaman acı çekmiyor insan, başka sevgilere de aç kalbini, göreceksin yaşamın çok güzel tatları var.
Ben Allah'a ve onun imtihanına gönülden inanırım, aşk acısı da bu imtihanlardan biri diyorum. Ama başardık ama başaramadık, hesaplar ahirete bundan sonra. Seni kandırmaya kalkan kendini kandırmıştır böyle düşün. Hep ağlayarak geçmiyor hayat, gülümsemeye ve kalbindeki sevgiyi başka yerlere de yöneltmeye çalış. Çok mutlu olmanı dilerim